Ehliyet Sınavına Giren?
-
arkadaşlar herkese başarılar diliyorum
umarım hepimiz güzel güzel geçeriz
çalışmayı benim gibi son güne bıraktıysanız kendiniz kaçındınız artık :S
motora çalışıyorum
uyumadan gitmeyi planlıyorum şu an
öneri var mı?
-
-
ben uyumadım sınava girmeden 100er tane soru çözmüşümdür
en düşüğünden 80 aldm kursa falanda hiç gitmedim sınava 2 saat kala otur 100er tane soru çöz hocam
-
başlıyorum çözmeye hocam sağolasın
-
konu çalışmayın örnek soru çözüp çıkmış sınavlara göz atın 3 aşa 5 yukarı hep aynı sınavlar gelmekte zaten :)
"src" belgelerine falan bakın çıkarsa kalmayın bu ne lan diye
ilk yardım alet edevatlarının isimlerini ve ne işe yaradıklarına bakın çıkar mutlaka.
-
bende senn gibi uyumadan gircem hocam walla trafikle ilkyardıma baktm da motor duruo hala ama arkadaşın dediği gibi yap kitapdan soru çöz bide 2-3 çıkmış sınav tmm dr
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
başlıyorum çözmeye hocam sağolasın
aynen hocam abartılcak birşeyi yok geçmiş soruları çöz dediğim gibi %90 i aynı sorular tüm soruları toplamda 15 dakkada yapmıştım
edit:kitap falan hikaye geçmiş sorular sadece :D
-
Hamallık yapmayın atın kafaya karşınıza çıksın yapın! Beyin bedava! Bedava ya!
-
hacı 2010 un eski sınavlarını çöz geçmezsen gel kardeşine :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Hamallık yapmayın atın kafaya karşınıza çıksın yapın! Beyin bedava! Bedava ya!
-----------------------------çıkışta aynen bunu dicem hacı
zaten bişey bilmiyom şimdi bakıyorum aynı olay olucak
"akşam baktım, attım beynime..."
-
ya usta gerçekten kasmana gerek yokkk ben 3-5 derse gittim bu ne lan dedim bidaha gitmedim sınav günü de unutmusum babam hatırlattı sabah kaldırdı sınava lay lay lom gittim açıkçası ama öle bedevi sorular var ki ilk okul öğrencileri bile çoğunu çözerdi cidden neyse ilk 95 mot 90 tra 80 miydi neydi ama ya mot yada tra notlarını yerdeğiştirebilir tam hatırlamıyom :D
direksiyon içinde kasmadan gittim arkadaşımla hatta arkadaşım arabayla arkadan beni izledi korna felan çalıyo bağrıyo bilader hızlı hızlı diye :D gülüştük felan arkadaki hocalarla iç aynadan hocayla göz göze geldik tamam hızlan kendine güvendiğin kadar dedi bende taktım 5 e kadar arkadan korna çala çala arkadaşla gittik :D geldik :D direksiyondan da 95 aldım :D ama hala ehliyeti almadım :D dosya şeklinde ewde yatıyo garibim :D 300 lira kim vercek şimdi :D:D
yani işin özeti kasma kastıkça betere sarıyon bu olaylarda usta :D