Dün Çektiğim Bir Fotograf
-
Hocalar 8 sayfa post okudum.Arasından psikolojik bir analiz çıkar bir şeyleri feyz alırım kendime dedim.Sidik yarıştırmaktan laf çakmaktan aşka bir şey yok bea:D
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------
Lan ben siz Tartışasınız Die mi açtım konuyu. ? Yorumunuzu yapın bi daha bakmayın bu konuya :l
-----------------------------Artık millet en küçük lafta parlıyor.
-----------------------------küçük derken :l
-
RevengeX ;
Bölümüm " Sözel " diyosun daha kelimeleri yazmaktan haberin yok. Neyse bu senin kendi kişisel yobazlığın. Beni ilgilendirmez..
Hiç bir şeyi kabul etmemekle birlikte bi yobazlık daha yapıyosun. (Kişisel Görüşüm)
Seninle tartışma içerisine girenlerin hepsi sonuna kadar haklıyken " en baştaki postunla " sıçtığın boku sıvamaya çalışıyosun.
Sana tavsiyem ; sıvamak istiyosan kabulleneceksin.
Daha da post atmam. Hadi selametle..
Edit : imzanı yeni farkettim. " Kafamı ßozmaın "Tartışma KuraLLarının Dışına Çıkıp,Adabın Aqyarım Hee" c(: ^^ " kusura bakma ama bu da bi yobazlık belirtisi. :) (geyik amaçlı yazdıysan bilemem..)
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX ;
Bölümüm " Sözel " diyosun daha kelimeleri yazmaktan haberin yok. Neyse bu senin kendi kişisel yobazlığın. Beni ilgilendirmez..
Hiç bir şeyi kabul etmemekle birlikte bi yobazlık daha yapıyosun. (Kişisel Görüşüm)
Seninle tartışma içerisine girenlerin hepsi sonuna kadar haklıyken " en baştaki postunla " sıçtığın boku sıvamaya çalışıyosun.
Sana tavsiyem ; sıvamak istiyosan kabulleneceksin.
Daha da post atmam. Hadi selametle..
Edit : imzanı yeni farkettim. " Kafamı ßozmaın "Tartışma KuraLLarının Dışına Çıkıp,Adabın Aqyarım Hee" c(: ^^ " kusura bakma ama bu da bi yobazlık belirtisi. :) (geyik amaçlı yazdıysan bilemem..)
-----------------------------KeLimeLeri doğru veya yanLış yazmamdan sanane? Ona bakarsan "Hiç bir şeyi kabul etmemekle birlikte "bi" yobazlık daha yapıyosun" Sende burada hata yapmışsın çocuk gibi oturup bunLarımı inceLiosun ?
Ben hiçbirşeyi kabuL etmiyorum demedim veya etmiyor değiLim gayette kabuL ediyorum güzL güzL konuşuyoruz sizLer birden parLıyorsunuz anLaşıLan "YOBAZ " baya bi dokunmuş =))
"Sana tavsiyem ; sıvamak istiyosan kabulleneceksin." Ben zaten sıvıyorum kabuLLenmeme gerek yok hacı rahat oL =)
Bide dahada post atmam demişsin senin postunu iLk kez okuyorum eksikLiğin farkediLmez yani.. Hadi seLametLe (F)
+ İmzamıda geyik amaçLı yazdım maLesef..Bi banLanma Sebebi orada yazan ve geyiğe vurdum..Geyik amaçLı oLmamasını ve senLe LafLamaı tercih ederdim zevk aLıorm =)
-
"Millet nedensiz yere banlanıyor.." diyordum.. Gerçekten anlıyorum şu anda. Banlı arkadaşlarımıza Allah'tan sabır diliyorum.
Edit : Ya arkadaş yazmadan edemicem :) Nasıl bi dünya bu ya. Lafı götünden anlayan arkadaşlara Allah'tan yardım diliyorum.
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------"Millet nedensiz yere banlanıyor.." diyordum.. Gerçekten anlıyorum şu anda. Banlı arkadaşlarımıza Allah'tan sabır diliyorum.
Edit : Ya arkadaş yazmadan edemicem :) Nasıl bi dünya bu ya. Lafı götünden anlayan arkadaşlara Allah'tan yardım diliyorum.
-----------------------------Hacı küfüre gerek yok..."İnsan" gibi konuşmak varken..
+ Kimse nedensiz yere banLanmaz forum kuraLLarı dışına çıkıLdığı zaman yönetim tabi ki gerekeni yapacaktır anarşist mi kesiLceniz başa ?
Sanada şurayı tavsiye ediyorum Nah Buradan
-
geçen sene yaylada yeğenleriyle çocuklarına çeşme başında rakı içiren bi adamı parçalıyoduk az kalsın, var böyle kendini bilmezler maalesef.