Düğünde Oynamak !
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------
BarisYigit bunu yazdı:
ankaradayım.
ankaralıyım :D
düğüne çagırırsan beraber oynarız.
aynısını yap derim.
hatta senkronlu bi şekilde oynayıp düğün misafirlerini heyecanlandırabiliriz :)
-----------------------------düğün tarihi belli olunca burdan duyuru yaparım. kardeş de işte öle bakıp yapacak yetenek de yok :) yapmaya çalışırken beceremediğimi düşünüyorum çok salakça bi duruma düşüyorum :)
-----------------------------olmadı düğünden önce çalışırız 1saat :P
dansı edersin herhalde eşinlede.
müzik aniden miskete çekirgeye çiftetelliye hele hele halaya dönünce...
işte panik anı budur :D
-
kuzenimde aynı durumdaydı eli ayağı titriyordu gitti davulcuyu dövdü bi bahaneyle oynama olayıda iptal oldu sende o şekil bi mevzu cıkarabilirsin
-
hocam öncelikle hayırlısı olsun.evet alkol yardımcı olabilir ama harbidende coşma : D
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Ama apaçiler gibide coşma.
----------------------------- -
kendinle dalga geçmesini öğren düğününe kadar. öğrendikten sonra zaten siklemeyeceksin.
-
alkol kesin çözüm.
geçen gittim damat ölüyodu resmen, bi ufak votka, onun gibi horon tepeni göremezsin amk :D
-
BarisYigit bunu yazdı:
ankaradayım.
ankaralıyım :D
düğüne çagırırsan beraber oynarız.
aynısını yap derim.
hatta senkronlu bi şekilde oynayıp düğün misafirlerini heyecanlandırabiliriz :)
-----------------------------sen bizi çağır beraber oynarız hallederiz bi şekilde :D
-
PlayForFree bunu yazdı:
kuzenimde aynı durumdaydı eli ayağı titriyordu gitti davulcuyu dövdü bi bahaneyle oynama olayıda iptal oldu sende o şekil bi mevzu cıkarabilirsin
-----------------------------ekmeğini kazanmaya çalışan birine atılan tokatı şiddetle kınıyorum..
-
Genelde damatlar, düğünlerden önce, senin endişeni yaşamamak için, zeybek, harmandalı, efe gibi değişik kısa süreli kurslara gidiyorlar. Mesela kuzenimin eşi, harmandalı eğitmeninden 1 ay kadar özel ders alıp, düğünce güzelce oynamıştı.
Sen bireysel olarak seçtiğin bir danstan 1 ay kadar özel hoca tutup ders alabilirsin rahatça.
Ayrıca eşinizlede, salsa, tango, klasik dans, kurslarına gidip uyum yakalayıp, düğünü güzel ve rahatça geçirebilirsiniz. En azından ortakça rahatça beraberce oynayıp düğünü geçirmiş olursunuz. Ayrıca bu ilişkinize çok güzel şeyler katar, benden tavsiye abi :)
-
ahha her türk erkeğinin kabusu "düğünde nasıl oynarım" kusura bakma hocam kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi :)
Allah bir ömür mutlu etsin inş.
-
Aynı sorun bnede de var ceplerine 20 lik sıkıştıracam her birinin 1-2 kere kaldırsın göstermelik yeter uzatmaya gerek yok xD