folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ellerim Sürekli Terliyo

Ellerim Sürekli Terliyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mmT
    mmT's avatar
    Erkek
    Büyük ihtimalle TSH hormonlarımız fazla bizim. ve dolayısıyla tiroid hormonu. aynı sorun bende de war. ellerim terler ve genelde titrer. terkur diye bi krem war 3 4 milyon bişey ucuz. onu yatmadan önce eline sürüyosun. ben kullandığım zaman faydasını görür gibi oldum ama sonradan hiç kullanmadım. uyumadan önce unuttum hep ve doğal olarak ellerim hala terliyo. ama bi ara sürekli kullandım ve iyi geldi. cümleler devrik olabilir saat geç oldu idare edin :) sonuç olarak terkur krem diyosun eczaneye alıyosun. ya da doktora git bi hormon testi yaptır. tiroid fazla demezse gel beni bul :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Hocam strestendir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    jannissary bunu yazdı:
    -----------------------------

hacı bu başlı başına bir hastalık diye biliyorum ben fakat bi doktora görün derim sonuçta tıbbi bişey bizim yorum yapmamız

iyi olmaz.. fakat aşırı terleyen bi arkadaşım tedaviyle bundan kurtulmuştu muhtemelen bununda vardır tedavisi gugıla

yaz bi el terlemesi diye eminim baya bişey çıkacaktır...

vay be jannis :/ sen buralardaydım demek ozamanlar :/  eşşeklik edip banlanmasaydın ne güzel olurdu mal herif :| 

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Avira bunu yazdı:

8mm bunu yazdı:
    Yaş-boy-kilo bilgilerini ver bakalım.
    Yaş:16 Boy:1:85 Kilo:65 Değerlendirmeni bekliyorum abi saol herşey için

egenlikte hormonlar dengesiz saldılanır.Sadece ellerin değil koltukaltın, ayaklarında terler.Ben 2-3 senedir çekiyordum fakat yaşın 19 oldumu büyük ölçde bitecek.20 ye kadar sabret birşeyin kalmaz :D doktora gidince yok terbezlerini alalım falan diyebilen hayvnat bahçeleri çıkabilir.Sakın... 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Omnuarliti
    Omnuarliti's avatar
    Erkek

Askerden önce bendede aşırı bir uuşma şeklinde zuhur ediyordu.

Korkulacak bişi deil kasların dengesiz çalıştırılması.

Tavsiyem düzenli SPOR yap.ve hem DÜZENLİ hem AZ UYU .metobolizmaa iyi geliyor yada askere git düzeltiyolar.

Bu müridin imzası 26/05/2008 12:45:22 PM tarihinde decameron tarafından Türkiye ABye girene kadar banlandı.Banlanis Sebebi: imzan rahatsiz etti uzun olmasi sebebiyle sildim, daha kisa birseyler bulman 20 kitalik sirr yazmaman dilegiyle
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hoobastank
    hoobastank's avatar
    Erkek
    bir doktora gidip muayene ol bence kan şekerini falan ölçtür belki bir hastalıgın belirtisidir aşırı yorgunluk sitres ve heycandan da olabilir
Toplam Hit: 9259 Toplam Mesaj: 57