@Dtp.Org.Tr Pop3 Maili Nete Düştü
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
sanal zekanın üstüne fazla gitmeyin adam bi yerde haklı. ayrıca adamın yolladığı pm leri niye açık ediyorsunuz? ayıp denen bişey var.
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha
Haklısın hoca ayıp denen bişey war...
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
baron_27 bunu yazdı:
sanal zekanın üstüne fazla gitmeyin adam bi yerde haklı. ayrıca adamın yolladığı pm leri niye açık ediyorsunuz? ayıp denen bişey var.
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha
Haklısın hoca ayıp denen bişey war...
NOT: bilip bilmeden konuşma bi daha sanal_zeka :D -
İnsan bişeyi bilmiyor olabilir,yada öle sanıyor olabilir fakat böle konuya balıklama dalıp kendisi cok biliyormuş,millet salakmış gibi bilip bilmediği şeyleri iddalı bir şekilde savunursa dalga geçilmesi müstehaktır.
-
istese microsoft bu yazıyı kaldırabilir mi ? yani mümkünmü
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------istese microsoft bu yazıyı kaldırabilir mi ? yani mümkünmü
-----------------------------Tabiki Microsoft ile İletişime Geçtikleri Zaman Gerekli Yazışmalar Yapıldımı Kaldırırlar.. Ama dtq Liler Türkçeye Dilleri Dönmüyo:D Sanmıyorum İngilizce Bilsinler :P
-
sirpence bunu yazdı:
hocalar sanal_zeka haklı bir açıdan. sen @ sonrasını istediğin gibi yaptığın adresi başka bi mail adresine yönlendirirsen e-posta doğrulanmadı yazısı kalkar. ama yine mail atarsın ama alamazsın;) bu kadar tartışmanın amacı ne anlamadım:D
-----------------------------bilader kimin domainini nereye yönlendiriyosunuz. bilmeden etmeden konuşmayın. sehabe@tahribat.com aldım diyelim ben nerden yönlendirebilirim bunu, tahribat.com mailim varsa direk doğrularım başka yolu yok bu işin.
mail mantığını anlamadan bu işi anlayamazsınız. sehabe@tahribat.com a bi mail geldiği zaman önce tahribat.com domainine gelir. mx girişi gmaile yönlenmişse mail gmail serverlarına gider ve tahribat domaini aradan çekilir. gmail bakar sehabe@tahribat.com diye bi mail yok daha önceden olmayan mailler için belirlenmiş bi hesap varsa oraya gider yoksa mail kaybolur.yani tahribat.com elinde olmadan doğrulama imkanı yok.
-
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
-----------------------------istese microsoft bu yazıyı kaldırabilir mi ? yani mümkünmü
-----------------------------Tabiki Microsoft ile İletişime Geçtikleri Zaman Gerekli Yazışmalar Yapıldımı Kaldırırlar.. Ama dtq Liler Türkçeye Dilleri Dönmüyo:D Sanmıyorum İngilizce Bilsinler :P
yok onu demedim diyelim fivestar@tahribat.com aldım bill gates de :D amcam isterse Eposta doğrulanmadı yazısını kaldırabilir değilmi diyorum yani adresi kendileri doğrular mı ki -
fivestar bunu yazdı:
ThEDARq bunu yazdı:
-----------------------------fivestar bunu yazdı:
yok onu demedim diyelim fivestar@tahribat.com aldım bill gates de :D amcam isterse Eposta doğrulanmadı yazısını kaldırabilir değilmi diyorum yani adresi kendileri doğrular mı ki
-----------------------------İsterse tabi ki yapabilir fakat o domainin sahibinden izinsiz öle birşey yapılması yasalara aykırı.
Ama domainin sahibi benim verdiğim gibi domains.live ye kayıt yaptırmışsa o zaman herkez istediğini alır.
-
atyaragi@dtp.org.tr yeni e-mail'im :| E mail'llerinizi beklerim :|