Düğünde Oynamak !
-
Bende nefret ederim bu işten , ama zoom olunca benden daha iyi kimse dans edemiyor diye piste giriyorum.
-
ankaradayım, ankaralıyım, bu sene benim de düğünüm var.
ve çok klas oynarım. bunu da paylaşmış olayım.
-
Ankaralıyım ve Ankaradayım aynı dertten muzdariptim ta ki düğünüm olana kadar.Hocam öyle bi oynarsın ki sen bile şaşırırsın ki hayatta elimi şaklatmış insan değilim..
-
hep bi hışımla atlıyorum halaya gariptir ben girdikten sonra halayın seyri değişio herkes sağ atacakken sol atıo derken halay bozuluo a.q))
-
kiNki bunu yazdı:
-----------------------------kutlayan herkese çok teşekkür ederim..
bu konunun tek çözümü alkol sanırım..ulan ne salak bi durum ya..azcık yeteneğim olsa becerecem ama yok arkadaş odun gibi duruyosun..sanki herkes sana bakıomuş gibi bi hava var..hele oyun havası çalmaya başlayınca allaaaahhhh kaçmak için bahaneler arıosun millet kolundan tutmadan ama kendi düğünümde kaçamayacam :| oynamayı bilmeyen beceremeyen herkesin Allah yardımcısı olsun
-----------------------------
hocam hayırlı olsun edepsizlik yapmak istemem ama alkol aldıktan sonra eşin rahatsız olmasın gece kokudan vs. -
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bende nefret ederim bu işten , ama zoom olunca benden daha iyi kimse dans edemiyor diye piste giriyorum.
-----------------------------bi ara zoom ol da nasıl oynuyorsun gorelım
-
şimdiye kadar ne halay çektim nede halay çekerim hocam düğün madem senin düğünün de benim düğünümde halay çekilmiycek arkada başka şekilde eylenicez diye halay çekilecek diye kanunmuvar burda halaydan kastım düğünde yapılan tüm o saçma danslar
-
tebrikler hocam sevindim :)
http://tahribat.com/Forum-5-Senelik-Iliskim-Bitti-82103/
bak nereden nereye, allah bir kapı kapamış ötekisini açmış :)