Ehliyet Sınavına Giren?
-
ey gidi 100 almıştım direksiyondan :)) sınav gerçekten ilkokul seviyesinde bi sınav..şimdiden hayırlı olsun hadi bakalım başarılar.. :))
-
---ALPER--- bunu yazdı:
-----------------------------
ya usta gerçekten kasmana gerek yokkk ben 3-5 derse gittim bu ne lan dedim bidaha gitmedim sınav günü de unutmusum babam hatırlattı sabah kaldırdı sınava lay lay lom gittim açıkçası ama öle bedevi sorular var ki ilk okul öğrencileri bile çoğunu çözerdi cidden neyse ilk 95 mot 90 tra 80 miydi neydi ama ya mot yada tra notlarını yerdeğiştirebilir tam hatırlamıyom :D
direksiyon içinde kasmadan gittim arkadaşımla hatta arkadaşım arabayla arkadan beni izledi korna felan çalıyo bağrıyo bilader hızlı hızlı diye :D gülüştük felan arkadaki hocalarla iç aynadan hocayla göz göze geldik tamam hızlan kendine güvendiğin kadar dedi bende taktım 5 e kadar arkadan korna çala çala arkadaşla gittik :D geldik :D direksiyondan da 95 aldım :D ama hala ehliyeti almadım :D dosya şeklinde ewde yatıyo garibim :D 300 lira kim vercek şimdi :D:D
yani işin özeti kasma kastıkça betere sarıyon bu olaylarda usta :D
-----------------------------bende bi sonrakine gircem inş. bende de sadece direksiyon var bakalım nasıl olcak :)
-
Kitabı bırakın daha önce çıkan sınav sorularına çalışın. Ben öyle yaptım ilk girişte aldım üstelik son 1 gece çalışarak :)
-
---ALPER--- bunu yazdı:
ya usta gerçekten kasmana gerek yokkk ben 3-5 derse gittim bu ne lan dedim bidaha gitmedim sınav günü de unutmusum babam hatırlattı sabah kaldırdı sınava lay lay lom gittim açıkçası ama öle bedevi sorular var ki ilk okul öğrencileri bile çoğunu çözerdi cidden neyse ilk 95 mot 90 tra 80 miydi neydi ama ya mot yada tra notlarını yerdeğiştirebilir tam hatırlamıyom :D
direksiyon içinde kasmadan gittim arkadaşımla hatta arkadaşım arabayla arkadan beni izledi korna felan çalıyo bağrıyo bilader hızlı hızlı diye :D gülüştük felan arkadaki hocalarla iç aynadan hocayla göz göze geldik tamam hızlan kendine güvendiğin kadar dedi bende taktım 5 e kadar arkadan korna çala çala arkadaşla gittik :D geldik :D direksiyondan da 95 aldım :D ama hala ehliyeti almadım :D dosya şeklinde ewde yatıyo garibim :D 300 lira kim vercek şimdi :D:D
yani işin özeti kasma kastıkça betere sarıyon bu olaylarda usta :D
-----------------------------hocam yalan o ya nerde taktın 5e kadar :D
ben de direksiyonu 100le geçmiştim, 2-3 sokak döndüm vites 2-3 derken daha gidiyordum dön geri dön tamamsın sen dediler, inerken de hayırlı olsun dediler, sabah kursu aradım baktım 100 :)
direksiyon sınavından önce arabaya binerken günaydın/iyi günler vs çekin, heyecanlı mısın diye sorduklarında olsanız dahi hayır değilim deyin, arabayı kaldırabilen, sinyal vermeyi unutmayan 70-80le geçiyor genelde zaten, daha yukarısı arkadaşlarınıza hava atmak için :)
-
herkese Allah zihin acıklıgı versin Bursa'da Atatürk Anadolu lisesinde sınava girecekler varsa görüselim ;)
-
Ömrümde araba sürmedim. Ehliyet kursuna bir kere uğramadım, direksiyon kursuna ise bir kere uğradım. Ve bu ayın başı her sınavı geçerek ehliyet almaya hak kazandım. Bizim memlekette ehliyet almak için tek aranan özellik cepteki 300 lira.
-
Biocyte bunu yazdı:
herkese Allah zihin acıklıgı versin Bursa'da Atatürk Anadolu lisesinde sınava girecekler varsa görüselim ;)
-----------------------------hürriyet emlde giriyorum yav
-
şu lafı her ne kadar sevmesem de çok doğru "burası TÜRKİYE yahu" :D ya alakasız alakasız saçma salak sorular.zaten bir önceki sınavda çıkmış sorulara baksan 15-20 soru cepte.diğerlerini salla tamamdır .xd
-
Prometheus bunu yazdı:
Biocyte bunu yazdı:
-----------------------------hürriyet emlde giriyorum yav
-----------------------------Allah kolaylık versin hacı ;)
-
hocam bende gireceğim fakat motordan kesin kalırım gibi bakıyorum sorulara ilk yardım ile trafik mantık işi motordan bi bok çakmıyorum kitabın yüzünü açmadım üstelik hala uyumadım nasıl yapacağım bilmiorum :s