folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder E-Devlet Şifresini Unuttum

E-Devlet Şifresini Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hayırlı geceler mürit kardeşlerim.e-devlet şifremi unuttum bi arkadaşın acemi birliği yerini öğrenicektim ve böyle bişe mümkünmü.bilgileri versem pm den bakabilicek mürid varmı?

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pazartesi günü git yenisi başka çaren yok ayrıca niye gizli yapıyonuz konuyu la

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

pazartesi günü git yenisi başka çaren yok ayrıca niye gizli yapıyonuz konuyu la

tamam müritcan öyle yapalım.bi sorim dedim başkası bakabiliyomu diye.hayırlı geceler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

başkası nerden bakcak lan aynı dert bendede var yanında 10 tl götür sonra kalma :|

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

başkası nerden bakcak lan aynı dert bendede var yanında 10 tl götür sonra kalma :|

başkası nasıl bakıcak derken.kendi e-devlet sayfasından bakılırmı diye sordum.askerlik sorgulama gibi bi bölüm varmış..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

e devlet şifresini unutanlar . Aslında unutmadınız devlet sizi sikiyor  sonradan ayıkıyorsunuz .

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    blmrt bunu yazdı

e devlet şifresini unutanlar . Aslında unutmadınız devlet sizi sikiyor  sonradan ayıkıyorsunuz .

öyle bişey yok saçmalama devletin işi yok şifre değişecek de sen git 4 tl ver yeni şifre al kusura bakma unutanlar kendi mallıklarına unutuyorlar 

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı
    blmrt bunu yazdı

öyle bişey yok saçmalama devletin işi yok şifre değişecek de sen git 4 tl ver yeni şifre al kusura bakma unutanlar kendi mallıklarına unutuyorlar 

yoo gayet mantıklı şifreni belli aralıklarla değiştiren bir program yazılabilir gayet kolay bir şekilde. devlet kendi işini hallederken bunu da yapabilir.

bu soyguncu devletten herşeyi beklerim ben.

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı
    KaRaKuLe bunu yazdı
    blmrt bunu yazdı

yoo gayet mantıklı şifreni belli aralıklarla değiştiren bir program yazılabilir gayet kolay bir şekilde. devlet kendi işini hallederken bunu da yapabilir.

bu soyguncu devletten herşeyi beklerim ben.

bencede mantıklı; bahanede hazır anon saldırdı güvenlik için değilşttirdik (: alırken 1-2 lira kaybettiysen 10 ytl vayyy anasını sayın seyirciler ;)

ONEMINUTE tarafından 04/Kas/12 00:11 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(

devlet açıklama yaptı agalar. 2 ay mı 3 ay mı ne sisteme girmeyince şifre sıfırlıyolarmış.

artı bi de resmi olmayan bi açıklamaya göre veri tabanında bi arıza mı ne olmuş herkesin şifreler bundan 3 4 ay önce sıfırlanmış.

ben de şifremi kaydetmiştim. 2 3 ay sonra girdim kabul etmedi. yazıyo yani txt de nesi yanlış aq.

Toplam Hit: 3699 Toplam Mesaj: 36