Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.
-

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Genel
Başkanı Musa Çeçen, "Otomatik zam sistemiyle 4 kişilik ailenin aylık elektrik faturasını 80-100 YTL'ye çıkaracak süreç başlayacak" dedi.
Çeçen, EMO Adana Şubesinde yaptığı açıklamada, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) 6 Haziran 2008 tarihinde toptan elektrik satış fiyatlarına yüzde 12,7 zam yapılmasını onayladığını, bunun da tüketiciye yüzde 22,8-25 oranında zam olarak yansımasının beklendiğini kaydetti.ELEKTRİĞE YÜZDE 22 ZAM
Elektriğe 1 Temmuz’dan itibaren uygulanmak üzere konutta yüzde 22, sanayide yüzde 21 zam yapıldı. 1 Temmuz’dan itibaren geçilecek otomatik fiyatlandırma sistemi ile maliyet artışları üç ayda bir fiyata yansıtılacak. Mevcut durum maliyet artışı yönünde olduğu için de tüketici üç ayda bir elektrikte otomatik zam görecek.
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (TEDAŞ) yeni tarifesini onayladı. Buna göre 1 Temmuz’dan itibaren elektriğe konutlarda yüzde 22, sanayide yüzde 21 oranında zam yapılacak.
Elektriğe beş yıl zam yapmamasının ardından yılbaşında yüzde 10-15 oranlarında elektrik zammı yapan hükümet, otomatik fiyatlandırmaya geçilmesi için gereken zam oranını yüzde 21 ve 22 olarak belirledi. Yılbaşındaki zam oranları da enflasyon düzenlemesi nedeniyle tüketiciye yüzde 20’ye yakın oranda yansımıştı.Soruyorum Bilgisayarlarımız Çok elektrik Kullanıyormu acaba..Bunuda Hesaba Katmak Gerekli değilmi ?
Durmak Yok Vatandası Soymaya Devam..
ARTIK özelleştirecek Ve Satacak Bir sey kalmadı..
-
Kaşke Ziraat bankasıda özelleşse :|
Memurlarının yanına gidiyorum sanki allah namussuzlar.
Bide özel bankaya gidiyorum. Adamlar neredeyse dashağımı öpecek :|
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Kaşke Ziraat bankasıda özelleşse :|
-----------------------------yazık sana ...
-
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Kaşke Ziraat bankasıda özelleşse :|
-----------------------------
yazık sana ...
he ya bencede bu hayvana yazık -
Niyeki yazık?
Adamların bana o.ç. muamelesi yapması hoşumamı gitsin?
-
ayda yaklasık 55 ytl yakar bir pc 24 saat acık olursa tabiki..
koy üzerine 22
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Niyeki yazık?
Adamların bana o.ç. muamelesi yapması hoşumamı gitsin?
-----------------------------kendi menfaatlerin için geleceğini vatanını satma potansiyelin var bu 1
'Dostu hastaya bir kocakarı ilacı yolladı hasta güldü ve bu gülüşle ii oldu'- A.Nihat Asya.. Bu vecizeden çıkaracağın sonuç Kendini nasıl hissedersen öyleseindir. buda 2
-
Arkhe bunu yazdı:
-----------------------------kendi menfaatlerin için geleceğini vatanını satma potansiyelin var bu 1
'Dostu hastaya bir kocakarı ilacı yolladı hasta güldü ve bu gülüşle ii oldu'- A.Nihat Asya.. Bu vecizeden çıkaracağın sonuç Kendini nasıl hissedersen öyleseindir. buda 2
Benim menfaatim benim vatanımın menfaatidir diye düşünüyorum.
Bu nasıl bir koca-karı ilacıdır ki beni bu kadar aşağılık yapamktan kurtarıyo : )
-
özelleşmenin ne olduğunu bilmiyor, yazık.ellemeyin.
-
Emrow bunu yazdı:
özelleşmenin ne olduğunu bilmiyor, yazık.ellemeyin.
-----------------------------: )
Özelleşme sayesinde kaçak elektrik gibi bir sorunu olamayacak devletin.
Yanılıyor muyum?
-
Şimdi ben de aqp karşıtı bi insanım da özelleştirme başlı başına kötü bişey değil.aslında doğru da bişeydir ama özelleştirme adı altında götündeki 5 liralık donu bile 1 liraya amk gevuruna peşkeş çekıosan ben özelleştirmeye girerim.(komple)