folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Eminevim Ev Araba Alması Ve Devlet Güvencesi

Eminevim Ev Araba Alması Ve Devlet Güvencesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

bizim tanıdık pandemi öncesi 300 bine girmişti o zaman 3+1 ev aliniyordu sonra pandemi vs girdi araya 1+1 eve düştü parasi  geçen onun taksitleri bitince 2 milyonluk araba sehemine girdi aylik 20 +20 ödüyor. yeni sistemde söyle bişey getirmişler her yıl %30 artıyormuş ödeme plani. 

In every job there is a no
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Arkadaşlar fuzulev den 2 kere yararlandım. İlkinde o finansmanla Polo ikincisinde (hala borcunu ödüyorum) Troc aldım. Eşimi yazdım. Kardeşimi yazdım. Varsa sorularınız yanıtlarım. Ayrıca pandemi dönemindeki hiperenflasyon ile karıştırmayın. O 2 senede herşey 10x  yaptı. benzeri birşey bu zamanda zor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Ben de Fuzul den aldım.

250 bin peşinat 70 bin org ucreti 

800 bin e girdim.

11.000 tl ile başlayıp katlanan sistem yapıldı.

26 ay 

Ocak 18 teslim. Kesin tarihli.

Şu an için mesela benim yaptığım gibi 7 ay sonra kesin tarihli alırsanız, alacağınız arabanın fiyatı 100 bin artsa bile mantıklı. Çünkü bugün çekeceğiniz kredi 2 yıl vadede uçuk rakamlar.

Teslim işlemi de şöyle; noter işlemlerinde fuzul ile satıcı görüşüyor. Satıcı noterde parayı fuzulden alıyor satışı size veriyor.

Sadece noter öncesi 1 gün fuzul deki işlemlere harcanıyor.

hocam tam anlayacak gibi oluyorum yine kopuyorum ya bidaha anlatırmısın.

mesela ben 1.5M luk araba almak istiyorum, fuzuldanda 1.5M tl ye mi girmem lazım yoksa bana mı kalıyor öyleyse mesela 1M tl alıcam fuzul evden benden %10 bi fark alıyorlar ortalama orayı anladım ama ödemeyi anlamadım, yani sisteme 250bintl koyuyorum sonra geri kalan 750bintl +100bintl 850bin tlyi kaça bölüyorum? bir de bana kaçıncı ayda 1Mtl verecekler, alırken 1.5M luk araba alrısam onlar adama 1M verim üstünü ben mi veircem yoksa hayır 1M luk araba alabilrsin mi diyorlar

Bir arkadaşın arkadaşı da girmiş o da anlattı bugün ama tam anlamadım sadece kesin ve net olan şu 800bintl almış 850bin olarak ödüyormuş taksitleri bitmek üzereymiş artma azalma yok en başta ne konuşulduysa oymuş kurasızmış erkenden almış parasını

HanDSomE hocam sorum sana da ayrıca

erebos tarafından 16/Haz/25 17:44 tarihinde düzenlenmiştir

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cahitnuri
    cahitnuri's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı
    cahitnuri bunu yazdı

Ben 1 milyonluk araba için girmeyi planlıyorum. Fuzul'dan gelen ödeme planını gostereyim. Yüzyüze görüşmeye henüz gidemedim telefonda işlem yaptık. Soru varsa görüşmede sorup buraya eklemeleri yaparım. 

250 bin peşinat - 6. ay teslim olarak konuştuk. Araç 25 yaşından büyük olmayacak ve ağır hasar kayıtlı olmayacak dediler sadece.
    Diyelim 800'lük bir araba buldun 200 bini borçtan düşürüyorlarmış. 70 bin işlem ücreti var.

250 bini borçtan dusmesi gerekmez mi, senin anlatimina gore

kalan kısımdan 200 bin düşüyorlar işte. karışık anlatmışım :) 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Çok tuhaf dün de sinpaş için bana sorulmuştu, sanki bi anda kampanya oluşturmuşlar gibi popüler oldu 

iyibu! yeniden..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Son bir senede girmek çok mantıklıydı katılan kar etti ama pandemi enflasyonunda katılanlar zarar etti , yakın zamanda enflasyonun tekrar pandemi gibi fırlayacağını düşünüyorum şahsen o yuzden artık kuralı sistem değilde 6. ayda para kesin teslim paketlerini tercih etmeli onun şartıda önden %40 ödemek 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Son bir senede girmek çok mantıklıydı katılan kar etti ama pandemi enflasyonunda katılanlar zarar etti , yakın zamanda enflasyonun tekrar pandemi gibi fırlayacağını düşünüyorum şahsen o yuzden artık kuralı sistem değilde 6. ayda para kesin teslim paketlerini tercih etmeli onun şartıda önden %40 ödemek 

bende girdim sisteme 6 ay sonra teslim için 2025 sonu 2026 itibairi ile faizlerde düşüş olacağını ve araba konut fiyatlarının artacağını düşünüyorum O yüzden çekilişli sistem mantıksız şu an girseniz sene sonu teslim alabiliryosunuz 

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    userneyime
    userneyime's avatar
    Erkek

1 kere emin evimden satış yaptım. şimdide fuzul ev den satışım var.

Çalışma sistemleri gercekten çok gıcık.

hemen sira geliyorsa mantıklı olabilir.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

Hocam bu organizasyon ücreti ne kadar bir de siteye girdiğimde 240 ay vade seçsem de 12 ay vade seçsem de Ödenecek miktar hiç değişmiyor acaba orada gösterilmeyen bir şey mi var yani 100 ay vadeyle 24 ay vade arasında ne değişiyor ne kadar değişiyor bilgin var mı

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

Olayın tersini sorayım. 
    dün arabama niyetlenen biri eminevim aracılığıyla alıcam gibi bişeyler dedi. 

Bunu tecrübe edeniniz var mı? 

biri diyor önce satış 1-2 saat sonra para geliyo. 
    biri diyor para ertesi güne kalıyor. 
    biri demiş aracı teslim etmedim param gelmedi diye. 
    ruhsatı karşıya verdin arabayı teslim etmesen ne olur. Şikayet etse başına iş. 

Mide bulanmasın durduk yere. 

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
Toplam Hit: 4981 Toplam Mesaj: 47
ev araba araba eminevim taksit nasılödeyecez