Dün Akşam Saatlerinde Türkiye-Rusya Arasında Uçak Krizi!!!!
-
SeRDaR bunu yazdı
davutoğlu diyor ki uçakta sivil havacılık kurallarına aykırı valizlerde materyaller vardı ulan hangi uçağı incelesen valizlerde mutlaka ama mutlaka sivil havacılık kurallarına aykırı materyaller bulursun şünkü o kanunlar çok kapsamlı hepisinin uygulanması inanın çok ama çok zor amerikan uçaklarında bile mutlaka vardır indirebliyorsan onu indir bakalım
Hayatimda bu kadar sacma bir yprum gormedim -
ricin bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
herşey amerika için...
uçakta bişey yok. sabah suriye havaalanına inmiş.
bak arkadaş yine söylüyorum
eğer suriyeye ordaki teröristler için gireceksek durmayalım 1 dakika hemen girelim ordaki terörist grubu imha edelim.yok amerikanın isteği için israilin isteği için uşaklık yapılacaksa bu tarihin en büyük ihaneti olur kendi milletine
hıristiyan bir halkın istekleri doğrultusunda (mehzep'i farketmez) müslüman bir topluma savaş açmak...ne güzel ne güzel...daha düne kadar ailecek yemek yiyodu tayyip ne olduda kanlı bıçaklı oldu sayın bop eş başkanımız...Allah sonumuzu hayır etsin.
surıye we esat hrıstıyan degılkı onuda nerden cıkardın?
-
kaygusuz bunu yazdı
herşey amerika için...
uçakta bişey yok. sabah suriye havaalanına inmiş.
bak arkadaş yine söylüyorum
eğer suriyeye ordaki teröristler için gireceksek durmayalım 1 dakika hemen girelim ordaki terörist grubu imha edelim.yok amerikanın isteği için israilin isteği için uşaklık yapılacaksa bu tarihin en büyük ihaneti olur kendi milletine
zaten uşaklığını yapmıyormuyuz.
-
Çorbayı akşam Şam'da içme muhabbeti hoş da,Kandil'de ne vakite içeriz,onu sormalı öncelikle.
-
konpi bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
davutoğlu diyor ki uçakta sivil havacılık kurallarına aykırı valizlerde materyaller vardı ulan hangi uçağı incelesen valizlerde mutlaka ama mutlaka sivil havacılık kurallarına aykırı materyaller bulursun şünkü o kanunlar çok kapsamlı hepisinin uygulanması inanın çok ama çok zor amerikan uçaklarında bile mutlaka vardır indirebliyorsan onu indir bakalım
Hayatimda bu kadar sacma bir yprum gormedimduygular karşılıklıymış demek ki
bende bu forumda bu güne kadar senin gibi konulara gereksiz bodosloma dalan bsaçma bir mürid görmedim
varsa fikrin söyle gereksiz laf ebeliği yapma DJ_ Alperde yazımı saçma buldu olabilir kişisel fikridir ama adam hiç olmassa şu şu sebebpten diye kendi fikrinin söyledi senin gibi lüzumsuzluk yapmadı içinde beslediğin gıcıklıkla her yorumuma salça olma -
SeRDaR bunu yazdı
ne alaka yaw :) cidden saçma
-
SELAM, BEN RUSYA. O KADAR SALAĞIM Kİ, LAZKİYE'DE KAPI GİBİ DONANMA ÜSSÜM OLMASINA RAĞMEN, UÇAKLA SURİYE'YE YARDIM GÖNDERİYORUM.MALIM ÇÜNKÜ! :))
putinden not :
aralık ayında kulağını çekmeye gelicem rtcim
http://www.ensonhaber.com/rus-istihbarati-ucak-kriziyle-ilgili-kollari-sivadi-2012-10-12.html
-
beyler iyi güzelde sizlere yazık olmuş bence istihbarat toplama yada istihbarata karşı koyma elemanı olmanız gerekli..şimdi eğer böyle bir istihbarat varsa değerlendirmek zorundasınız..eğer yoksa ki zannetmiyorum kimse kalkıpta hadi rusyadan kalkan suriye uçağını bir bahane ile indirelim demez yani tek akıllılar sizlerseniz açıkca söyliyim hakkınız yenilmiş sizin istihbaratta yada etkin siyasette olmanız lazım...bu arada ucaktan füze metaryelleri jamer ve haberleşme malzemeleri cıkmış müjdemi verin...önemli not böyle bir durumda uluslar arası sözleşmeler gereği bunu rusya türkiye dahil pilota ve yolculara bildirmek zorunda buda yapılmamış yani sizin anlayacagınız(anlamayacagınız)ucak boş yere indirilmemiş..ha bu arada millete amerikan köpekliği yakıştırmaktan bıkmadınızmı artık giydikleriniz ve kullandıklarınıza bir bakın size ait olan vardıda bizmi eşek kaldık...
-
-
Yaw Okadar saçma şeyler koyuyorsunuz ki dış politikada ben sana küstüm görüşmeyecemmi desin? her ülke lideri görüşür bunda ne var?
sen bile bugün samimi olduğunla yarın küsmüyormusun?
Ayrıca Osmanlı hiç mi savaş yaptığı ülkelerle anlaşma yapmadı? Atatürk hiç mi abd ye gitmedi? hiçmi fransız alman larla bir araya gelmedi adamlarla savaştık lan bide
almanya fransa ingiltere birbirine girmedi mi? 2. dünya savaşında? adamlar şimdi birlik lan :)
Dış politika hatır gönül ilişkisi değildir çıkar ilişkisidir.
Lütfen sizden rica ediyorum sırf mualefet olsun diye saçma sapan şeyler yazmayın kendiniz gülünç duruma düşüyorsunuz eyvallah ama forumun kalitesinide düşürüyorsunuz
dışardan biri girse baksa güler halimize