@Dtp.Org.Tr Pop3 Maili Nete Düştü
-
kodumun partisinin mailini napacanız ya boşuna tartışmayın şu .. partinin üzerinden.
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy - SyspioniC - CaNNi
arkadaşlarıma ithafen yazıyorum...
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha.
-----------------------------
hacım senin dediğin özellik normal hotmail de de varistersen @live.com istersen hotmail.com istersen @den sonrasını kendin yazabiliyorsun
sen şimdi var olan bişeyle dehayım diyorsan ve bide üstüne üstüne gidiyorsan
bende üstüne basarak altını çizerek sölüyorum harbi gerisin :D
-
vay anasını yaa, olay oldu la :) ben e-posta dogrulanamadı desede mail atıp mail alamıyoruz diye biliyordum, yaptıgımıda hatırlıyorum. herneyse bu sefer yemedi hacat. neyse çokta önemli bişey degil.
ben gidiyim bi aglıyım geliyim yarım saat. agzıma sıçtınız a.q
-
Yollayan : Sanal_Zeka
Alıcı : The-ExTaCy
Konu : sanalzeka@tahribat.com
buda sana kapak olsun
Hoca sana bişey demiyorum :) Nickinde bu adres doğrulanamadı denen bişey yazmıyomu yoksa:)
Senin zekan sadece sanalda işliyo heralde :) -
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------ne yani şimdi bu bir özellik mi? kardeş ben sana bi güzellik yapıyım senin bu verdigin link varya, linteki dtp.org.tr yerine domaini alınmış hangi adresi yazarsan yaz o şekilde bi adres alabilirsin. sen boşa burda kasıyosun kendini. bide linkini verdigin adam akıllı bişey olsa bari amk,
yukarıdaki orjinal adresimiz, koyu harfler yazılan dtp.org.tr yerine başka bir adres yazsanızda istediginiz gibi adres sahibi olabilirsiniz müritler.
saygılar.
-----------------------------Nese sana hicbişey demiyorum daha öğreneceğin şeyler var :)
-
http://img206.imageshack.us/img206/7321/dsadfasfagt8.png
al hacı :)
sabahtan beri adamlar bunu sölüyo :)
-
The-ExTaCy bunu yazdı:
Yollayan : Sanal_Zeka
Alıcı : The-ExTaCy
Konu : sanalzeka@tahribat.com
buda sana kapak olsun
(...)
sen yine iyisin, bana dediğine bak :)Konu :
sanalzeka@tahribat.comMesaj : sanalzeka@tahribat.com
buda sana kapak olsun
akıllı ol -
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy - SyspioniC - CaNNi
arkadaşlarıma ithafen yazıyorum...
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha.
-----------------------------bi zeki sen mi varsın o olayı herkes biliyo oraya sanal@ze.ka yazsan onu da verir bunun maille bi ilgisi yok sadece live id alırsın bu da hiç bi işine yaramaz. eposta doğrulanamadı yazar nick bile yazamazsın msnde
Sanal_Zeka Zekana hayran kaldım hoca. o linke ne gerek var ki e - posta adresi doğrulanmadıktan sonra sana istediğin maili açayım. Allah Akıl Fikir İhsan Eylesin . Bide böyle bilip bilmeden konusurlarya .. -
hocalar sanal_zeka haklı bir açıdan. sen @ sonrasını istediğin gibi yaptığın adresi başka bi mail adresine yönlendirirsen e-posta doğrulanmadı yazısı kalkar. ama yine mail atarsın ama alamazsın;) bu kadar tartışmanın amacı ne anlamadım:D
-
sanal zekanın üstüne fazla gitmeyin adam bi yerde haklı. ayrıca adamın yolladığı pm leri niye açık ediyorsunuz? ayıp denen bişey var.