Dün Çektiğim Bir Fotograf
-
sidik yarıştırmayı bırakın
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------
sfinkter kasina dikkat et, yumurtayi çatlatmadan cikarabilirsin, yada ben sanada inaniyorum. :PBD
-----------------------------İnanmak başarmanın yarısıdır azimLi birine benziosun daha önce kaç kez başardın =)) + insanLarın yumurta çırabiLdiğinede sende şahit oLdum biLimseL bi faciasın sen =|
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------@Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
@Baba mı ? Hayırdır :D
-----------------------------sen hiç deyim diye bişey duymadın galiba daha önce.
-----------------------------BöLümüm sözeL dayı hayatında duymadığın deyimLeri gördüm ben,benm kadar görseydin devrin dönerdi ki dönmüş biLe sidik yarıştırıon benLe :W
-----------------------------o zaman salağa yatıyosun.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------@Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
@Baba mı ? Hayırdır :D
-----------------------------sen hiç deyim diye bişey duymadın galiba daha önce.
-----------------------------BöLümüm sözeL dayı hayatında duymadığın deyimLeri gördüm ben,benm kadar görseydin devrin dönerdi ki dönmüş biLe sidik yarıştırıon benLe :W
-----------------------------o zaman salağa yatıyosun.
-----------------------------Kim için ne için saLağa yatıorm ? böyLe bi konu için mi ? komik şey seni =))
-
kafan güzel mi diyorum. erkeklere ilgin mi var diyosun. hiçbişeyi kabul etmiyosun ya. uzatma işte.
-
TekBuluT bunu yazdı:
kafan güzel mi diyorum. erkeklere ilgin mi var diyosun. hiçbişeyi kabul etmiyosun ya. uzatma işte.
-----------------------------Hayır anLamadığım kafam güzeL oLsa nolcak oLmasa noLcak nie bu kadar taktın buna ? Madem merk ettin daha güzeL deiL başLamadım yani içmeye bumu öğrenmek istediğin =))
-
Revengex gercekten benden itikamini aldin hea. :PBD Sendende onay aldim ya tek kisi uzaya cikarim ben simdi :BS. bir adam ve birkac laf.
-
thrbtcell bunu yazdı:
Revengex gercekten benden itikamini aldin hea. :PBD Sendende onay aldim ya tek kisi uzaya cikarim ben simdi :BS. bir adam ve birkac laf.
-----------------------------Zaten senin bu zekayLa Dünya'da işin yok fazLaLıksın =D bide anLamadığım oLay "intikamını aLdın" Lafın,vaLLa ben bişey yapmadım herşei benden biLmein =)
-
Lan ben siz Tartışasınız Die mi açtım konuyu. ? Yorumunuzu yapın bi daha bakmayın bu konuya :l
-
PyramiD bunu yazdı:
Lan ben siz Tartışasınız Die mi açtım konuyu. ? Yorumunuzu yapın bi daha bakmayın bu konuya :l
-----------------------------Artık millet en küçük lafta parlıyor.