E-Devlet Şifresini Unuttum
-
hayırlı geceler mürit kardeşlerim.e-devlet şifremi unuttum bi arkadaşın acemi birliği yerini öğrenicektim ve böyle bişe mümkünmü.bilgileri versem pm den bakabilicek mürid varmı?
-
pazartesi günü git yenisi başka çaren yok ayrıca niye gizli yapıyonuz konuyu la
-
KaRaKuLe bunu yazdı
pazartesi günü git yenisi başka çaren yok ayrıca niye gizli yapıyonuz konuyu la
tamam müritcan öyle yapalım.bi sorim dedim başkası bakabiliyomu diye.hayırlı geceler
-
başkası nerden bakcak lan aynı dert bendede var yanında 10 tl götür sonra kalma :|
-
ArmadA bunu yazdı
başkası nerden bakcak lan aynı dert bendede var yanında 10 tl götür sonra kalma :|
başkası nasıl bakıcak derken.kendi e-devlet sayfasından bakılırmı diye sordum.askerlik sorgulama gibi bi bölüm varmış..
-
e devlet şifresini unutanlar . Aslında unutmadınız devlet sizi sikiyor sonradan ayıkıyorsunuz .
-
blmrt bunu yazdı
e devlet şifresini unutanlar . Aslında unutmadınız devlet sizi sikiyor sonradan ayıkıyorsunuz .
öyle bişey yok saçmalama devletin işi yok şifre değişecek de sen git 4 tl ver yeni şifre al kusura bakma unutanlar kendi mallıklarına unutuyorlar
-
KaRaKuLe bunu yazdıblmrt bunu yazdı
öyle bişey yok saçmalama devletin işi yok şifre değişecek de sen git 4 tl ver yeni şifre al kusura bakma unutanlar kendi mallıklarına unutuyorlar
yoo gayet mantıklı şifreni belli aralıklarla değiştiren bir program yazılabilir gayet kolay bir şekilde. devlet kendi işini hallederken bunu da yapabilir.
bu soyguncu devletten herşeyi beklerim ben.
-
angelofhope bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdıblmrt bunu yazdı
yoo gayet mantıklı şifreni belli aralıklarla değiştiren bir program yazılabilir gayet kolay bir şekilde. devlet kendi işini hallederken bunu da yapabilir.
bu soyguncu devletten herşeyi beklerim ben.
bencede mantıklı; bahanede hazır anon saldırdı güvenlik için değilşttirdik (: alırken 1-2 lira kaybettiysen 10 ytl vayyy anasını sayın seyirciler ;)
ONEMINUTE tarafından 04/Kas/12 00:11 tarihinde düzenlenmiştir -
şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(
-
lalada bunu yazdı
şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(
devlet açıklama yaptı agalar. 2 ay mı 3 ay mı ne sisteme girmeyince şifre sıfırlıyolarmış.
artı bi de resmi olmayan bi açıklamaya göre veri tabanında bi arıza mı ne olmuş herkesin şifreler bundan 3 4 ay önce sıfırlanmış.
ben de şifremi kaydetmiştim. 2 3 ay sonra girdim kabul etmedi. yazıyo yani txt de nesi yanlış aq.