Dün Çektiğim Bir Fotograf
-
Serdarr bunu yazdı:
-----------------------------n2 bunu yazdı:
-----------------------------ahah izmir, kafası güzel şehir:)
-----------------------------derken... hani kötü bi nyetimiz yok demi kardşm...şaka yapyoz demi sadece yani amacımız espri ;)...
yoktur yoktur...
yani ben bi an için yanlış anladım galiba... çünkü ben bu konunun ve bu sorunun(çocuğun elinde biraşişesi... + çocuğun annesi tarafından sigara dumanına maruz bırakılması...) İzmir'le alakalı olduğunu sanmıyom da... :)
-----------------------------evet abicim takılma maksatlı, tasvip etmiyoruz yoksa böyle davranısları :)
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
+ Sıcak havada soğuk soğuk çok güzL gidio yobaz oLmıan ark.Lara tavsie ederm :)
-----------------------------5 yaşındakilere de tavsiye edersin sen.
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------god bunu yazdı:
-----------------------------
elini alıştırıyo
-----------------------------cok mantıklı geldı:D:D
-----------------------------olm anası yakında karı kıza da alıştırmasın onu :D
-
NoName bunu yazdı:
-----------------------------RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Biranın kaLbe yararLı oLduu biLinen bi gerçek :)) Sigara içseydi dahamı iyiydi :|
-----------------------------5 yaşındakilere de tavsiye edersin sen.
-----------------------------Niye ? Tavsiye etmeden içmiyor musun sen ?
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------ulan resmen içki içmeyenler yobazdır demişsin bi de hala kendini savunuyosun. sana yobaz demedim o zihniyete yobaz dedim diyosun.
bi de kalkıp ona yobaz deseydin bari kafan güzel galiba.
-----------------------------Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
-
RevengeX bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
-----------------------------kıvır babam kıvır :PBD
-
thrbtcell bunu yazdı:
RevengeX bunu yazdı:
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------kıvır babam kıvır :PBD
-----------------------------Baba mı ? Hayırdır :D
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------@Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
@Baba mı ? Hayırdır :D
-----------------------------sen hiç deyim diye bişey duymadın galiba daha önce.
-
sfinkter kasina dikkat et, yumurtayi çatlatmadan cikarabilirsin, yada ben sanada inaniyorum. :PBD
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------@Tanışıo muyuz hacı direk uLan muLan başLamışsın söze..ayrıca kafamın güzeL oLup oLmadığıyLa nie iLgiLeniosun erkekLere iLgin mi var ?
@Baba mı ? Hayırdır :D
-----------------------------sen hiç deyim diye bişey duymadın galiba daha önce.
-----------------------------BöLümüm sözeL dayı hayatında duymadığın deyimLeri gördüm ben,benm kadar görseydin devrin dönerdi ki dönmüş biLe sidik yarıştırıon benLe :W