@Dtp.Org.Tr Pop3 Maili Nete Düştü
-
amma reklamını yaptınız şu dtpnin he..
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------ne yani şimdi bu bir özellik mi? kardeş ben sana bi güzellik yapıyım senin bu verdigin link varya, linteki dtp.org.tr yerine domaini alınmış hangi adresi yazarsan yaz o şekilde bi adres alabilirsin. sen boşa burda kasıyosun kendini. bide linkini verdigin adam akıllı bişey olsa bari amk,
yukarıdaki orjinal adresimiz, koyu harfler yazılan dtp.org.tr yerine başka bir adres yazsanızda istediginiz gibi adres sahibi olabilirsiniz müritler.
saygılar.
-----------------------------
Hoca sen fazla zekisin :) Hadi tahribat.com lu mail al bekliyorum :) -
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------ne yani şimdi bu bir özellik mi? kardeş ben sana bi güzellik yapıyım senin bu verdigin link varya, linteki dtp.org.tr yerine domaini alınmış hangi adresi yazarsan yaz o şekilde bi adres alabilirsin. sen boşa burda kasıyosun kendini. bide linkini verdigin adam akıllı bişey olsa bari amk,
yukarıdaki orjinal adresimiz, koyu harfler yazılan dtp.org.tr yerine başka bir adres yazsanızda istediginiz gibi adres sahibi olabilirsiniz müritler.
saygılar.
hacım o işte öyle değilonay almadan mail alamassın
senin dediğin gibi bişey olsaydı
herkes nik@tahribat.com yada nik@microsoft.com diye mail alırdı :)
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
saygılar.
nicke bak hizaya gel :| -
biri dtp nin domain paneline girmiş mx girişini hotmaile yönlendirip işlemi yapmış dtp liler farkedince mx i değiştirmişler bu yüzden mail gelmiyo ama mail atılabiliyo.
-
The-ExTaCy - SyspioniC - CaNNi
arkadaşlarıma ithafen yazıyorum...
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
NOT: bilip bilmeden konuşmayın bi daha.
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy - SyspioniC - CaNNi
fazla sivrilip ukalalık yapmaya gerek yok, deneyin görün diye orada size açıklama yaptım. safmısınız nesiniz? kim zeki kim geri deneyip görün.
sanalzeka@tahribat.com adresinide aldım arkadaşlar. isteyen ekleyebilir görüşebiliriz.
-----------------------------O aldıgın sanalzeka@tahribat.com u sadece msn olarak kullanabilirsin.. Mail adresi olarak kullanamazsın..
ayrıca senin dediğin yontemle mail adresi alınmaz.
-
evet bende denedim :D
mail gelmiyo ama mail atabiliyorsun :D
Edit ; Sanal_Zeka usta cuneyd@tahribat.com alınabilir doğru...ama nick kısmında "bu e-posta doğrulanmadı" gibi birşeyler yazıyordur,
bunda öyle degil işte :]
-
ulan zekasız sanal zeka öyle olsa herkes google diye falan alırdı.bide güzellik yapıyomuş=)....emeğine saygı duy adamın...
Sanal_Zeka bunu yazdı:
saygılar.
----------------------------- -
Sanal_Zeka bunu yazdı:
-----------------------------The-ExTaCy - SyspioniC - CaNNi
bi zeki sen mi varsın o olayı herkes biliyo oraya sanal@ze.ka yazsan onu da verir bunun maille bi ilgisi yok sadece live id alırsın bu da hiç bi işine yaramaz. eposta doğrulanamadı yazar nick bile yazamazsın msnde