folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ellerim Sürekli Terliyo

Ellerim Sürekli Terliyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

El terlemesi: Aşırı terlemenin en sık görüldüğü yerlerdendir. Eller vucudumuzun diğer kısımlarına göre sosyal ve profesyonel yaşantımızda önemli yer tutmaktadır. Bu nedenle aşırı terlemesi olan kişiler iş ve sosyal yaşamlarında kendilerini sınırlayan ve çekingen olan kişiler olurlar. El sıkmaya çekinirler. Sosyal ilişkiden uzaklaşabilirler. Birçoğunda terleme ile beraber  elde soğuklukta bulunabilir.

Hiperhidrozis hastalığınızın adı.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

çok basit bi yöntemle çözülür inşaatte çalışın eliniz nasır tutsun tahtaya dönsün düzelir

ha bide önceden doktorlar büyüyünce geçer diyodu artık o bitti büyüyünce hiç bi şey geçmicekmiş ölünce geçecek miş hepsi

geçmiş olsun büyük dert valla şayet benim öle bi sorunum olsa elim terli cıbıl cıbıl biri gelse elimi sıksa vıccık vıccık ne düşünür bilemem hani

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    genetik genetik

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek
    Depresyon. psikolojik tedavi alman lazım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    Hiperhidrozis hastalına yakalanmışsın kardeş geçmiş olsun :D

sırıtma la.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

eline tebesir tozu sur terden eser kalmayacagını garanti ederim

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elixir
    Elixir's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manglerman bunu yazdı:
    -----------------------------

yılan tut geçer.

öle duymuştum.

-----------------------------

Adam: Duyduklarını Yapsa sanırm; Cennetlik olur o sabrı göstererek :) Hey allam ya :)

Ayrılığın rüzgarı zamansız estiği vakit, beni arama buralarda. Ben bilmem hangi meridyenin, bilmem kaçıncı paraleline savrulmuş olacağım. Bilinmez yollarda yürüyeceğim, başı öne eğik. İşte diyecekler, işte o yabancı geçiyor yine yalın ayak, başı dumanlı. Yüreğimin çarpıntısını bilmeden arkamdan ahkam kesecekler. Ellerimde hesap soracak derman yok. Dişlerim kenetlenmiş, dilim lal konuşmuyor benimle. Dermansız dertlerin, onulmaz yangınların, alev alev, har har, kor kor yandığı ve kavuşma ümidinin hızla eridiğini bilerek ve kalbimin bu erimeye inat donduğunu hissederek yürümekteyim. Elimde ne bir pusulam, ne de bir haritam var. Bana klavuzluk eden sadece kargalar. Kargalar kargaşadalar, bense karmaşada. Her şey muamma, her şey bilinmezlerle çevrili. Bende bu bilinmezin, bilinmezliğinde kaybolmak istiyorum Mutlak Sonsuza...! ( Elixir )
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi
    Tv'de gösterdiler, bir sahisin ellerinden adeta su damliyordu, su bardagini doldururcasina. bu bir hastalik. Amelyat ile, ter dolasimini ellerden karin bölgesine çeviriyorlar, böylece eller diilde karin veya sirt tarafi terliyor, bir tanidik bu tür bir amelyat geçirmisti, bir daha görmedim kendisini amelyat sonucu nasil olmus bilgim yok.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeBeSe
    MeBeSe's avatar
    Erkek

Doktorun diyeceği şey şu "birazda insanlar arasına karış" tabi doktorun tanıdıksa...

Yok tanıdık değilse kollarını biraz hareket ettir sürekli sabit kalmakdan kaynaklanan bir hastalık diyecektir muhtemelen...

Keldemi Keder Zift Vursan Gider...:)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek

Cildiyeciden bi randevu al..Ilac bisey verirler..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
Toplam Hit: 9258 Toplam Mesaj: 57