Düğünde Oynamak !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

olm manyakmısınız :D oyun havasında ne var :D

içindeki çocuğu sal gitsin :D helede ankaranın havasını soluyan birine hiç yakıştıramadım :D

walla arada canım düğün filan çekiyo benim. düğün olsada oynasak diye :D

oyun havasini siktir et şu gıcık monoton danslardan kork :D

http://www.youtube.com/watch?v=MSzMJybwbNo&feature=related

şunu dinledikce zaten omuzlar otomatik sallanmaya başlıyor :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

Trakyalı olunmaz efendim trakyalı doğulur; ben ciddi yapılı birisi olmama karşın oyun havasını, klarneti rakı kokusunu duyduğumda duramam atlarım piste.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Bende ankaralıyım siksen çıkıp oynayamam utanırım, e haliyle oynamayıncada içip içip içindeki çocuğu salıncada arada kaynasanda bazen göze batabiliyorsun. Benden sana tavsiye (keşke boş vaktim olsada beraber gidip görsek öğrensek) bilen birileri ile türkü barlara gidip oralarda çalışmalar yapman. Hem sohbet edersin eşinle dostunla hemde oynamayı öğrenirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Şöyle 7-8 bira falan iç; milleti kaldırırsın, halay başı çekersin :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mximus
    mximus's avatar
    Erkek

Alkol tüm kötülüklerin anası ,bazı güzelliklerin de babasıdır.Bünyenin kaldırabilirliğine göre alacağın birim alkol ile bu dertten kurtulabilirsin.

En çok da kapı kendiliğinden açıldığında korkuyorum şu hayattan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek

CaNNi bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam dans etmeyi bilmiyorsan öğren, yengeyle mecbur dans edecen :D  birde düğününde şeyh şamil oyna yeter.. öğren, basit ve kolay bir azeri oyunu.. şeyh şamili oynadınmı zaten milletin ağzı açık kalır, başka bi oyun oynamana gerek yok..

bu kamil pek iyi oynayamamış :F sen gene araştır başka videolara bak falan :F

http://youtube.com/watch?v=jJi6H3j4pl4

-----------------------------

ne şeyh şamili la ankarada ? :))

örnek olarak;

http://www.youtube.com/watch?v=3FnLJTqx4cM&feature=related

hocam yakın bir arkadaşların vardır herahlde düğüne gelecek olan.. :)) 2 kişi ve ya 4 kişi böyle birşey yapsanız milletin ağzı açık kalır. o da yeterli olur :)) 

edit: eğer yapamazsanız bu kadar abartmaya gerek yok. dönüşlere dikkat edin, her yarım turda bir durup birbirlerne doğru önce sol ayak öne - geriye, sonra sağ ayak öne - geriye şekilde hareket edip iki parnaklarınızı şıklatın. (dönüşlere sağdan başlanır, yani saat yönünün tersi) böyle dönün durun. sonra birbirine oynayak yaklasıp uzaklaşın 2-3 kere de bunu harmanlarayarak yapın o da kurtarır günü.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FoKMaN
    FoKMaN's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=_chmqHMlqzc&feature=related

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

Abi çok fena bi durum bu ya :D

Evlenmeme nedenlerimden biridir buda benim :D Zaten şimdiden kız arkadaşıma sırf bu yüzden diyorum bizim evlilik farklı olsun su altında falan yapalım paraşütten atlarken imza atalım düğüne ne gerek var diye kulis yapıyorum alttan alttan :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Hacılar onu bunu bilmemde ben çocukluğumdan beri bildiğim tek şey, kadınların EFE dansına bittikleridir erkeğe en çok yakıştırdıkları dans o olarak gözlemledim :D

ALLAH'TAN benim böyle bir sorunum yok aga evlenirsek inş camide yaparız düğünü. Oynamak biraz terso geliyor :|

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
Toplam Hit: 7566 Toplam Mesaj: 59