@Dtp.Org.Tr Pop3 Maili Nete Düştü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    The-ExTaCy
    The-ExTaCy's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------
    sanal zekanın üstüne fazla gitmeyin adam bi yerde haklı. ayrıca adamın yolladığı pm leri niye açık ediyorsunuz? ayıp denen bişey var.

fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün. 

sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.

NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha

Haklısın hoca ayıp denen bişey war...

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    The-ExTaCy bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:
    sanal zekanın üstüne fazla gitmeyin adam bi yerde haklı. ayrıca adamın yolladığı pm leri niye açık ediyorsunuz? ayıp denen bişey var.

fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün. 

sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.

NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha

Haklısın hoca ayıp denen bişey war...

NOT: bilip bilmeden konuşma bi daha sanal_zeka :D

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

İnsan bişeyi bilmiyor olabilir,yada öle sanıyor olabilir fakat böle konuya balıklama dalıp kendisi cok biliyormuş,millet salakmış gibi bilip bilmediği şeyleri iddalı bir şekilde savunursa dalga geçilmesi müstehaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

istese microsoft bu yazıyı kaldırabilir mi ? yani mümkünmü

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ThEDARq
    ThEDARq's avatar
    Erkek

fivestar bunu yazdı:

Tabiki Microsoft  ile İletişime Geçtikleri Zaman Gerekli Yazışmalar Yapıldımı Kaldırırlar.. Ama dtq Liler Türkçeye Dilleri Dönmüyo:D Sanmıyorum İngilizce Bilsinler :P

|| Beyaz Atlı Prensini Bekleme,Seyize Razı Ol,Yoksa Beygire Kalırsın..||
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:
    hocalar sanal_zeka haklı bir açıdan. sen @ sonrasını istediğin gibi yaptığın adresi başka bi mail adresine yönlendirirsen e-posta doğrulanmadı yazısı kalkar. ama yine mail atarsın ama alamazsın;) bu kadar tartışmanın amacı ne anlamadım:D

bilader kimin domainini nereye yönlendiriyosunuz. bilmeden etmeden konuşmayın. sehabe@tahribat.com aldım diyelim ben nerden yönlendirebilirim bunu, tahribat.com mailim varsa direk doğrularım başka yolu yok bu işin.

mail mantığını anlamadan bu işi anlayamazsınız. sehabe@tahribat.com a bi mail geldiği zaman önce tahribat.com domainine gelir. mx girişi gmaile yönlenmişse mail gmail serverlarına gider ve tahribat domaini aradan çekilir. gmail bakar sehabe@tahribat.com diye bi mail yok daha önceden olmayan mailler için belirlenmiş bi hesap varsa oraya gider yoksa mail kaybolur.yani tahribat.com elinde olmadan doğrulama imkanı yok.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    ThEDARq bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:

Tabiki Microsoft  ile İletişime Geçtikleri Zaman Gerekli Yazışmalar Yapıldımı Kaldırırlar.. Ama dtq Liler Türkçeye Dilleri Dönmüyo:D Sanmıyorum İngilizce Bilsinler :P

yok onu demedim diyelim fivestar@tahribat.com aldım bill gates de :D amcam isterse Eposta doğrulanmadı yazısını kaldırabilir değilmi diyorum yani adresi kendileri doğrular mı ki

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:
    ThEDARq bunu yazdı:

fivestar bunu yazdı:

yok onu demedim diyelim fivestar@tahribat.com aldım bill gates de :D amcam isterse Eposta doğrulanmadı yazısını kaldırabilir değilmi diyorum yani adresi kendileri doğrular mı ki

İsterse tabi ki yapabilir fakat o domainin sahibinden izinsiz öle birşey yapılması yasalara aykırı.

Ama domainin sahibi benim verdiğim gibi domains.live ye kayıt yaptırmışsa o zaman herkez istediğini alır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    atyaragi@dtp.org.tr yeni e-mail'im :| E mail'llerinizi beklerim :|
Toplam Hit: 5553 Toplam Mesaj: 40