@Dtp.Org.Tr Pop3 Maili Nete Düştü
-
Evet yukarda verdiğim linkden @dtp.org.tr uzantılı pop3 mail alabiliyorsunuz.Bunu dün sabah öğrendim fakat malum banlı oldugum için konuyu acamadım.Hic bir sorun yoktur.Sadece mail adresine mail gelmez onun dışında siz mail atabilirsiniz,e-posta adresi dogrulanmadı vs gibi şeyler yoktur aynen suan kullandıgımız adresler gibi.
-
alıpta napıcaz?
-
streetw1se bunu yazdı:
-----------------------------
alıpta napıcaz?
-----------------------------Şimdi bişey yapamazsın ama ilk aldıgında basın yayın organlarına bu adreslerden mail atabilirdin.Yine atarsın ama artık bir cok kişi biliyor böle oldugunu.
Ben zaten size alın demedim alabiliyorsunuz böyle bir durum oldu dedim.
-
benbirdtpliyimbenis2n@dtp.org.tr :/ bunu alsam sonra başkanı eklesem sonra muroyuda dawete alıp çetoyla kapıştırsam devletin stratejik çözümlerini böylece devrimci bir lider çözmüş olurmu ajaba? asdlkjaskfjaskfhas xD :)mauhauha mail'e bakın
-
The_Holigan bunu yazdı:
benbirdtpliyimbenis2n@dtp.org.tr :/ bunu alsam sonra başkanı eklesem sonra muroyuda dawete alıp çetoyla kapıştırsam devletin stratejik çözümlerini böylece devrimci bir lider çözmüş olurmu ajaba? asdlkjaskfjaskfhas xD :)mauhauha mail'e bakın
ehueheueheuh, bayzin dikkate alırlar mı ki seni :) ? -
:D ben dtpye uyuzum arkadasım :) burda siyaset konusu açmaalım ama ben koyu mhpliyim o yüzden dtp'e uyuzum ;) ve herfırsatta dtpli kız arıom :| kolasına musil ilajı koyup önce mikecem sonra kolayı içirecem sonra spermler aksn kıcından :/ :D:D:D
-
The_Holigan bunu yazdı:
:D ben dtpye uyuzum arkadasım :) burda siyaset konusu açmaalım ama ben koyu mhpliyim o yüzden dtp'e uyuzum ;) ve herfırsatta dtpli kız arıom :| kolasına musil ilajı koyup önce mikecem sonra kolayı içirecem sonra spermler aksn kıcından :/ :D:D:D
Okumuş bulundum ve miğdem bulandı amk :S -
habib_mx_tr bunu yazdı:
The_Holigan bunu yazdı:
Okumuş bulundum ve miğdem bulandı amk :S
Aynen.. Yazılacak Şey Değil ! Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin. -
saolun warolun :) Dam Üstünde Saksağan , Vur Beline Kazmayı !
Holy'nın Konu Sildiğinde Altına Yazdığı Açıklamadaki Meşhur Bi Lafı Var :) Bayılıom O Lafa :D " Tencere Yuvarlanmış , Seninki Benden Kara "
:D:D -
doğrulanamamış a.q parti kullanırım bundan iyidir :D sizde deneyin farkı görün :)
-
ne yani şimdi bu bir özellik mi? kardeş ben sana bi güzellik yapıyım senin bu verdigin link varya, linteki dtp.org.tr yerine domaini alınmış hangi adresi yazarsan yaz o şekilde bi adres alabilirsin. sen boşa burda kasıyosun kendini. bide linkini verdigin adam akıllı bişey olsa bari amk,
yukarıdaki orjinal adresimiz, koyu harfler yazılan dtp.org.tr yerine başka bir adres yazsanızda istediginiz gibi adres sahibi olabilirsiniz müritler.
saygılar.