Dün Çektiğim Bir Fotograf
-
cahil,eğitimsiz,kültürsüz,bilinçsiz bir türkiye için elele... ortada ufacık bir çocuk var ve bir anne ve o kadar kalabalık... içlerinden kimse "DUR! bu olamaz" demiyor... ve yorumlar içler acısı...
...
-
ben fotoyu görünce hiç şaşırmadım
bizim burda bunu görmek cok doğal hatta burda yengeçler bile düz yürüyoo
59 tekirdağ :D
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)
-----------------------------Bunun yobazlıkla alakasını anlayamadım..
Neden Allah'ın emrine uyduğu için bi insan YOBAZ olarak nitelendirilir ki? Kaldı ki herkesin inancı kendine, niye insanları rencide ediyorsun..
-----------------------------YobazLar içki içmio ya dayı ondan dedim + bende sana nie bu kadar dokunduğunu anLamadım hayırdır ?
Hem yobaz'ı aLLah'ın emirLerine uyanLara demioruz,terimi tamamen kendine göre yorumLamışsın demagojinin aLemi yok..
-
cahil,eğitimsiz,kültürsüz,bilinçsiz bir türkiye için elele... ortada ufacık bir çocuk var ve bir anne ve o kadar kalabalık... içlerinden kimse "DUR! bu olamaz" demiyor... ve yorumlar içler acısı...
...
cia bardagın dolu tarafına bak bosver boş tarafını ok anladın
-
RevengeX alkolden yılda milyonlar ölüyor içmeyen yobazda içen çok mu akıllı...savundugun şeyle kendini belli etme
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
Neden Allah'ın emrine uyduğu için bi insan YOBAZ olarak nitelendirilir ki? Kaldı ki herkesin inancı kendine, niye insanları rencide ediyorsun..
-----------------------------YobazLar içki içmio ya dayı ondan dedim + bende sana nie bu kadar dokunduğunu anLamadım hayırdır ?
Hem yobaz'ı aLLah'ın emirLerine uyanLara demioruz,terimi tamamen kendine göre yorumLamışsın demagojinin aLemi yok..
-----------------------------hoca direk yobaz demişsin işte neyin demagojisi demagojinin anlamını bir araştır ya
-
cia kardes benım profil resmim sana kapak olsun :D
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
RevengeX alkolden yılda milyonlar ölüyor içmeyen yobazda içen çok mu akıllı...savundugun şeyle kendini belli etme
-----------------------------Savunduğum şeyde beLLi bende beLLiyim dayı..bişeyLer yazmak için post atma boş muabbet yapma probLemin neyse çözeLim bana onu söyLe. ?
-
nihat bunu yazdı:
-----------------------------ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------hoca direk yobaz demişsin işte neyin demagojisi demagojinin anlamını bir araştır ya
-----------------------------Haydaa aL bi tane daha anLamını biLmediğim şeyi nie yazayım hacı rahatsızmısın sen ? Sen anLamını biLmediğin şeyLeri yazıyor musun normaL bişey mi bu ?
-
revengex arkandayım çünkü tekirdağlıyım
tekirdağ
nufus:110,000
rakım:susuz olsun :D