folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder E-Devlet Şifresini Unuttum

E-Devlet Şifresini Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Mecliste şu anda bütçe görüşmeleri yapılıyor ya . vardır bir yerlerde bir açık. bunuda şu kadar keriz var nasılsa unuttuk sanırlar gider 10 tl yide aramazlar nasılsa diye düşünüyor olabilirlermi acaba ?

şifremi babalar gibi yazdım. 4. kez almıştım . şimdi yine girmiyor. bu resmi bir soygunculuk! 

Birde ,  diyelimki birine inbelik yapmak istiyorsunuz ,t.c. nosunu yazın 10 sefer bloke edip atıyor.

Neden bunun önlemini almıyorlar acaba ?  T.C. numaraları gizli birşey olmaktan çıktı artık .  Hele anne kızlık soyadı gibi saçma bir güvenlik sistemi olabilirmi ?   YAhu bu adamın dayısı kim diye sorduklarında son derece gizli (!) bilgi olan anne kızlık adına ulaşmak ne kadar da zor değilmi ? :S

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

Benim başıma 4 kez geldi. hiçbirinde de unutmadığım halde . hatta txt ye kaydettiğim halde .

10 tl  aramıyoruz ama enayi yerine koyulmakta insanın ağrına gidiyor . Gidip dava açasım bile geliyor belki örnek olur bu milletin enayiliğinden gelir sağlama gibi bir yola düşmezler inşallah

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Hacılar Cebit'te e-devlet'in standı vardı :)

Tabi ben de yumuldum görünce, sanıyorum sistemin programcılarıncan bir erkek, bir de bayan vardı.

Ben bu şifre olayına iyice yüklendim,

- Şifremi yanlış yazıyor olmam mümkün değil,

- Türkiye'de 800.000 kişinin şifresini unutması gibi bir olasılık olamaz vs..

- 10 defa şifreyi yanlış girince bloke olayı

hepsini giydirdim.

dedim önemli olan 10 lira değil, vatandaşın salak yerine konulması.

İnanın kız kafasını salladı ve hak verdi,

Hiçbirşey diyemediler, o kısımla telekom ilgileniyomuş ama 10 şifre olayına gireceklerini söylediler. Bugün kontrol ettim 10 şifre yazınca 1 saat banlıyor artık.

Ne sikimsonik bir iştir bu arkadaş..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

Yav alanlar niye gidip alıyor ki e devlet şifresi sonuçta ne s.kme  yarıyor anlamadım gitti. Amaç sgk felan sorgulamaksa zaten açık şu an kimlik bilgileriyle giriş yapılabiliyor.   

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Babamın şifreni aldığı gün değiştirmiş ve yeni şifreyi üstüne yazmıştık zarfın. Artık girilmiyor. Bilinçli veya bilinçsiz, bir hata olduğunu düşünenlerdenim bende.

Toplam Hit: 3701 Toplam Mesaj: 36