Dünyaya Yeniden Gelsen !!
-
Dunyaya tekrar gelsem, insanlarla konuşmazdım... Hiçbi iletişim kurmazdım... 4 yaşında okuma yazma ogrenır, 6 yaşında programlamaya atılır,
Piskopatın teki olurdum, hayattaki tek derdim syntax errorler, soft. updateler olurdu...
Boş zamanlarımda veri paketlerinin hex lerini okur eglenırdım...
Kendi kendime yaşar giderdim...
-
kadın kuaförü olurdum
har vurup harman savurmazdım
aşık olmazdım
adres çubuğuna tahribat yazıp ctrl+enter a basmazdım:) falan işte.. -
sefgilimi daha önce tanımak isterdim.diğerlerine döktüğüm yaş ve boşa zamanı onunla değerlendirirdim :)
-
Mustafa Kemal ATATÜRK olarak gelmek isterdim. Bütün dünya bana hayran kalsın...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------Dunyaya tekrar gelsem, insanlarla konuşmazdım... Hiçbi iletişim kurmazdım... 4 yaşında okuma yazma ogrenır, 6 yaşında programlamaya atılır,
Piskopatın teki olurdum, hayattaki tek derdim syntax errorler, soft. updateler olurdu...
Boş zamanlarımda veri paketlerinin hex lerini okur eglenırdım...
Kendi kendime yaşar giderdim...
-----------------------------
hehehhhe bu guzelmıss :))) -
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------kadın kuaförü olurdum
har vurup harman savurmazdım
aşık olmazdım
adres çubuğuna tahribat yazıp ctrl+enter a basmazdım:) falan işte..
-----------------------------
Tahribatı bırakmak keşke bu kadar kolay olsa. Yalan bari söyleme:) Türkiye de bu kadar özgür bir site görmedim. Ama ban fazla oluyor gibi. Tabi ki banların sebebini tam olarak bilmediğim için bu konuda konuşamam. Fakat istediğin zaman bırakamıyorsun tbt yi. -
Aynen bırakmak kolay değil. Ben dünya ya yeniden gelsem!!! Karar vermek zor ama kendim olarak gelmezdim.:)
-
yine aynı kişi olarak, kendim olarak gelmek isterdim. yine sorulmuştu bu soru bana önceden. N!ghT-7 rLzzz (gözlük similey)
haa birde hayatımın en büyük hatalarından biri olan tahribat kom mu ne öyle bi site var. oraya mürid olmazdım :D :Pzaten ben önceden nasa'da çalışıyodum. öldüm. şimdi çalışmıyorum. reenkarnasyon oldu :D :P
-
kader lan işte :D aynı olurdu herşey bnm için (:
-
adamın bırısı ölmüş ve obur tarafa gitmiş. Neyse hesap kıtap derken bi bakmışlar yanlış adamın canını almışlar. adama demişler ki bak kusura bakma senı yanlışlıkla oldurduk bız o yuzden dunyada boş bir kadro oldugu zaman senı onun yerıne koyacagız. neyse bir muddet orada takıldıktan sonra azrail baba gelmiş. demiş ki Nıhayet dunyada bos kadro olustu. Yalnız iki kişilik bir kadro oldugu için birisini seçmek zorundasın. Sececeklerinden birisi profösör diğeri ise bir ibne söyle bakalım hangısının yerıne dunyaya gitmek istersin.... adam düşünmüşşşş. düşünmüşş... ve cevap vermiş. İbne olarak gitmek isterim demiş.. azrail şaşırmış. Delimisin sen demiş. koskoca profösör varken nıye ıbne olmayı tercih ettin ?
adamımız cevap vermiş : Profösör olup bilmediğim onca seyı kafama sokacagıma, ibne olur bildiğim bir şeyi götüme sokarım daha iyi..