Emolar Ve Kroların Ortak Özellikleri :)
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------salakça.
Emoların giyim tarzını sen bepenmeye bilirsin ama büyükbir çoğunluk beğenir..
İnsan kendisini asi sanamaz asi ise asidir değil ise değildir. vs...
saçmalamışsın yani
-----------------------------Bu taa ne zamanın konusu. Asiyse asidir değilse değildir demişin senin gördüğün insan sayısı kadar benim tanıdıgım adam var.
Sırf böle asi,isyankar falan stilini artistlik sandıgı için herşeye muhalefet olan sıradışı şeyleri sevmediği halde savunun gördüm.
Emoların giyim tarzını büyük bir cogunluk beğenir demişsin.Şimdi sana bişey sölerdim de nese.Sen heralde Türkiyede sadece istanbul ve ankara falan var zannediyon.Sen bi git Vanda bir köye bu şekilde.Seni taşlarlar bile.Anadolunun bir cok yöresinde böledir.
Sanada sormayacam acacagım konuyu.Yorum yap diye gırtlağına yapışan yok hatta mümkünse yorumda yapma.
-
MinervaL bunu yazdı:
-----------------------------salakça.
Emoların giyim tarzını sen bepenmeye bilirsin ama büyükbir çoğunluk beğenir..
İnsan kendisini asi sanamaz asi ise asidir değil ise değildir. vs...
saçmalamışsın yani
-----------------------------Onların giyim tarzını beğenen adamın aklına koyim dayı :|
-
Madem konu hortlamış o zaman yazabiliriz
1)Resimdeki amcam kro değildir!
2)*İki grupda kendilerini zeki,isyankar ve asi zanneder. Nasıl zorlama bir maddeyse artık bu
3)*İki grubunda üstünde metal takılar fazladır.Krolar genelde boyunlarına köpek zinciri gibi zincir takarlar.Punkcular ise hızma,piecing falan filan takarlar.
Punk cı ayrı şey emo ayrı şey karıştırmıyalım isterseniz
4)*İki grupda genelde özenti olur. Krolar için okey de emo lar neye özeniyolar? adı üzerinde emo farklı bişey.
5)*Giyim tarzları pek beğenilmez.Bana göre güzel sana göre değil
Devam etmiyorum bile çok dar görüşlü basit maddelendirme ile doğru olmayan bir tanım desteklenmeye çalışılmış
Maddelerin yazarın kendi hazırladığı değil başka yerden cp etmiş olmasını umuyorum diliyorum...
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------Madem konu hortlamış o zaman yazabiliriz
1)Resimdeki amcam kro değildir!
2)*İki grupda kendilerini zeki,isyankar ve asi zanneder. Nasıl zorlama bir maddeyse artık bu
3)*İki grubunda üstünde metal takılar fazladır.Krolar genelde boyunlarına köpek zinciri gibi zincir takarlar.Punkcular ise hızma,piecing falan filan takarlar.
Punk cı ayrı şey emo ayrı şey karıştırmıyalım isterseniz
4)*İki grupda genelde özenti olur. Krolar için okey de emo lar neye özeniyolar? adı üzerinde emo farklı bişey.
5)*Giyim tarzları pek beğenilmez.Bana göre güzel sana göre değil
Devam etmiyorum bile çok dar görüşlü basit maddelendirme ile doğru olmayan bir tanım desteklenmeye çalışılmış
Maddelerin yazarın kendi hazırladığı değil başka yerden cp etmiş olmasını umuyorum diliyorum...
-----------------------------Ya hocam ne büyüttünüz ya.Dalgasına yazılmıs biraz görüş belirtelim falan diye acılmıs bir konu.
Ateş hattına cevirdiniz burayı
-
Konu artık çöpe taşınsa ?
Bütün saçmalamara gebe bir konu.
Sonucu ne kimseyi bilgilendiriyor ne de kimseye yararı var.
Göreceğimiz kadarını gördük, görmediğimizin üstü kalsın.
Konunun burasına kadar herkes emonun ne olduğunu anlamıştır.
Herkesin sahip olduğu beyinle herkes kavradığı şekilde baksın.
Bırakın beğenisi olanın elinde kalsın, olmayanın berisinde.
Kimi otu sever kimi b.ku.. Kimseye hiç bir şeyi zorla sevdirmek ya da nefret ettirmek gibi bir lüksümüz yok.
Ayrıca bu durum hakkındaki yorumum ise "Cılkını çıkarmak" deyiminin yerini bulmasıdır.
Kendine saf arayanlar için açık bir kapı işte.
Yer edinemeyen yerini bulmuş.
Cılkı çıkmış ama olanla ölene çare yok. -
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Konu artık çöpe taşınsa ?
Bütün saçmalamara gebe bir konu.
Sonucu ne kimseyi bilgilendiriyor ne de kimseye yararı var.
Göreceğimiz kadarını gördük, görmediğimizin üstü kalsın.
Konunun burasına kadar herkes emonun ne olduğunu anlamıştır.
Herkesin sahip olduğu beyinle herkes kavradığı şekilde baksın.
Bırakın beğenisi olanın elinde kalsın, olmayanın berisinde.
Kimi otu sever kimi b.ku.. Kimseye hiç bir şeyi zorla sevdirmek ya da nefret ettirmek gibi bir lüksümüz yok.
Ayrıca bu durum hakkındaki yorumum ise "Cılkını çıkarmak" deyiminin yerini bulmasıdır.
Kendine saf arayanlar için açık bir kapı işte.
Yer edinemeyen yerini bulmuş.
Cılkı çıkmış ama olanla ölene çare yok.
-----------------------------Tahribatın en cok hit alan konularından biri oldu konu :D
-
olm bayzin actıgın ve acabılecegın en hit li konuyu actın :) tebrıkler valla bı bı hafta daha gıder bu konu boyle :)
-
Biri Kro Biri Emo. Eee Geri Kalanlar Ne ?
-
Resimdeki iki şahıs buluşup konuşmuş tanışmış ve kaynaşmışlar .
birbirlerine aşık olmuşlar.
ne yalan söyleyeyim gayette yakışmışlar birbirlerine.
onlar erdi muradına biz gidelim çöp tenekesine.
-
konuyu birazcık hortlattım ama su güzelligi paylasim dedim emo sewmem ama bu kız cok tatli be abi Yaşasin emolar:P:D