folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ehliyet Sınavına Giren?

Ehliyet Sınavına Giren?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

motor basit. ilkyardımdaki soru az oldugu ıcın soru basına düşen katsayı artıyo oda yanlış yapma olanağını azaltıyor :p ben motordan kalırım derken gecmıstım (:

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

soru ve cevaplar nete ne zamna düşer ? 
    ve ne zaman açıklanır ağalar sonuçlar ?

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---ALPER---
    ---ALPER---'s avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

---ALPER--- bunu yazdı:

ya usta gerçekten kasmana gerek yokkk ben 3-5 derse gittim bu ne lan dedim bidaha gitmedim sınav günü de unutmusum babam hatırlattı sabah kaldırdı sınava lay lay lom gittim açıkçası ama öle bedevi sorular var ki ilk okul öğrencileri bile çoğunu çözerdi cidden neyse ilk 95 mot 90 tra 80 miydi neydi ama ya mot yada tra notlarını yerdeğiştirebilir tam hatırlamıyom :D

direksiyon içinde kasmadan gittim arkadaşımla hatta arkadaşım arabayla arkadan beni izledi korna felan çalıyo bağrıyo bilader hızlı hızlı diye :D gülüştük felan arkadaki hocalarla iç aynadan hocayla göz göze geldik tamam hızlan kendine güvendiğin kadar dedi bende taktım 5 e kadar arkadan korna çala çala arkadaşla gittik :D geldik :D direksiyondan da 95 aldım :D ama hala ehliyeti almadım :D dosya şeklinde ewde yatıyo garibim :D 300 lira kim vercek şimdi :D:D

yani işin özeti kasma kastıkça betere sarıyon bu olaylarda usta :D

hocam yalan o ya nerde taktın 5e kadar :D

ben de direksiyonu 100le geçmiştim, 2-3 sokak döndüm vites 2-3 derken daha gidiyordum dön geri dön tamamsın sen dediler, inerken de hayırlı olsun dediler, sabah kursu aradım baktım 100 :)

direksiyon sınavından önce arabaya binerken günaydın/iyi günler vs çekin, heyecanlı mısın diye sorduklarında olsanız dahi hayır değilim deyin, arabayı kaldırabilen, sinyal vermeyi unutmayan 70-80le geçiyor genelde zaten, daha yukarısı arkadaşlarınıza hava atmak için :)

valla sizin olayları bilmem usta adam güvendimi izin veriyo biz bostanlıda yapmıştık sürüş sınavını herkesin normal güzergahı vardır biz o  güzergahtan çıkarttı hocam jest olsun diye mi nedir açıkçası çünkü arkimle ewe dönerken dedik güzergahı izleyelim herkes benden farklı kısa bir yoldan gidiyodu şayet bende 100 alan duymadım bizim buralarda usta  bu güne kadar :D ama 5. viteste 95 - 100 km hız yapıpta 90 üstü not alan çok gördüm :D senin yanlışın var heralde :D ama istersen sürücü hocamla hala irtibattayım tanıstırabilirim :D

Nerde şekil şukul varsa,hepsi toplanmış...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bugün sürücü kursuna gidip konuştum kaldığım sınav için 110 lira ödeyeceğimi söylediler var mı böyle bişey bilgisi olan
    düzeltme : henüz kursa kaydolmadım kaydolucaktım derslere girmek zorunlu mu diye sordum o da sınavı geçemezsen işte 110 lira ödemen gerekir falan dedi hani öyle bi motivasyon yolu mu izledi bilmiyorum iyi niyetle düşünüyorum...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:

bugün sürücü kursuna gidip konuştum kaldığım sınav için 110 lira ödeyeceğimi söylediler var mı böyle bişey bilgisi olan

yok artık :D     o nu söyleyeni benle iletişime geçir :D       yada tahribata bağla :D   ilkj defa duydum haa.

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaMyELi
    SaMyELi's avatar
    Erkek

oksijen bunu yazdı:

bebeklere dış kalp masajı yaparken dakikada kaç kez yapılır ben 60 dedim ama sonradan 80 olabileceğini düşünmeye başladım 

bende 40 demiştim fakat 100 müş

Toplam Hit: 4599 Toplam Mesaj: 37