folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder E-Devlet Şifresini Unuttum

E-Devlet Şifresini Unuttum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    lalada bunu yazdı

şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(

bende teori olarak destekleyebilirim bunu neden derseniz bendede var o hatta sabit kullanıyorum sadece başındaki harf dizisini değişiyorum sürekli değişen parolalar için a dan başlıyorum z  ye kadar gidiyorum sonra bigün bi girdim b.k gibi kaldım noluyo laa dedim öle :F

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

bu konuyu görene kadar e devlete girmemiştim...

şifrelerimin kayıtlı olduğu not defterinndeki şifreme yanlış dedi amk... nasıl oldu anlamadım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

3 kere para verip sldim....

Amk e-devletin....

Suan da yine giremiyorum ve sifremi de 3 kere sikildikten sonrs kagisa yazmistim kiii eminim digerlerinde de ibnelik vardi , herneyse suanda yine giremiyorum

...

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buz_mavisi
    buz_mavisi's avatar
    Erkek

Şuraya bak devlet halkda bulduğu her açığa sokuyo bişeyler.Yazık yazık.

Edit: Bende 3 defa unuttum yalanıyla şifre aldım.5 ayrı yerde ve hepsinde aynı kullandığım şifrem her defasındada yanlış dedi aldıkdan 3-4 hafta sonra.

Dur! Sus! Dinle! Kim Geliyooooorrrrr Kim Geliyoooooorrrr !..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

paranoyaksınız olm siz

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    lalada bunu yazdı

şifreler konusunda harbi çok ciddi paronayağımdır, bütün şifrelerim bi düzene göre gider vs vs. e devlet şifremi unuttuğumu zannediyodum taaki bu konuyu görene kadar kesin benimkinide değiştirdiler kendimden çok emin bi biçimde tekrar denedim yine yemedi :/ devlet bizi sikiyo :(

devlet açıklama yaptı agalar. 2 ay mı 3 ay mı ne sisteme girmeyince şifre sıfırlıyolarmış.

artı bi de resmi olmayan bi açıklamaya göre veri tabanında bi arıza mı ne olmuş herkesin şifreler bundan 3 4 ay önce sıfırlanmış.

ben de şifremi kaydetmiştim. 2 3 ay sonra girdim kabul etmedi. yazıyo yani txt de nesi yanlış aq.

kardeş eğer bunun aslı varsa ne diye unutulan şifre için carttttt diye geçiriolar. kendi hatalarını bizmi çekicez lan hep sikerim böyyle muhabbeti en son olucağı kurtuluş savaşı değil iç savaş çıkartıacam amk :G

Living Death
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu konuya girdim biraz okudum bide ben gireyim dedim hops şifre yanlış diyor

kağıt masanın üstünde aynı şifreyi giriyorum yanlış diyor henüz 1 ay bile geçmedi.

harbi bu işte fesatlık var.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Fesatlık var tabi ne sandınız. Tamam, 3-4 aylık dönemlerde şifre değiştirme güvenlik nedeniyle zorunlu olabilir. Bankaların interaktif şifreleri de 1 ila 3 ayda bir değiştirmenizi istiyor. Ama banka sistemleri bu işlemi sizin yapmanızı istiyor. Yani eski şifreyi yazıp girince hemen yeni şifre tayin etmenizi istiyor. Halbuki e-devlet kafasına göre şifre değiştiriyor. Vatandaşın işi ne? Versin parayı, alsın yeni şifresini. Amaç para koparmak. Zaten çalışmayan adamdan bile genel sağlık sigortası primi alan bir devlet işleyişinden başka bir şey beklenemezdi.

Ben e-devlet şifresi almadım, almayacağım. Haybeye para veremem o çakallara.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Ben de sıkılmıştım bu devlet şifresinden, iki de bir değiştir falan.

S...erim böyle devlet işlemini diyerek parolayı bu cümlenin kısaltması olan " devs.k31" " dev31s..." "s..31dev" vs vs diye döndürüyorum unutma problemim olmuyor,  çok kullanmasam da sorun kalmadı :)

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende unuttum kaç yıl oldu vermiyecem o 10 lirayı.Resmen soygun arkadaş.

Toplam Hit: 3399 Toplam Mesaj: 36