Ellerim Sürekli Terliyo
-
El terlemesi: Aşırı terlemenin en sık görüldüğü yerlerdendir. Eller vucudumuzun diğer kısımlarına göre sosyal ve profesyonel yaşantımızda önemli yer tutmaktadır. Bu nedenle aşırı terlemesi olan kişiler iş ve sosyal yaşamlarında kendilerini sınırlayan ve çekingen olan kişiler olurlar. El sıkmaya çekinirler. Sosyal ilişkiden uzaklaşabilirler. Birçoğunda terleme ile beraber elde soğuklukta bulunabilir.
Hiperhidrozis hastalığınızın adı.
-
çok basit bi yöntemle çözülür inşaatte çalışın eliniz nasır tutsun tahtaya dönsün düzelir
ha bide önceden doktorlar büyüyünce geçer diyodu artık o bitti büyüyünce hiç bi şey geçmicekmiş ölünce geçecek miş hepsi
geçmiş olsun büyük dert valla şayet benim öle bi sorunum olsa elim terli cıbıl cıbıl biri gelse elimi sıksa vıccık vıccık ne düşünür bilemem hani
-
genetik genetik
-
Depresyon. psikolojik tedavi alman lazım.
-
Hiperhidrozis hastalına yakalanmışsın kardeş geçmiş olsun :D
-
eline tebesir tozu sur terden eser kalmayacagını garanti ederim
-
manglerman bunu yazdı:
-----------------------------yılan tut geçer.
öle duymuştum.
-----------------------------Adam: Duyduklarını Yapsa sanırm; Cennetlik olur o sabrı göstererek :) Hey allam ya :)
-
Tv'de gösterdiler, bir sahisin ellerinden adeta su damliyordu, su bardagini doldururcasina. bu bir hastalik. Amelyat ile, ter dolasimini ellerden karin bölgesine çeviriyorlar, böylece eller diilde karin veya sirt tarafi terliyor, bir tanidik bu tür bir amelyat geçirmisti, bir daha görmedim kendisini amelyat sonucu nasil olmus bilgim yok.
-
Doktorun diyeceği şey şu "birazda insanlar arasına karış" tabi doktorun tanıdıksa...
Yok tanıdık değilse kollarını biraz hareket ettir sürekli sabit kalmakdan kaynaklanan bir hastalık diyecektir muhtemelen...
-
Cildiyeciden bi randevu al..Ilac bisey verirler..