Edebiyat'ın Rezilliği
-
hacılar yarın ayrıntılı öğrenip yazacam bu konuya
-
ohaa ohaa ohaaa.. yuhhh. git o hocani sikayet et. bu ne be.. bir sürü örnekten kendi türetmis oldugu örnege bak. sapık mı bu adam? ayrica edebiyat diyosun ama adam sözde felsefik konusmus. size akımları anlatırken bu sekilde örnekler vermesi fazlaca toplum saglıgına ve ahlakına zararli ve asiri müstehcen seyler. bu durum tam bir mahkemelik. düsünce özgürlügü dedikleri bu tarz durumlar olsa gerek. yuhh ya yuh.. hic biriniz sesinizi cikarmadiniz mi?
-
Abi siz hiç Freud u duydunuz mu, okunuz mu yahu ? Hocanız size onun görüşlerini ve düşüncelerini anlatmaya çalışmış tahmin ettiğim kadarıyla, tabi üniversite olmadığından biraz ağır ve değişik gelmiştir sizlere düşünceleri.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud
-
Programmer bunu yazdı:
-----------------------------
u235 bunu yazdı:
ya sen sallıyon yada hocan psikopatın teki
-----------------------------ben sallıyom :)
-----------------------------neymiş olm ozm o akımın adı? madem bu kadar iyi dinledin
-
Sevgili üye, öğretmeniniz sapık! Durumu bakanlığa bildirmek öğrenciler olarak görevinizdir.
Kolay gelsin.
-
Hocam sapık falan demişsiniz ya ben size ne diyim. Hiç mi görmediniz la daha önce. Mantıksız falan ama kafadan atmalık bir olay yok.
-
Yunus-Emre bunu yazdı:
Programmer bunu yazdı:
u235 bunu yazdı:
ya sen sallıyon yada hocan psikopatın teki
-----------------------------ben sallıyom :)
-----------------------------neymiş olm ozm o akımın adı? madem bu kadar iyi dinledin
-----------------------------hocam p ile başlıyor bi onu hatırlıyom doğru düzgün bi adıda yok ibne nin bu arada valla donup kaldığımız için ve edebiyat konusu bu dedi hoca onun için şikayet etmek aklımıza bile gelmedi ben acaba üni düzeyindemi anlatıyo dedim
-
TheRaBBiT bunu yazdı:
Hocam sapık falan demişsiniz ya ben size ne diyim. Hiç mi görmediniz la daha önce. Mantıksız falan ama kafadan atmalık bir olay yok.
-----------------------------nedir peki bu ? söyle
-
SpArK bunu yazdı:
Abi siz hiç Freud u duydunuz mu, okunuz mu yahu ? Hocanız size onun görüşlerini ve düşüncelerini anlatmaya çalışmış tahmin ettiğim kadarıyla, tabi üniversite olmadığından biraz ağır ve değişik gelmiştir sizlere düşünceleri.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud
-----------------------------elbette biliyoruz dostum. ve bircok insanda bilir. egitim bilimleri dersini görmüs gecirmis formasyon tamamlamis bir cok ögretmen bu konuyu bilir. ayrica freud davranis bilimci oldugundan dolayı bazı olaylara seksüel yaklasımda bulunmustur. farklı farklı yaklasımlari olup bazı zamanlar savundugu felsefik durumlarda sürekli bir degiskenlik olmustur. freud davranis ve psikoloji biliminin babasi derler lakin zamaninda cok tepki görmüstür. dislanmistir. insanlari aclik, tuvalte ihtiyaci, cinsellij gibi zorunlu ihtiyaclar cercevesinde yorumlamasindan kaynaklanir. daha sonra bu durum cinsel kimlikleri baz alarak davranis ve düsünce bilimini sarsmaya calismistir. insanlarin her davranisini cinsellikle bagdastırmaya baslamistir. bu durumda zaten dislanmis uzun süre ismi konusulmamistir bilim dünyasinda. ileri ki zamanda yani bu zamanimiza yakın dönemde freud un davranis bilimi diger savundugu tezlerden tirpanlanarak derslerde okutulmaya baslanmistir.
-
Programmer bunu yazdı:
TheRaBBiT bunu yazdı:
-----------------------------nedir peki bu ? söyle
-----------------------------1. ORAL DÖNEM:ağız-emme
2. Anal dönem: G.t Bokunu tutma
3
4
Böle gidior diye biliyorum. Hoca bize psikolojide anlattıydı da kim dinler anladığım kadarı buydu:D Yanlış fln olabilir ama böyle hatırlıyorum.