folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

Elektrikte "Otomatik Kazık" Dönemi.Ayda En Az 100 Ytl Ödemeye Hazır Olun.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
     @shocman abi madem projenden bu kadar eminsin yap bir simulasyon görsün millet tutarsa dünyanın en zengin adamı olursun bu kadar basit parayada gerek yok bir program(Matlab ve birşey daha unuttum) birde Pc bu kadar

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

memur çocuğuyum üniversite okuyorum bu adamlar böyle yaparsa beni kim okutacak merak ediyorum !!!!!

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
     @shocman abi madem projenden bu kadar eminsin yap bir simulasyon görsün millet tutarsa dünyanın en zengin adamı olursun bu kadar basit parayada gerek yok bir program(Matlab ve birşey daha unuttum) birde Pc bu kadar

Yok Canım Dünyanın En zengin adamı olmaya niyetim yok, Biliyorum Öldürürler beni, Bak Haklısın Güneş Enerjisi ile Barajlardaki Su girdiye Uğruyor Devri Daim Güneş Enerjisi ile besleniyor artısıda var Dünyanın Dönüş Gücününde etkisi ile Hareket eden Su Sözkonusu Bu doğrudur, Kaldıraçların Enerjiden Kazanç Sağladıklarını ispatlamama gerek yok Bu sistemimde ben Sadece Akıllı bir mekanik Düzen Oturtarak Dünyanın Sahip olduğu Bu Düzenle Adeta Dalga Geçiyorum ve Üretilebilecek Boyutta Enerji üretebiliyorum.

Arkadaşlar Enerji Verilenden fazlasını vermez bu Doğrudur, Ancak burada Verilen pek bişey yok Burasını Anlayamıyorsunuz işte, O Metal Küpler Yavaş Dinlenmeli bir Sistemle Yorulma ve Güç Çekmesi Olmadan Yukarı Yine Düşündüğüm Mekanik Bir düzenle Taşınıyorlar, Aniden Bırakılıyorlar, Ve Düşerkende Yay üzerinde Bir kaç kez Zıplıyorlar, Son Zıplamada Kasnak Elektronik bir Kararlılıkla Devreye girip yakalıyor Küpü Tekrar yukarı taşıyor, Anlıyacağınız En Dipten Yukarı Çıktığı yok Ama Yüksektek Düşerken En dibe kadar Yayı Zorlayabilecek bir Güç Eyilimide yaymaktadır, Yukarı Aşşağı yaylanması Yinelemeli çekimi Tekrarlamaktadır, Hareket Sona Ererken Diğeri Düşüp Zıplamakta Hareket Sürekli olarak Yinelenebilmektedir. Neden Olmasın.

İyide Similasyon yapabileceğim bir Program Paylaşırsan Simulasyonla Daha Güzel olacak Bendeki Pc Süper Donanımlıdır Yeterki Güzel bir Program olsun. Paylaşabilirmisiniz benimle varsa tabi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

shockman bunu yazdı:

sandman bunu yazdı:

Yok Canım Dünyanın En zengin adamı olmaya niyetim yok, Biliyorum Öldürürler beni Canım, Bak Haklısın Güneş Enerjisi ile Barajlardaki Su girdiye Uğruyor Devri Daim Güneş Enerjisi ile besleniyor artısıda var Dünyanın Dönüş Gücününde etkisi ile Hareket eden Su Sözkonusu Bu doğrudur, Kaldıraçların Enerjiden Kazanç Sağladıklarını ispatlamama gerek yok Bu sistemimde ben Sadece Akıllı bir mekanik Düzen Oturtarak Dünyanın Sahip olduğu Bu Düzenle Adeta Dalga Geçiyorum ve Üretilebilecek Boyutta Enerji üretebiliyorum.

Arkadaşlar Enerji Verilenden fazlasını vermez bu Doğrudur, Ancak burada Verilen pek bişey yok Burasını Anlayamıyorsunuz işte, O Metal Küpler Yavaş Dinlenmeli bir Sistemle Yorulma ve Güç Çekmesi Olmadan Yukarı Yine Düşündüğüm Mekanik Bir düzenle Taşınıyorlar, Aniden Bırakılıyorlar, Ve Düşerkende Yay üzerinde Bir kaç kez Zıplıyorlar, Son Zıplamada Kasnak Elektronik bir Kararlılıkla Devreye girip yakalıyor Küpü Tekrar yukarı taşıyor, Anlıyacağınız En Dipten Yukarı Çıktığı yok Ama Yüksektek Düşerken En dibe kadar Yayı Zorlayabilecek bir Güç Eyilimide yaymaktadır, Yukarı Aşşağı yaylanması Yinelemeli çekimi Tekrarlamaktadır, Hareket Sona Ererken Diğeri Düşüp Zıplamakta Hareket Sürekli olarak Yinelenebilmektedir. Neden Olmasın.

