E-Devlet Şifresini Unuttum
-
en son 3 ay önce girmiştim. şimdi bende giriym dedm bana da şifre yanlış dedi. bu işte bi ibnelik var beyler
-
ben de 10 tl verip ikinci kez sifre aldim, 1 kere girdim sonra bana da yanlis dedi.
ilk keresinde de sifreyi hatirlamama ragmen, kitlemisti yanlis diye.
bi mail atsak mi, ya da arasak mi? ne diyorlar cok merak ediyorum.
-
kardeş geçen sene e devlet şifresi alanlar ilk girişinden sonra birdaha giriş yapamadılar devlet vatandaşı bilerek sikti .bununla ilgili mecliste bi soru bile geçmişti. dogru yazdıgınız halde yanlış diyordu . googleden araştırın bulursunuz.
-
hocalar bu e devlet nedir
-
2 sefer para ödedim bu e-devlet için yine şifre yanlış diyor.
-
Güvenlik nedeniyle şifre hatırlatması yapılamamaktadır. Eğer e-Devlet Şifrenizi unutursanız, yeni bir şifre zarfı satın almanız ve yeni bir sözleşme imzalamanız gerekecektir. diyor ve paranızı istiyor xxx ler
4 tl verdim mutlu oldunuz mu ?
ben biliyorumki 3 ay sonra yine 4 tl isteyecek ayda 1 şifreyi güncelleştirdiğim halde.
zaten halk pek girmediği için öyle yada böyle bi zaman sonra girmeyecek ve şifreyi defalarca girecek ve yanlış girince şifre kitlenecek ske ske şifreyi almak mecburetinde bırakacak milleti. yani ben başka konudada defalarca dediğim halde bana inanmayan bi kaç yandaş şimdi ne oldu ? dediğim doğru çıktı değil mi ? ben 4 tl nin peşinde değilim bu işte haksız uygulama olduğunu söyledim.
Ayrıca değerli tahribat üyeleri ;
kredi kartı veya ilk defa bankamatik kartı aldığınızda nasıl ki şifreyi müşteri hizmetlerini arayıp müşteri hizmetlerinin sorularıyla annenizin kızlık soyadı memleketi tarih şu bu vs soruları sorup şifre alabilme imkanı sağlanıyorsa bu şifre alma olayıda aynı şekilde olabilir değil mi ? neden yapmıyorlar ? kendilerinin 160 nolu e destek ekip numarası var bunun yerine 444 lü numara ile müşteri hizmet numarası yapıp millete daha iyi destek olabilirler ve 2. defa e devlet şifresi için para vermeye gerek kalmaz.
kaygusuz tarafından 07/Kas/12 17:16 tarihinde düzenlenmiştir -
kardeşim yeni alman gerekecek bir de
1.sefer almak 2 tl
2.sefer almak 20tl
3.sefer almak 200tl
4.sefer almak 2000tl
kaybetmeyeye bak
-
4 tl cepte hala almadım ya :)
-
Benim unutmayacağım nadir şeylerden birisi şifrelerdir!..
2-3 girmeye 25 haneli şifreler, kredi kartı numaraları bile aklımda kalır.
Aklımda 50'ye yakın kullandığım farklı şifre mevcut, ayrıca ara sıra şifrelerimi not da alırım..
E-devlet şifremi kesinlikle unutmadım, doğru şifreyi girdiğim halde yanlış diyor. Not da almıştım.
Google'ye yazın bakalım e-devlet şifremi unuttum diye kaç bin sayfa çıkacak.
NTV haber yapmıştı 4 ayda 850bin kişi şifresini unuttu diye, böyle birşey mümkün değil arkadaşlar,
devletin yeni zikme tarzı bu..
-
Beni şu ana kadar es geçtiler sanırım, hala girebiliyorum sisteme sorunsuzca :/