folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ellerim Sürekli Terliyo

Ellerim Sürekli Terliyo

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

sahmaran bunu yazdı:
    -----------------------------
    Tv'de gösterdiler, bir sahisin ellerinden adeta su damliyordu, su bardagini doldururcasina. bu bir hastalik. Amelyat ile, ter dolasimini ellerden karin bölgesine çeviriyorlar, böylece eller diilde karin veya sirt tarafi terliyor, bir tanidik bu tür bir amelyat geçirmisti, bir daha görmedim kendisini amelyat sonucu nasil olmus bilgim yok.

hoca naptın sen adam şimdi doktora mı gider :D görmemişsin tanıdıgı bi daha farklı anlamlar çıkarır burdan :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kahraman
    Kahraman's avatar
    Erkek
    hoca cok degisik yorumlar gelmis ama benim arkadasımda da el terlemesi var yaz aylarında hayatta tokalasmam onunla cünkü su gibi damlar elinden:D doktor botoks uygularız ama en fazla 6-7 ay sonra tekrar terlemeye baslar dedi .. yada zamana bırak belki gecer dedi..Allah yardımcın olsun.. kötü bi sey olsa gerek..

Bir tek gece vardır insanın hayatında. Ömür boyu sürer nöbeti... Bu da öyleydi. İyi ol... Sağ ol.. Uzak ol... Ama bir daha görme beni!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

arkadaşımda aynısı var. Sebep kansızlık olmalı.

Doktora git "galiba kansızlık var" de. İlaçlarla kısa sürede iyileşirsin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek
    benim yılanı tut terleme falan kalmaz :P

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector22
    hector22's avatar
    Erkek

http://urun.gittigidiyor.com/TERLEME-TEDAVISI-hiperhidroz-icn-Galvanoterapi_W0QQidZZ6489145

bu cihaz işinizi görür.

Sıkılgan biriyim ama sıkıcı değilim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Benim ellerimde bildim bileli terler, benim aklıma gelmedi konu açmak ama burayı tesadüfen tahribatta dolanırken gördüm. İlkokuldayken kırmızı kalem kullandığımda her tarafım kırımız boya olurdu. Önceleri çekingendim ama ergenlik yılları sonrası açıldım, şimdi gayet girişken biriyim ve bununla yaşmayı öğrendim. Yanımda mendil taşıyorum. Vazgeçmediğim aksesuarım oldu. Mendil kar etmedğinde üstüme siliyorum :)

El terlemesi şeker hastalığı guatr vs gibi hastalıkların belirtisi sayılmakla beraber kronik olarak bir aşırı terleme söz konusuysa kendine has bir hastalıktır. cilt doktoruna gittiğimde kalıcı bir şey yapamayacağını mevsimlik iyileşme için botox önerdi ben de kabul etmedim. İnternetten ve TV den gördüğüm kadaıyla bir amlkiyatı var bunun. Artık işin içinden çıkmaz hale gelip hayatını zehir ediyorsa ameliyat olabilirsin. Benim de aşırıdır yaz kış damlar ama ameliyat düşünmüyorum şimdilik. El terlemesini sağlayan sinir hücrelerine klips diye kelepçe gibi bir şey takıyorlar sanırım, terleme engellniyor. Yan etki olarak bazı hastalarda vucudun farklı yerlerinde terleme de hafif veya orta derecede artış olabiliyormuş. eğer ki beğenmezsen tekrar yapılan bir operasyonla eski haline dönme şansın da var. Sanırım Göğüs Cerrahisi ilgileniyor. Eğer düşünürsen başvurabilirsin. Bu arada el terleme problemi olanlar benimle irtibata geçebilirse sevinirim muhabbet ederiz :) Garip bir şey gerçekten "güler misin ağlar mısın" kıvamında ;)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    terlememek için kendini kasarsan terlersin..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Sanırım o bir hastalık. Bizim kuzende de vardı. Koltukaltından operasyon geçirdi. Şimdi iyi.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DEVSIRME
    DEVSIRME's avatar
    Erkek

Emrow bunu yazdı:
    terlememek için kendini kasarsan terlersin..

bu sadece terlemek için geçerli değil herşey için geçerli örnek heycanlanmayacam heycanlanmayacam dersin fakat heycandan ölüceksindir. placebo etkisini kullanabilenler için iş başka :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:
    Sanırım o bir hastalık. Bizim kuzende de vardı. Koltukaltından operasyon geçirdi. Şimdi iyi.

ben de koltukaltı terlemesinden ameliyat olmak üzereydimki maxim roll-on diye birşeyin varlığından haberdar oldum ve şu an terleme sıfır :).

ürün biraz pahalı ama kesin sonuç(65 ytl) 

not:el terlemesi için işe yarar mı bilmiyorum 

never say never...
Toplam Hit: 9261 Toplam Mesaj: 57