folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder E Sigara Tavsiye?



E Sigara Tavsiye?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek

    içmeye başladım :F 6mg nikotinli likit ama yeter sanırım bana. bırakabilirsem buradan haber ederim sigara keşlerine. 

    şu an yarım paket sigaram var dünden kalma o biterse yenisini almayacam bakalım evde kendimi yatağa bağlamak zorunda kalacak mıyım -_-


    Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Haziran/2007
    Erkek

    günde 3 paket sigara içiyordum sonra e sigara aldım 2 ay onu içtim şimdi 2 hafta oldu hiç bişey içmiyorum kafam rahat :D


    Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Nisan/2006
    Erkek
    sRcN bunu yazdı

    şu olayı da ben bi türlü anlayamadım bi anlasam hemen alacağım ama yok arkadaş beceremiyorum :) 20 yıldır sigara kullanıyorum ve günde 2 pakete yakın Parliament Reserve içiyorum piyasada legal olarak satılan en ağır sigara ve bu bile kesmiyor desem yeri bununla övündüğüm falan yok aksine bırakmak ya da azaltmak istiyorum bu nedenle bi süre araştırdım beynim yandı araştırmayı bıraktım. Şimdi @Efendi hocam özellikle bu kısımda sana ve senin gibi şu meretten anlayanlara soruyorum.

    Gün içinde ben bu cihazı uyuyana kadar eşek gibi kullanıp canını çıkaracağım çünkü şirkette ofisimde de sigara içiyorum evimde de yatağımda da tuvalette de kısacası fısatı yakaladığım her yerde içiyorum sigara ve günlük 2 pakete yakın sigara kullanıyorum. Alınacaklar konusunda bi el atsanızda şu ekipmanları bi alsam :)

     

    http://www.buharistan.com/urun/kanger-subox-mini/1209/ buradan ürün özelliklerinden sırasıyla Beyaz - RBA Kit - Sony VTC5 18650 2600mAh 20A IMR - 5'li OCC Coil 1,2Ohm seçimi yaptım bundan sonra sadece likit mi seçmem gerekecek bir de bu RBA dediklerini ne oluyor hangi aşamada ve süre de değiştireceğim ayrıca değişim zamanı geldiğini nasıl anlayacağım bir de bu 1,2 Ohm ile ayrıca 0,5 Ohm alsam istediğim zaman nargile gibi de içebilecek miyim ? 

     

    437 TL tuttu aslında 1 aylık sigara harcamamdan biraz daha az likit ile 1 aylık sigara harcamamı bulacağını düşünüyorum ardından aylık olarak yapacağım harcama yani almam gerekenler neler olacak ? 

    RBA Kit - Coil ve Likiti aylık olarak düzenli alacak mıyım alacaksam hangisinden ortalama kaç adet almam gerekecek :) Cevap veren tüm yetkili ağğbilere teşekkürlerimi sunuyorum.

    Biraz geç yazıyorum kusura bakma. Nargile gibi içmek İstediğin zaman 0.5 ohm'luk atomizeri takacaksın hocam. Normal sigara içimi 1 üzeri ohm'luk atomizer. Başta hazır atomizerle başlamak daha iyi. Ki sen zaten 5 adet almışsın. Atomizerin ömrü senin içimine bağlı olur. Ne zaman yanık tadı gelmeye başlarsa o zaman değiştirirsin. Bu cihazda normal sigara gibi üst üste asılmaman gerekiyor. Nefes arası vermen gerekiyor ki likit pamuğu besleyebilsin. Rba demek pamuk ve teli kendin yaptığın atomizer demek. Yani hazır 5'li set atomizer almıyorsun. Bundan sonra sadece tel pamuk ve likit alıyorsun. Tel sarımı ile ilgili youtube'da videolar mevcut. Takıldığın yerde özelden yazman yeterli. Pek takip edemiyorum burayı. 


    Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Nisan/2006
    Erkek

    Bir zaman sonra aynı likitten baştaki tadı alamayabilirsiniz. Başka bir tat deneyip devam ederseniz daha iyi olur. Özellikle sigarayı bırakmak isteyenlerin biraz yüksek nikotinli likitten başlamaları da iyi olur. 


    Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2013
    Erkek

    Beyler istick pico hakkında bilgisi olan var mı ?


    "Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
Toplam Hit: 7813 Toplam Mesaj: 76
e sigara elektronik sigara e cuğara