Ehliyet Sınavına Giren?
-
rockwerap bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende gireceğim fakat motordan kesin kalırım gibi bakıyorum sorulara ilk yardım ile trafik mantık işi motordan bi bok çakmıyorum kitabın yüzünü açmadım üstelik hala uyumadım nasıl yapacağım bilmiorum :s
mürid takma yaw çok amele sorular sen 5 dakka çıkmış motor sorularına bak netten kefilim gecersin ;) -
piradomim bunu yazdı:
rockwerap bunu yazdı:
hocam bende gireceğim fakat motordan kesin kalırım gibi bakıyorum sorulara ilk yardım ile trafik mantık işi motordan bi bok çakmıyorum kitabın yüzünü açmadım üstelik hala uyumadım nasıl yapacağım bilmiorum :s
mürid takma yaw çok amele sorular sen 5 dakka çıkmış motor sorularına bak netten kefilim gecersin ;)
-----------------------------artık takmıyorum saten uyumadan gireceğim a.q inceldiği yerden kopsun :D:D
-
rockwerap bunu yazdı:
piradomim bunu yazdı:
rockwerap bunu yazdı:
mürid takma yaw çok amele sorular sen 5 dakka çıkmış motor sorularına bak netten kefilim gecersin ;)
-----------------------------artık takmıyorum saten uyumadan gireceğim a.q inceldiği yerden kopsun :D:D
nasılsa süre çok olmadı az uyu x) bi ara kalkıp çözersin .xd sınav max 50 dakka sürer zati :) -
Yaparsınız gençler hadi size güveniyoruz :p:p
Prot sınav çıkışı hürriyet meydanda bekle işten gelicem takılırız .p
-
Branxian bunu yazdı:
Yaparsınız gençler hadi size güveniyoruz :p:p
Prot sınav çıkışı hürriyet meydanda bekle işten gelicem takılırız .p
-----------------------------evden çıkıyorum birazdan
erken gelmeye bak sonra kızlar laf atıyo yol kenarında beklerken :S
-
yaw ehlıyet sınavında ne var yaw en kolay olacagın sınavdır belkı hayatta :D
-
bebeklere dış kalp masajı yaparken dakikada kaç kez yapılır ben 60 dedim ama sonradan 80 olabileceğini düşünmeye başladım
-
şimdi kontrol ettim 120 de 3 yanlışım 2 trafikte 1 motor.Nedense hiç tatmin olmuyor insan geçen 4 sınavın harmanlanmış haliydi sınav. Benzer olan sadece sorular değil şıkların yerleri bile aynıydı c/p yapmış adamlar :)
-
Geçebilmek için ilkyardım, tafik ve motordan kaç tane doğru yapmak lazım ?
-
hiç çalışmadan gitmiş bulunuyorum... tereddütteyim bakalım ne olacak .. dua edin kalmayayım agalar.. burdan gidecegim daha gelemem buraya sınava girmeye ..