folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Dün Akşam Saatlerinde Türkiye-Rusya Arasında Uçak Krizi!!!!

Dün Akşam Saatlerinde Türkiye-Rusya Arasında Uçak Krizi!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

davutoğlu diyor ki uçakta sivil havacılık kurallarına aykırı valizlerde materyaller vardı ulan hangi uçağı incelesen valizlerde mutlaka ama mutlaka sivil havacılık kurallarına aykırı materyaller bulursun şünkü o kanunlar çok kapsamlı hepisinin uygulanması inanın çok ama çok zor amerikan uçaklarında bile mutlaka vardır indirebliyorsan onu indir bakalım

Hayatimda bu kadar sacma bir yprum gormedim

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek
    ricin bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

herşey amerika için...

uçakta bişey yok. sabah suriye havaalanına inmiş.

bak arkadaş yine söylüyorum

eğer suriyeye ordaki teröristler için gireceksek durmayalım 1 dakika hemen girelim ordaki terörist grubu imha edelim.

yok amerikanın isteği için israilin isteği için uşaklık yapılacaksa bu tarihin en büyük ihaneti olur kendi milletine

hıristiyan bir halkın istekleri doğrultusunda (mehzep'i farketmez) müslüman bir topluma savaş açmak...ne güzel ne güzel...daha düne kadar ailecek yemek yiyodu tayyip ne olduda kanlı bıçaklı oldu sayın bop eş başkanımız...Allah sonumuzu hayır etsin.

surıye we esat hrıstıyan degılkı onuda nerden cıkardın? 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ersn
    ersn's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

herşey amerika için...

uçakta bişey yok. sabah suriye havaalanına inmiş.

bak arkadaş yine söylüyorum

eğer suriyeye ordaki teröristler için gireceksek durmayalım 1 dakika hemen girelim ordaki terörist grubu imha edelim.

yok amerikanın isteği için israilin isteği için uşaklık yapılacaksa bu tarihin en büyük ihaneti olur kendi milletine

zaten uşaklığını yapmıyormuyuz. 

küfrederiz villalara kulübeden
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Çorbayı akşam Şam'da içme muhabbeti hoş da,Kandil'de ne vakite içeriz,onu sormalı öncelikle.

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

davutoğlu diyor ki uçakta sivil havacılık kurallarına aykırı valizlerde materyaller vardı ulan hangi uçağı incelesen valizlerde mutlaka ama mutlaka sivil havacılık kurallarına aykırı materyaller bulursun şünkü o kanunlar çok kapsamlı hepisinin uygulanması inanın çok ama çok zor amerikan uçaklarında bile mutlaka vardır indirebliyorsan onu indir bakalım

Hayatimda bu kadar sacma bir yprum gormedim

duygular karşılıklıymış demek ki
    bende bu forumda bu güne kadar senin gibi konulara gereksiz bodosloma dalan bsaçma bir mürid görmedim
    varsa fikrin söyle gereksiz laf ebeliği yapma DJ_ Alperde yazımı saçma buldu olabilir kişisel fikridir ama adam hiç olmassa şu şu sebebpten diye kendi fikrinin söyledi senin gibi lüzumsuzluk yapmadı içinde beslediğin gıcıklıkla her yorumuma salça olma

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

davutoğlu diyor ki uçakta sivil havacılık kurallarına aykırı valizlerde materyaller vardı ulan hangi uçağı incelesen valizlerde mutlaka ama mutlaka sivil havacılık kurallarına aykırı materyaller bulursun  şünkü o kanunlar çok kapsamlı hepisinin uygulanması inanın çok ama çok zor  amerikan uçaklarında bile mutlaka vardır indirebliyorsan onu indir bakalım

ne alaka yaw :)  cidden saçma

:) mutluyum, huzurluyum
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SELAM, BEN RUSYA. O KADAR SALAĞIM Kİ, LAZKİYE'DE KAPI GİBİ DONANMA ÜSSÜM OLMASINA RAĞMEN, UÇAKLA SURİYE'YE YARDIM GÖNDERİYORUM.MALIM ÇÜNKÜ! :))

putinden not :

aralık ayında kulağını çekmeye gelicem rtcim

http://www.ensonhaber.com/rus-istihbarati-ucak-kriziyle-ilgili-kollari-sivadi-2012-10-12.html

kaygusuz tarafından 12/Eki/12 09:28 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek

beyler iyi güzelde sizlere yazık olmuş bence istihbarat toplama yada istihbarata karşı koyma elemanı olmanız gerekli..şimdi eğer böyle bir istihbarat varsa değerlendirmek zorundasınız..eğer yoksa ki zannetmiyorum kimse kalkıpta hadi rusyadan kalkan suriye uçağını bir bahane ile indirelim demez yani tek akıllılar sizlerseniz açıkca söyliyim hakkınız yenilmiş sizin istihbaratta yada etkin siyasette olmanız lazım...bu arada ucaktan füze metaryelleri jamer ve haberleşme malzemeleri cıkmış müjdemi verin...önemli not böyle bir durumda uluslar arası sözleşmeler gereği bunu rusya türkiye dahil pilota ve yolculara bildirmek zorunda buda yapılmamış yani sizin anlayacagınız(anlamayacagınız)ucak boş yere indirilmemiş..ha bu arada millete amerikan köpekliği yakıştırmaktan bıkmadınızmı artık giydikleriniz ve kullandıklarınıza bir bakın size ait olan vardıda bizmi eşek kaldık...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

http://www.rfi.fr/actutr/images/105/Sarko_Esat_400.jpg

http://suriyehaber.files.wordpress.com/2012/05/annan-esad.jpg?w=580

http://i.radikal.com.tr/644x385/2012/02/07/fft5_mf912725.Jpeg

Yaw Okadar saçma şeyler koyuyorsunuz ki dış politikada ben sana küstüm görüşmeyecemmi desin? her ülke lideri görüşür bunda ne var?

sen bile bugün samimi olduğunla yarın küsmüyormusun?

Ayrıca Osmanlı hiç mi savaş yaptığı ülkelerle anlaşma yapmadı? Atatürk hiç mi abd ye gitmedi? hiçmi fransız alman larla bir araya gelmedi adamlarla savaştık lan bide

almanya fransa ingiltere birbirine girmedi mi? 2. dünya savaşında? adamlar şimdi birlik lan :)

Dış politika hatır gönül ilişkisi değildir çıkar ilişkisidir.

Lütfen sizden rica ediyorum sırf mualefet olsun diye saçma sapan şeyler yazmayın kendiniz gülünç duruma düşüyorsunuz eyvallah ama forumun kalitesinide düşürüyorsunuz
     dışardan biri girse baksa güler halimize

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 6738 Toplam Mesaj: 65