folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E Sigara Tavsiye?

E Sigara Tavsiye?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kangertech de agiza cok likit geliyor

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Gençler bunun için whatsapp grubu oluşturuyoruz aklınızda sorular varsa ikinci el cihazları satmak-almak isterseniz oradan konuşalım böyle uzar gider bu konu.

Bana numaralarinizi pm atın ekleyeyim 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

Hocam elimde 2 tane var linki aşağıda 75 wattlık model sorunsuz kullanımı kolay cihaz piyasada da olduğundan yedek parçasında sıkıntı da yaşamazsın.

siyathı 275 platini 300 pil ve likit alıp kullanacaksın. takıldığın yerlerde yardımcı da olurum. Ben kullanmıyorum ama alt komşum için araştırdım ona aldık aynı siyah cihazı 350 tl ye.

Düşünen olursa haberleşelim.

https://tr.letgo.com/tr/i/kangertech-topbox-mini_d668bfa5-c450-420a-94a5-cb0a7f2a5e3e

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Amazon.de den model bakıp alayım dersen babamın hayrına postalarım alamanyadan sana hocam. posta sisteminin işleyişiyle ilgili merakım var da :D

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Postları okuyacak vaktim yok hocam, belki yazılmıştır. Alırsan pişmanlık duymayacağın şeyi yazıp çıkacağım.

Joyetech - eVic VT , http://www.joyetech.com/product/evic-vt/

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    manyaki bunu yazdı

Postları okuyacak vaktim yok hocam, belki yazılmıştır. Alırsan pişmanlık duymayacağın şeyi yazıp çıkacağım.

bende bu ürünü sormaya geldim 220tl'ye bir tanıdık almış çok memnun. 2 haftadır nikotinsiz yaşıyor. Ama emzik gibi paso tüttürüyor. likitinide kendi hazırlıyor gliserin ve aroma ile. Tavsiye eder misiniz?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

bende bu ürünü sormaya geldim 220tl'ye bir tanıdık almış çok memnun. 2 haftadır nikotinsiz yaşıyor. Ama emzik gibi paso tüttürüyor. likitinide kendi hazırlıyor gliserin ve aroma ile. Tavsiye eder misiniz?

Baalangic ile ileri seviye arasında kalan orta seviye bir cihaz. Fiyat ve performans olarak tr piyasasına gore 200 tl sınıfında lider.

Güzel bir atomizer ve iyi bir 25r pil alarak yıllarca kullanabilirsin.

Başlangıç seviyesinde fiyat performans olarak iyi tr piyasasina gire  120 tl civarı atomizeri ile birlikte cihaz arıyorsan eleaf ijust2 öneririm

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

eski iş arkadaşım şuan e-sigara kullanıyor 20 yıl üzerinde normal sigara içicisi olduğunu söylüyordu. şuan ise normal sigara içmiyor, söylediğine göre kavunlu likit kullanıyormuş.
    cihazı tam bilmiyorum ama tavsiyesi üzerine bende alıp denemeye karar verdim, sanırım bayramdan sonra elimde olur, deneyip yorumlarım.
    not: bende 12 yılın üzerinde sigara içmekteyim, bakalım neler olacak..

LhaNeT tarafından 21/Haz/16 08:46 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    kafkafkaf bunu yazdı
    manyaki bunu yazdı

Evet hocam ürün çin malı ama kendi klasmanındaki en kalitelilerden biri. Tek dezavantaji bataryasindan dolayi biraz buyuk olmasi ama nargile gibi icen biri olarak beni 4 gun idare ediyor ki bu cok iyi bir sure. Turkiyede satisi 300 350tl uzerinden yapiliyor ama alibaba da fiyati 170 civarinda. O fiyata ulabiliyorsan baska seye bakma bile.

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

şu olayı da ben bi türlü anlayamadım bi anlasam hemen alacağım ama yok arkadaş beceremiyorum :) 20 yıldır sigara kullanıyorum ve günde 2 pakete yakın Parliament Reserve içiyorum piyasada legal olarak satılan en ağır sigara ve bu bile kesmiyor desem yeri bununla övündüğüm falan yok aksine bırakmak ya da azaltmak istiyorum bu nedenle bi süre araştırdım beynim yandı araştırmayı bıraktım. Şimdi @Efendi hocam özellikle bu kısımda sana ve senin gibi şu meretten anlayanlara soruyorum.

Gün içinde ben bu cihazı uyuyana kadar eşek gibi kullanıp canını çıkaracağım çünkü şirkette ofisimde de sigara içiyorum evimde de yatağımda da tuvalette de kısacası fısatı yakaladığım her yerde içiyorum sigara ve günlük 2 pakete yakın sigara kullanıyorum. Alınacaklar konusunda bi el atsanızda şu ekipmanları bi alsam :)

http://www.buharistan.com/urun/kanger-subox-mini/1209/ buradan ürün özelliklerinden sırasıyla Beyaz - RBA Kit - Sony VTC5 18650 2600mAh 20A IMR - 5'li OCC Coil 1,2Ohm seçimi yaptım bundan sonra sadece likit mi seçmem gerekecek bir de bu RBA dediklerini ne oluyor hangi aşamada ve süre de değiştireceğim ayrıca değişim zamanı geldiğini nasıl anlayacağım bir de bu 1,2 Ohm ile ayrıca 0,5 Ohm alsam istediğim zaman nargile gibi de içebilecek miyim ? 

437 TL tuttu aslında 1 aylık sigara harcamamdan biraz daha az likit ile 1 aylık sigara harcamamı bulacağını düşünüyorum ardından aylık olarak yapacağım harcama yani almam gerekenler neler olacak ? 

RBA Kit - Coil ve Likiti aylık olarak düzenli alacak mıyım alacaksam hangisinden ortalama kaç adet almam gerekecek :) Cevap veren tüm yetkili ağğbilere teşekkürlerimi sunuyorum.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 8975 Toplam Mesaj: 76
e sigara elektronik sigara e cuğara