Ellerim Sürekli Terliyo
-
walla benimde çok terlior
milletll el şıkışamıorum :D
-
Benim bir amca oğlu vardı öyle elleri sürekli terleyen 1 haftaya kalmadı öteki tarafa :D Espiri bir yana benim arkadaşımdada böyle terleme var.El sıkışamıyoz sürekli doğal bir temizleme oluyo sıdan dolayı
-
bende de aynı sey var :s mausu tutamıorm artık kayıo böle sonra tgelefon kayıp gıdıo :s tedavı olursanız soleyn bende olm :s
-
bendede aynı sorun var. geçen gn haberlerde izledim bi adam ameliyat olmuş.
koltuk altından giriolar vucudun hangi bölgesi terliyorsa oraya giden sinirleri sıkıştırıyorlar bi daha terlemiyor. -
bu siteye bi göz atın hocalar.faydası olabilir.Aynı sorun bende de var.Benim de ellerim cok
terliyo.Ama vücudumda oyle asırı bir terleme de yok.Ben ıslak mendil kullanıyorum 4
yıldır.Elinizi soguk bir nesneyle yıkayın veya 1-2 dk temas ettirin.iontoferez ve botoks
uygulanması sadece geçici bir sure için normale dondurur ellerinizi.Devamlı suretle tekrarlanmalarına ihtiyaç vardır, yoksa palmar hiperhidrozis bulguları tekrarlar.Kısa veya uzun sureli bu tür tedavi yontemleri pahalı oluyor.
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Sanırım o bir hastalık. Bizim kuzende de vardı. Koltukaltından operasyon geçirdi. Şimdi iyi.
evet bahsedilen operasyon bu zaten. Sanırım 0.5 cmlik bi yer açlıyor içeri bir şey yolluyorlar. Koltukaltından olmasıın sebebi de küçük bir iz yapabildiğinden görünmeyen bi yer olmasıymış. İlerde olabilirim ben de, ama şimdilik riske girmek istemiyorum. -
aynısı bende de war hocalar elim ve koltuk altı cok terliyo a.q
nette arastırdım botoks yapıp tedavi ediyolarmıs ama oda kalıcı bir çözüm vermiyormus.
ama yine de ben deneyecem :D bıktım a.q balık gibi gezmekten
-
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------aynısı bende de war hocalar elim ve koltuk altı cok terliyo a.q
nette arastırdım botoks yapıp tedavi ediyolarmıs ama oda kalıcı bir çözüm vermiyormus.
-----------------------------hoca senin çaren bu:
http://www.eczanenautilus.com/prod.asp?id=3617 -
bu sorun bendede var ama hiç çözüm yolu aramadım herhalde ömür boyu çekicez :D
-
smok3 bunu yazdı:
CiRKiN bunu yazdı:
-----------------------------aynısı bende de war hocalar elim ve koltuk altı cok terliyo a.q
-----------------------------hoca senin çaren bu:
http://www.eczanenautilus.com/prod.asp?id=3617
-----------------------------hoca saolasın wala süper oldu kanserojen etkisi warmıs ama deneyecem a.q :D:D