folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Elektronikte Kredi Kartına Taksit 6 Ay İle Sınırlandırılıyor. Ne Düşünüyorsunuz ?

Elektronikte Kredi Kartına Taksit 6 Ay İle Sınırlandırılıyor. Ne Düşünüyorsunuz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek

Bu kararın alınması mükemmel oldu. ebay, amazon vb inter siteleri gibi tek slip olayına bile girmeleri lazım yani. Sonra vay efendim ekonomi şöyle ekonmi böyle. Borç şu kadar borç bu kadar. 

Sadece elektroniğine değil, başka şeylerede böyle sınırlama getirmeleri lazım. 

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

bu ideal bir karar. ancak istikrar olması gerekiyor. yani bu kanundan vazgeçmemeleri gerekiyor. ayrıca vergi beyannamelerinde de sektöre ve iş grubuna göre asgari beyanname limitleri getirilmesi gerekiyor. önünüe gelen zarar ettim diye veya üç kuruş kazanıyorum diye beyanname veriyor. biz de enayi gibi vergimizi ödüyoruz bu çark böyle dönmemeli.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

cari açığı tayyip efendi böylemi azaltmayı düşünüyor acaba.İlgnç

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

bu adamın her yaptığı batıyo aslında bana ama bu sefer yerine bi karar... bizim millet bilmiyo şu kart meretini kullanmayı karttan çekince bedavaya geldi sanıyolar :D

Zugzwang
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı

Çok sikten bir karar olmuş,

Asgari ücretle çalışıp 1000 liralık bilgisayarı 24 ay taksitle anca alabilenler tanıyorum.

Bu yasayı çıkaranların ve destekleyenlerin bundan haberi yok sanırım.

Ha cep telefonu için tam tersini düşünüyorum, adam asgari ücretle çalışıyorsa 24 ay taksitle iphone5 alamasın mesela.

6 ay para biriktirsin sonra 6 taksitle alsin 6 ay gec almis 12 ay taksitle almis olur.

Söyleriz öyle yaparlar...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

bu şekilde birşey yaparsanız insanları yönlendireceğiz yol eski usuldeki gibi senet usulüne döner.

bi de ekstradan gider tüketici kredisi çeker.bu yöntemde kazanan ise banka olur sadece.

kafanız az para işlerine basıyosa demek istediğimi rahat anlarsanız.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

Gec kalinmis bir karar. ozellikle taksitli alisveris durumundan dolayi insanlarda para harcama aliskanliklari artmis bulunmakta. Iett de kici yirtik donla elinde iphone gormek istemiyoruz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

bin lira maaş alıp 2bin liralık telefonlarla sahip olan insanları durdurmak gerekirdi evet ama bu yöntem ne kadar doğru tartışılır.? onun yerine saçma sapan vergileri düşürseler, alım gücünü arttırsalar daha iyi değilmi.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    AntiSeptiK bunu yazdı

bin lira maaş alıp 2bin liralık telefonlarla sahip olan insanları durdurmak gerekirdi evet ama bu yöntem ne kadar doğru tartışılır.? onun yerine saçma sapan vergileri düşürseler, alım gücünü arttırsalar daha iyi değilmi.

fransa'da zenginlerden alınan vergiler %70'lere çıkarıldı.ülkedeki zenginler kaçışmaya başladı.

bizde en çok gariban sikilir.bu yöntemle de yine gariban sikilecek.bizde zenginden alınan vergi %3 civarı düzülmeye devam beyler...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Yau koyayım böyle işe adamın 1000 lira maaşı varmış istiyosa mutlu olacaksa o zenginlerden kendini eksik hissetmiyorsa veyahut bir öğrenci o çok sevdiği malı almak istiyorsa bırakın alsın abi.Ben bu yapılan olayın ekonomiyi dik tutmak için yapılan bir hamle olarak görüyorum.Lan o değilde sokayım böle işe.

Toplam Hit: 5685 Toplam Mesaj: 52