Düğünde Oynamak !
-
askerlik olmasa ben gelirdim kimsenin oynamasina gerek kalmazdi :)
guzel bi organizasyonla ortaligi curcunaya verirdim arada sen de kaynadir :)
animasyoncuyuz sonucta :)
simdiden Allah mutlu etsin kardesim.
insallah bana da nasip olur :) -
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
PlayForFree bunu yazdı:
kuzenimde aynı durumdaydı eli ayağı titriyordu gitti davulcuyu dövdü bi bahaneyle oynama olayıda iptal oldu sende o şekil bi mevzu cıkarabilirsin
-----------------------------ekmeğini kazanmaya çalışan birine atılan tokatı şiddetle kınıyorum..
bu sistem hör zaman davulculara kaydı.yapacak birşey yok -
PlayForFree bunu yazdı:
kuzenimde aynı durumdaydı eli ayağı titriyordu gitti davulcuyu dövdü bi bahaneyle oynama olayıda iptal oldu sende o şekil bi mevzu cıkarabilirsin
-----------------------------:)
-
hocam turku barlara git antreman yap bi sure sonra rahat rahat oynarsin amac biraz rahatlaman los isikta hareketleri daha rahat yaparsin kimse ne yaptigini hareketlerini gormez senden caktimadan yavas yavas duzeltirsin. :)
-
kutlayan herkese çok teşekkür ederim..
bu konunun tek çözümü alkol sanırım..ulan ne salak bi durum ya..azcık yeteneğim olsa becerecem ama yok arkadaş odun gibi duruyosun..sanki herkes sana bakıomuş gibi bi hava var..hele oyun havası çalmaya başlayınca allaaaahhhh kaçmak için bahaneler arıosun millet kolundan tutmadan ama kendi düğünümde kaçamayacam :| oynamayı bilmeyen beceremeyen herkesin Allah yardımcısı olsun
-
Hocam mutluluklar diledikten sonra konuyu açtığın yeri takdir ettiğimi söylemek istiyorum :)
-
zeratul bunu yazdı:
-----------------------------Hocam mutluluklar diledikten sonra konuyu açtığın yeri takdir ettiğimi söylemek istiyorum :)
:)))) -
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Genelde damatlar, düğünlerden önce, senin endişeni yaşamamak için, zeybek, harmandalı, efe gibi değişik kısa süreli kurslara gidiyorlar. Mesela kuzenimin eşi, harmandalı eğitmeninden 1 ay kadar özel ders alıp, düğünce güzelce oynamıştı.
Sen bireysel olarak seçtiğin bir danstan 1 ay kadar özel hoca tutup ders alabilirsin rahatça.
Ayrıca eşinizlede, salsa, tango, klasik dans, kurslarına gidip uyum yakalayıp, düğünü güzel ve rahatça geçirebilirsiniz. En azından ortakça rahatça beraberce oynayıp düğünü geçirmiş olursunuz. Ayrıca bu ilişkinize çok güzel şeyler katar, benden tavsiye abi :)
Net, temiz, amaca yönelik bir cevap. Dikkate alman dileğiyle. Bu arada mutluluklar dilerim hocam:) -
hocam dans etmeyi bilmiyorsan öğren, yengeyle mecbur dans edecen :D birde düğününde şeyh şamil oyna yeter.. öğren, basit ve kolay bir azeri oyunu.. şeyh şamili oynadınmı zaten milletin ağzı açık kalır, başka bi oyun oynamana gerek yok..
bu kamil pek iyi oynayamamış :F sen gene araştır başka videolara bak falan :F
-
oynayan adamın rahat olması lazım. kendini kasarsan odun gibi oynarsın. çevrene bakma, bana bakıyorlar beni izliyorlar diye düşünme. herkes senin rahat bir şekilde oynayacağını düşündüğü için kimse sana oyununa bakayım acaba nasıl oynuyor diye bakmaz. insanlar doğallık bekler senden. doğal bir şekilde rahat bir şekilde oyna. kendi duğününden evvel birkaç düğüne gidip oyna.