En Çok Nezaman Korktunuz?
-
herkes en çok ne zaman ,neden korktuğunu hatırlamaya çalışsın bakalım.ben pikniğe gitmiştik arkadaşla tepeye çıkmıştık kaybolmuştıuk o zaman çok korkmuştum.annemler bulamazlarsa eve giderler mi bulamadık diye çok kormuştum ya:D
-
ben bi ara cünüptum.gece yarisi uykumdan kaktim bizim edebiyat hocasini gordum bole adam zaten kara bisey.... sanki bizim odadaydi adam pc basinda bana bakti sora yat evladim yat dedi a.q bende yattim hic unutmuyorum o günü.Bi daha hic cünüp yatmadim :D
-
sevgilmnn gitmeyii istiicenii düşünddmm an çok korkmştmm yane öle garip bi acaip kötü olmştm ki doru düşünmüşmm...
-
Hayatımda bir kere aşık oldum ve en korktuğum şey sevdiğim insanı alakasız kişiler yüzünden kaybetmekti.Korktuğum başıma geldi...Ve kaybettim...
-
yaz tatilinde adanaya gidiyoruz..önümüzde bi kamyon konvoyu war..pederde bunları sollamak istedi çaktı sinyalı çıktı şimdi basıyo gaza ama konvoy anasının şeyi kadar nese konvoyu yarıladık biz..karşıdan minibüs göründü :) peder korno öttürüyo sellektör çakıyo sağa sinyal veriyo YOK kamyoncular aralarını açmıyolar ki bizde girelim..karşıdaki minibüsde iyice yaklaştı bu arada..yaklaştı yaklaştı sonra peder firene bi asıldı bizim şahin orta şeritte göt atıyo araba yamuldu, sonra peder arabayı düzeltti sağdaki tırın altına sokulmaya başladı o heyecanla tırda kendini biraz daha sağa attı :) karşıdan gelen minibüs ama hiç yavaşlamadı iki şeritli yoldan 3 araba geçtik :) bunu hiç unutamam ölümü tattım adeta..
-
amcam arabasiyla -ki yeni arabalar acaip sessiz oluyo- dibime kadar 0 yanasip KORNA CALDIGINDA.. beynim kicimdan cikacak sandiydim..
-
polislerden kaçarken arabanın altına saklandığımda, hayatımda salgılamadığım adrenalini salgıladım ogece aq :S
-
2 yaz önce, arabayla kaza yapmıştık, araba 2 takla atmıştı o zaman çok korkmuştum, bu yaz ise motorla hız yaparken çukur vardı önümde, çukura girmiştim birden motorun ön takım berbat olmuştu,birde yere düşmüştüm o zaman yuvarlanmıştım o zamanda çok korkmuştum...
-
Çok büyük bi korku hatırlamıyomda , geceleri tuvalete giderken koşarak gider gelirdim , sanki belimden bişey yakalayacak gibi olurdu ; ) yatağa hopyaınca hemen bi oh çekerdimki oyooyoy
-
Kücükken Bizdekide kafa ya bi gün melekler 3 harfliler cennet fln bunlar hakkında konusurken arada baya bi dalgaya fgln vurduk.Aksam eve geldigimde apartmandan yukarı doru cıkarken ısıklar bir anda bi gitti aynı anda ezan okunmaya baslayınca benim aklıma gectigimiz dalgalar fln geldi .İste o an Acaip korkmustum :D
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
----------------------------- polislerden kaçarken arabanın altına saklandığımda, hayatımda salgılamadığım adrenalini salgıladım ogece aq :S -----------------------------way a.qdum anarşisti :D alkolisti mazoşisti.
Toplam Hit: 12496 Toplam Mesaj: 50