folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Edebiyat'ın Rezilliği

Edebiyat'ın Rezilliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hoca herkesi kendi gibi sanan bi rahatsız sanırsam :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Hocanız sağlam bir sopa istiyor makatına makatına.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sonuca varılmıştır arkadaşlar 

Sonuç 1 : Bunlar Froyd'un felsefi düşünceleri

Sonuç 2 : Hocamız Edebiyat üzerinden bize bunu anlatan ve bundan haz almaya çalışan  bir sapık!!!!!!!!

Eğer gelecek haftaki dersimizde sorularıma cevap veremesse şikayet edicem yani hocam sen bize edebiyat mı anlattın dediğimde  evet derse o ibnenin işi bitti!!

Ayet var, ayet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KafirImam
    KafirImam's avatar
    Erkek

hocanız malesef hasta...

O da yok.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek

hocanız cinsel duygularını sizinle gideriyo gibi geldi

Mobil uygulama geliştirilir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Froyd düşüncesini benimsemiş dir belkide hocanız.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CanKirca
    CanKirca's avatar
    Erkek

Yahu asıl sorun sende olmasın? dershane hocan çatlak edebiyat hocan çatlak :D

Twitter: @CanKirca
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Programmer bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar şimdi size bugün yaşadığım bir olayı anlatıcam belkide gayet normal bir olay bilmiyorum ama bana pekte normal gelmedi olay şu

dersanede edebiyat dersindeyiz ve realizm,naturalizm gibi şeyleri görüyoruz bir konuya geldik ki gelmez olaydık hoca aynen şöyle yaptı en önceki kızı kaldırdı ve sordu baban gel kızım seni bir öpeyimmi dediği oluyor mu arada dedi evet hocam dedi kız, hoca işte bu edebiyat türünün düşüncesine göre aslında baban senle cinsel ilişki kurmak istiyor dedi.(Biz Şokuz Şuan) sonra dediki yeni doğan bir çocuk annesini emerken aslında cinsel duygularını gidermeye çalışır bu düşünceye göre dedi(ikinci şokuda yaşadık) ben hemen sordum yeni doğan bebek kız ise ne olacak dedim hocada aynen şöyle cevap verdi "o da lezbiyen duygularını gideriyor"  

hocalar birincisi böye birşey olabilirmi ikincisi eğer böyle bir edebi düşünce varsa edebi akımmı diyim artık ne diyim onun adı nedir ?

liseli kardes bu okumadıgından kaynaklanıyor. 

edebıyat degıl onu söyleyen edebıyatın ıncelıdıgı akımlardan bırının oncusunun dusunceleri okuyun bıraz 

kız cocuklarının sevgılı yada kocalarını babalarına gore kıyaslamalarıda ılk once babalarına asık olmalarından kaynaklanıyor.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

hocam tebrikler.sapık bi hoca yüzünden edebiyatı rezil ilan et :)

http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hipokondriyak bunu yazdı:

Programmer bunu yazdı:

Arkadaşlar şimdi size bugün yaşadığım bir olayı anlatıcam belkide gayet normal bir olay bilmiyorum ama bana pekte normal gelmedi olay şu

dersanede edebiyat dersindeyiz ve realizm,naturalizm gibi şeyleri görüyoruz bir konuya geldik ki gelmez olaydık hoca aynen şöyle yaptı en önceki kızı kaldırdı ve sordu baban gel kızım seni bir öpeyimmi dediği oluyor mu arada dedi evet hocam dedi kız, hoca işte bu edebiyat türünün düşüncesine göre aslında baban senle cinsel ilişki kurmak istiyor dedi.(Biz Şokuz Şuan) sonra dediki yeni doğan bir çocuk annesini emerken aslında cinsel duygularını gidermeye çalışır bu düşünceye göre dedi(ikinci şokuda yaşadık) ben hemen sordum yeni doğan bebek kız ise ne olacak dedim hocada aynen şöyle cevap verdi "o da lezbiyen duygularını gideriyor"  

hocalar birincisi böye birşey olabilirmi ikincisi eğer böyle bir edebi düşünce varsa edebi akımmı diyim artık ne diyim onun adı nedir ?

liseli kardes bu okumadıgından kaynaklanıyor. 

edebıyat degıl onu söyleyen edebıyatın ıncelıdıgı akımlardan bırının oncusunun dusunceleri okuyun bıraz 

kız cocuklarının sevgılı yada kocalarını babalarına gore kıyaslamalarıda ılk once babalarına asık olmalarından kaynaklanıyor.

"kız cocuklarının sevgılı yada kocalarını babalarına gore kıyaslamalarıda ılk once babalarına asık olmalarından kaynaklanıyor." bu ifadeyi kullanarak seninde bu görüşe inandığını çıkarabilirmiyiz hocam eğer öyleyse pes doğrusu!!!

Ayet var, ayet
Toplam Hit: 8246 Toplam Mesaj: 75