Emolar Ve Kroların Ortak Özellikleri :)
-
Yazık yahu hiç olmadıkları bişey olmak için ne kadar da hüner sergilemişler, Bu Saç Bu Tırnaklar Bakım ister yahu, Bide Azında taşıdığı Demir bişey var oda ayrı bi Tarif edilmesi Zor durum. Yahu iyi Tamam anladıkta Bu Genç Kardeşlerimiz Bu biçimi kendilerine vererek neyi Anlatmaya Çalışıyorlar, Topluma Mesajmı vermek gaye nedir Orasını anlamadım işte.
Şahsen ben Haftada Bir Yıkanırım, Yazın En fazla iki yetiyo bana bu kadar bakım Traş felan ki haftada bir olurum. Tamamda Bunların kendileriyle bir derdimi varki kendileri ile bu kadar uraşıyorlar.
-
İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi. ...
----------------------
Ehueh aynen öyle. Her gittiğimde onları orda öküz gibi sağa sola bakarken görüyorum :) Ama aralarında bir emo kız vardı o çok hoştu :P -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Abi hadi kız milleti makyaj yapar,nasıl yaptığı umrumda değil isterse siyah diyo boya kutusuna soksun kendini,ama birader erkek adamda oje nedir ? saçda boya nedir?
-----------------------------Hocam sacda boya,tırnakda oje olan zaten erkek adam değildir :)
bnm saçımda boyada ne alaka erkeklikle anlayamadım dışı rahibe içi f*hişe olanlarıda bılıyoruz . -
-
-
FireX bunu yazdı:
İstiklal Caddesindeki İş Bankası'nın önü ve Kadıköy'deki Rexx Sineması'nın önü. Bütün günlerini burda ayakta dikilerek (!) ve sağa sola bakarak geçrirler. Aynı bir güvercin gibi. ...
----------------------
Ehueh aynen öyle. Her gittiğimde onları orda öküz gibi sağa sola bakarken görüyorum :) Ama aralarında bir emo kız vardı o çok hoştu :P
-----------------------------hocam ankarada'da konur girişinden itibaren imge kitap evine kadar görülür bu mahluklar bi ara ankaragüçlüler bunları dövmüştü :D :D hala geliolar ama salaklar :D bi başka durdukları yerde karanfilde dost kitap ewi bazılar işi o kadar abartıo ki uzanıolar şekerleme yapıolar güvenlikte bezmiş bişey demio artık :D
-
birimiz hepimiz,hepimiz emo'lar icin ! ( kız olanlarına tabi :D )
yazık cidden,kendilerini bi b*k sanıolar ama bi gercek war.Bu kızlar ancak s*kilir.
Bunlarla evlenen olur mu ? Hic sanmiyorum.
-
SilenC3 bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
----------------------
Ehueh aynen öyle. Her gittiğimde onları orda öküz gibi sağa sola bakarken görüyorum :) Ama aralarında bir emo kız vardı o çok hoştu :P
-----------------------------hocam ankarada'da konur girişinden itibaren imge kitap evine kadar görülür bu mahluklar bi ara ankaragüçlüler bunları dövmüştü :D :D hala geliolar ama salaklar :D bi başka durdukları yerde karanfilde dost kitap ewi bazılar işi o kadar abartıo ki uzanıolar şekerleme yapıolar güvenlikte bezmiş bişey demio artık :D
karanfilden misin sen hoca ? -
-
İbneliğin adını değiştirip değiştirip sürüyolar piyasaya.