İyide Similasyon yapabileceğim bir Orgram Paylaşırsan Simulasyonla Daha Güzel olacak Bendeki Pc Süper Donanımlıdır Yeterki Güzel bir Program olsun. Paylaşabilirmisiniz benimle varsa tabi.

Öncelikle yay en yüksek kayıplı mekanik kompanentir(Türkçesi neydi bunun ?).Lise fizigindeki genel hata şudur yayın toplam potansiyel enerjisi asla sıkıştırgı cisminkine eşit degildir olamıyormuş.Bunun haricinde sen cismi yeniden yukarı çıkarmak için aslında kazandıgın enerjiden fazlasını harcıyorsun neyse anlaşamıyoruz ben simulasyon programına bakim bulunca pm atarım sana

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Emrow bunu yazdı:
    özelleşmenin ne olduğunu bilmiyor, yazık.ellemeyin.

: )

Özelleşme sayesinde kaçak elektrik gibi bir sorunu olamayacak devletin.

Yanılıyor muyum? 

özelleşme sayesinde devlete para gelemeyecek ve bil bakalım kimdin çıkacan o paralar aa bizden evet ergilerden bize kayacak misal %22

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:

shockman bunu yazdı:

sandman bunu yazdı:

Yok Canım Dünyanın En zengin adamı olmaya niyetim yok, Biliyorum Öldürürler beni Canım, Bak Haklısın Güneş Enerjisi ile Barajlardaki Su girdiye Uğruyor Devri Daim Güneş Enerjisi ile besleniyor artısıda var Dünyanın Dönüş Gücününde etkisi ile Hareket eden Su Sözkonusu Bu doğrudur, Kaldıraçların Enerjiden Kazanç Sağladıklarını ispatlamama gerek yok Bu sistemimde ben Sadece Akıllı bir mekanik Düzen Oturtarak Dünyanın Sahip olduğu Bu Düzenle Adeta Dalga Geçiyorum ve Üretilebilecek Boyutta Enerji üretebiliyorum.

İyide Similasyon yapabileceğim bir Orgram Paylaşırsan Simulasyonla Daha Güzel olacak Bendeki Pc Süper Donanımlıdır Yeterki Güzel bir Program olsun. Paylaşabilirmisiniz benimle varsa tabi.

Öncelikle yay en yüksek kayıplı mekanik kompanentir(Türkçesi neydi bunun ?).Lise fizigindeki genel hata şudur yayın toplam potansiyel enerjisi asla sıkıştırgı cisminkine eşit degildir olamıyormuş.Bunun haricinde sen cismi yeniden yukarı çıkarmak için aslında kazandıgın enerjiden fazlasını harcıyorsun neyse anlaşamıyoruz ben simulasyon programına bakim bulunca pm atarım sana

Tamam Hocam Smilasyon Programı ile yapar Paylaşırsam Daha Güzel olacak. Bekliyorum o halde Bulunca Yaparım Sizlere Gösteririm. Yalnız Açıkça belirtirimki Buradaki Püf Noktası Sakın yaydır gibi bir Anlama durumuna girmeyiniz, Yay Düşüşün Gücünü Kırmak için Kullanılıyor Gürültü Seviyesini Düşürmek için Kullanılıyor, Sadece ister istemez Yaylanacak olan Ağırlığımız Bir iki Güzçlü Çekim Daha Kasnağa Uygular Öyle Durur Demekteyim. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    Naahhh evdeki tek kaçak olan prizi komple eve dağitiyorum alda görelim aq akpsi..

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    darkii bunu yazdı:
    Naahhh evdeki tek kaçak olan prizi komple eve dağitiyorum alda görelim aq akpsi..
    Sen yaşamışın nedir yaşamamışın nedir?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Yok Türkiyede kaçak elektirik kullananlar çok... Bu fiyatlara karşı olur tabi... harbi Türkiye nereye gidiyo bi anlam veremedim...ilerde Su ya falan da yapılır ...

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    HaYVaN bunu yazdı:

Emrow bunu yazdı:
    özelleşmenin ne olduğunu bilmiyor, yazık.ellemeyin.

: )

Özelleşme sayesinde kaçak elektrik gibi bir sorunu olamayacak devletin.

Yanılıyor muyum?

özelleşme sayesinde devlet diye bir sorunu kalmayacak milletin.

Yanılıyor muyum? 

Toplam Hit: 11043 Toplam Mesaj: 73