Emolar Ve Kroların Ortak Özellikleri :)
-
emo olunca bu kızlar veriyo mu?? :D
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------kızın boynundaki şeyi muştaya benzettim a.k o ne öyle :)
buna yavşasam kesin kafamda kırar o zımbırtıyı :D
-----------------------------Yozlaşmış , yarı aklı çalışan şeyler bunlar cold. Kendi kültürlerinden uzaklaşmışlar.Emolar çok kotu bişiylerdir goruldugu heryerde ezilmelidir xD
-
ZaYGo bunu yazdı:
-----------------------------
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------kızın boynundaki şeyi muştaya benzettim a.k o ne öyle :)
buna yavşasam kesin kafamda kırar o zımbırtıyı :D
-----------------------------Yozlaşmış , yarı aklı çalışan şeyler bunlar cold. Kendi kültürlerinden uzaklaşmışlar.Emolar çok kotu bişiylerdir goruldugu heryerde ezilmelidir xD
-----------------------------emo memo ama ben bu kıza----
-
Yeni nesil kırolukta bu tarz yazılar oldu artık.. her önüne gelen kendince bişey yazıor ak bıktık yani bölesi yazılardan yok tipik kro yok emo yok pankçı vs vs
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yeni nesil kırolukta bu tarz yazılar oldu artık.. her önüne gelen kendince bişey yazıor ak bıktık yani bölesi yazılardan yok tipik kro yok emo yok pankçı vs vs
-----------------------------Len bir kerede olumlu bişey yazsan şaşcam ha :)
-
emotional punk mı olur bea.. yumuşak punk hay aq:D
-
hoca bunlar hakkında bu kadar konustugumuza degmez be :) valla bak ama madem acmıssın bı konu o zmn ta alayının A.*
-
NebuLa bunu yazdı:
Yalnız Emoların sevişme hakkında çok deli fantezileri var.. hardcore nerden çıktı sanıyonuz :)
-----------------------------emo kızlara genellikle sexmachine dioruz. Hele bizim okulda bi tane var :|
-
0m3r bunu yazdı:
-----------------------------NebuLa bunu yazdı:
Yalnız Emoların sevişme hakkında çok deli fantezileri var.. hardcore nerden çıktı sanıyonuz :)
-----------------------------emo kızlara genellikle sexmachine dioruz. Hele bizim okulda bi tane var :|
hangı okuldasın hoca :D lisemi ? kaydımı aldırabılırım :):) -
Bi dk lan ben Arabesk dinlerim kopartırım dünyayı ama kro değilim! Ve emoların sonuna kadar... Annadın sen onu. Kodumun özentileri Türkçe'nin içine ettiler. Kendilerini bi bok zannedip ota boka hakaret eden zavallı bi özenti grubudur emoluk yada emotionluk her ne boksa... Bok gibi paraları vardır çoğunun s*çsalar para çıkacak öle yani... Ama kedilerini fakir dünyadan beklentileri kalmamış parasızlıktan böyle oldukları yönünde tasvir ederler.. Ama yani arabeski kattın ya olayın içine orada bitmişim ben ! Emolarla kroların ortak özelliği odur budur şudur ama sonuçta para onlarda... Hiç bi tarafımızı yırtmamıza gerek yok...
Ve son olarak Ferdi Baba'dan:
"onlarınki sevgi değil onlarınki aşk değil onlarınki gönül oyunu şu halime baksana" :(:(