Eminevim'de Çalışan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

@bugrahan45

kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz.

bir ara eve broşur getirmişlerdi. ama detaylarını bilmiyorum.

maket üzerinden mi satıyorlardı yoksa tamamlanmış binalar üzerinden miydi neydi.

RitmFarbRacourci tarafından 12/Şub/16 17:12 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Bildiğim kadarıyla çok saçma bi sistem :)

bilmeyenlere özet geçiyorum, yanlışsa düzeltin:

x TL bir peşinat ve y TL bir organizasyon ücreti ile sisteme kayıt oluyorsunuz.
    Girdiğiniz gruba göre bilmemkaç ay boyunca her ay z TL hesaba yatırıyorsunuz.
    Kura ile her ay birisine ev çıkıyor, size direk o evi satın alıyorlar.
    Gruptaki süreniz dolana kadar yaklaşık z TL ödemeye devam ediyorsunuz.

Sonuçta altın günü misali herkesin ödediği para en sonunda kendi cebine giriyor, bir nevi para biriktirme.

Diyelim ki ilk ay kurada size çıktı; hemen evine yerleşip kredi ödermişcesine  kira ile ev sahibi oluyorsunuz.

Diyelim ki en son kurada size çıktı; o zamana kadarki tüm ödemeleriniz sayesinde para biriktirmiş VE son kuraya kadar (sanırım max 120 ay) kira ödemiş oluyorsunuz.

İlk ay kurada çıkan en şanslı, en son kurada çıkan en şanssız.

Sanırım avantajı; bankada konut kredisi çekince ödeyeceğiniz faiz bir miktar düşmüş oluyor bu toplulukta.

Benzeri için: fuzulev

Buraya kadar okuduysanız teşekkürler :)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

Mobildeyim yazım hatası olursa affola. 

Peşinat zorunlu değil. Taksitleri kendiniz ayarlıyosunuz.  Ben 1500 tl ödüyorum aylık. Toplamda 120.000 tl ye girdim. 7.000 tl organizasyon ücreti verdim. 

Dezavantajlarından bahsedeyim.  Çekiliş size erken çıkmazsa bu süre içinde ev fiyatları artıyor. 

Kira yardımı diye bi muhabbet var. Örneğin 1.500 tl ile ödemeye başladınız ev size çıkana kadar taksitleriniz yavaş yavaş düşüyor. Size çıktıktan sonra da artıyor. Eğer size erken çıkmışsa siz başkasına kira yardımı yapacağınız için toplamda ödediğiniz tutar artıyor. Sabit ödeme de seçebilirsiniz ama bize söylememişlerdi. 

Şubelerine giderseniz size örnek ödeme planları çıkarıyolar. Bu ödeme planlarını iyi inceleyin. Toplamda ne kadar ödeyeceğinizi falan. 

Naber la?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Bir nevi titan zincirin yasal hali diye bilirsiniz sözde adamlar faiz almıyoruz diyor ama ne hikmetse katılım parası 7000 tl diyor hadı bunu yatırdın çıkmak istiyorsun yatırdığın oaraları geri almak istiyorsun vermiyorlar :) yasal yolla tefecilik gibi birşey bana göre örnek her ay 1000 tl ödesen 120 ayda bu kadar +7 koy üstüne birde ara ödemeler masraflar var ee sonuç aynı şey kimsede dememiş ev alıyor almasına ama tapuda satılamaz ibaresi koyuyor evi bir nevi hipotek ediyor bilmem kaç ay boyunca .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek
    frekaze bunu yazdı

Bir nevi titan zincirin yasal hali diye bilirsiniz sözde adamlar faiz almıyoruz diyor ama ne hikmetse katılım parası 7000 tl diyor hadı bunu yatırdın çıkmak istiyorsun yatırdığın oaraları geri almak istiyorsun vermiyorlar :) yasal yolla tefecilik gibi birşey bana göre örnek her ay 1000 tl ödesen 120 ayda bu kadar +7 koy üstüne birde ara ödemeler masraflar var ee sonuç aynı şey kimsede dememiş ev alıyor almasına ama tapuda satılamaz ibaresi koyuyor evi bir nevi hipotek ediyor bilmem kaç ay boyunca .

konut kredisi veripte aldığım evi ipotek etmeyecek banka varsa 5 senede donald trump ı sollarım ben hocam :D . Öyle bir yazmışsınki sanki ödemen (BORCUN) bittiğinde evdeki ipotek i kaldırmıyor gibi bir anlam çıkardım ben. O 120 bin lirayı bankadan aldığında 120 ayda ödeyeceğin toplam rakam 200 bin lira oluyor (belki daha fazla). Eminevimi savunmuyorum ama kıyaslarkende biraz düşünmek lazım

Titanyumun gücü adına!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

herhangi bir ara ödeme söz konusu değil. ben 120.000 tl ye girdiğim için 7.000 tl ödedim. sen 150.000 e girersin atıyorum 8.000 tl katılım parası ödersin. eğer ki sistemden çıkmak istersen katılım ücreti hariç ödediğin tutarı geri alabiliyorsun.

Naber la?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek
    sanane bunu yazdı

herhangi bir ara ödeme söz konusu değil. ben 120.000 tl ye girdiğim için 7.000 tl ödedim. sen 150.000 e girersin atıyorum 8.000 tl katılım parası ödersin. eğer ki sistemden çıkmak istersen katılım ücreti hariç ödediğin tutarı geri alabiliyorsun.

Ev almak için mantıklı duruyor. En azından bankaya 100 bin 120 ay için 190 bin ödeyeceğime bunlara 10 bin değil 20 de veririm.

Biraz inceleyim hoşuma gitti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Ooo baya müşteri çıkacak gibi buradan :D Neyse işe alınırsam sistemi anlatırım size mantıklı gelen olursa size sistemi satarım :D 

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

ben gittim konustum dostlar. duzden bir sikintisi yok da tersten yaklasiyorum ben. 

ben bana ev ciksin istemiyorum, 5 yilligina giriyorum, orta vadede bile degil, ta 5. yilin sonunda ciksin bana. kira yardimim da devam etsin, gitgide azalsin taksitler. hesap yapti arkadas, 80bine girsem, 70 kusur milyar oduyorum, 10 bin lira bana fazladan veriyorlar, katilim ucreti dahil.

bunun vadeli hesaba para yatirip 5 yil sonra faiziyle birlikte fazlasini cekmekten ne farki var?

All I need is a possibility.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

ben gittim konustum dostlar. duzden bir sikintisi yok da tersten yaklasiyorum ben. 

ben bana ev ciksin istemiyorum, 5 yilligina giriyorum, orta vadede bile degil, ta 5. yilin sonunda ciksin bana. kira yardimim da devam etsin, gitgide azalsin taksitler. hesap yapti arkadas, 80bine girsem, 70 kusur milyar oduyorum, 10 bin lira bana fazladan veriyorlar, katilim ucreti dahil.

bunun vadeli hesaba para yatirip 5 yil sonra faiziyle birlikte fazlasini cekmekten ne farki var?

şu farkı var ; 
    5 yıl once aldıgın ev en az iki katı değerlenir. ayrıca 5 yıl boyunca kira geliri olur. bunlarıda hesaba katmalısınız.

tabi lan
Toplam Hit: 7150 Toplam Mesaj: 27
eminevim