Edebiyat'ın Rezilliği
-
Arkadaşlar şimdi size bugün yaşadığım bir olayı anlatıcam belkide gayet normal bir olay bilmiyorum ama bana pekte normal gelmedi olay şu
dersanede edebiyat dersindeyiz ve realizm,naturalizm gibi şeyleri görüyoruz bir konuya geldik ki gelmez olaydık hoca aynen şöyle yaptı en önceki kızı kaldırdı ve sordu baban gel kızım seni bir öpeyimmi dediği oluyor mu arada dedi evet hocam dedi kız, hoca işte bu edebiyat türünün düşüncesine göre aslında baban senle cinsel ilişki kurmak istiyor dedi.(Biz Şokuz Şuan) sonra dediki yeni doğan bir çocuk annesini emerken aslında cinsel duygularını gidermeye çalışır bu düşünceye göre dedi(ikinci şokuda yaşadık) ben hemen sordum yeni doğan bebek kız ise ne olacak dedim hocada aynen şöyle cevap verdi "o da lezbiyen duygularını gideriyor"
hocalar birincisi böye birşey olabilirmi ikincisi eğer böyle bir edebi düşünce varsa edebi akımmı diyim artık ne diyim onun adı nedir ?
-
edebiyat'ın suçu ne burda? freud terk sizin edebiyatçı
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar şimdi size bugün yaşadığım bir olayı anlatıcam belkide gayet normal bir olay bilmiyorum ama bana pekte normal gelmedi olay şu
dersanede edebiyat dersindeyiz ve realizm,naturalizm gibi şeyleri görüyoruz bir konuya geldik ki gelmez olaydık hoca aynen şöyle yaptı en önceki kızı kaldırdı ve sordu baban gel kızım seni bir öpeyimmi dediği oluyor mu arada dedi evet hocam dedi kız, hoca işte bu edebiyat türünün düşüncesine göre aslında baban senle cinsel ilişki kurmak istiyor dedi.(Biz Şokuz Şuan) sonra dediki yeni doğan bir çocuk annesini emerken aslında cinsel duygularını gidermeye çalışır bu düşünceye göre dedi(ikinci şokuda yaşadık) ben hemen sordum yeni doğan bebek kız ise ne olacak dedim hocada aynen şöyle cevap verdi "o da lezbiyen duygularını gideriyor"
hocalar birincisi böye birşey olabilirmi ikincisi eğer böyle bir edebi düşünce varsa edebi akımmı diyim artık ne diyim onun adı nedir ?
-----------------------------Hocam edebiyatla ilgisi yok bunun,ben hayatımda böyle saçmalık duymadım.Bana hocanın seviyesizliği gibi geldi
-
ya sen sallıyon yada hocan psikopatın teki
-
god bunu yazdı:
edebiyat'ın suçu ne burda? freud terk sizin edebiyatçı
-----------------------------edebiyatta böyle akım gibi yada naturalizm ve realizm gibi bişey varmış bu türde yani realizm budur demek istemedim realizm türünde birşey
-
u235 bunu yazdı:
ya sen sallıyon yada hocan psikopatın teki
-----------------------------ben sallıyom :)
-
Bay mı , Bayan mı hoca
-
GusFring bunu yazdı:
Bay mı , Bayan mı hoca
-----------------------------bay
-
ilk kez duydum amk. Aşağılık hoca ya kaçırıp dövek lan:D
-
senin hocanın nöron ağlarında problem var, psikiyatr a götürün toplanıp, ilerde iş açar başınıza.
-
1 aylık bebeğin açlık susuzluk gibi duygularını bastırıp cinselliğe kafası nasıl çalışacak da annesini emerken cinsel haz duyacak. Baba konusuna gelince bişe diyemem hacı dünyada ne adamlar görüyoz öz kızına saldırıyo piç dolmuş etraf. Sizin hocada dahil. Kızına oda öyle yaklaşıyo demekki