En Çok Nezaman Korktunuz?
-
banyoda boğazıma su kaçtı 2-3 dakika çok zor nefes aldım hatta %100 ölüyorum dediğim andı o andan sonra boğularak ölmemek için allaha çok dua ettim.
-
Birgün göz ameliyatımdan dolayı burnuma kadar inen tel burun kanaması yapmıştı bende durmamacasınalan bi ton kan geldi lan ölüyommm dedim işte ozamanı biliyorum.
-
İkinci kattan düşerken..
Düşerken attığım çığlığı tüm mahalle duymuş, Allah'tan bişe olmadı.. -
99 depreminden bu yana geceleri ne zaman köpek havlasa tırsarım aq çünkü 99 da izmitte oturuyodum gölcük depreminin gecesi ben yatmıyorum gene geceleyin başladı köpekler havlamaya ulan 2 dakka sonra deprem oldu anaammm ne tırsmışım bi bilseniz varya zaten
bide büyük depremden sonra ki gün tüpraş patlıyodu sahilde... tabi izmit in her tarafı dogalgaz patlaycak die herkes dağa kacıo ulan kafayı ladırıp gökyüzüne baktım
kuslarda insanlar gibi dag istikametinde ucuyolar anasını satıyım sanki kıyamet gününü yasamıstım cok tırsınç zamanlardı benim için allah kimsenin başına vermesin
aminn
-
Konya Yolundai silahla otobüsü taradığmda körüklü otobüs devriliodu..
Arabayı Çarptığımda altıma sıcıodum...
Üniversitede Dinamit Denemesi Yaparken polislerin geldiği sırada...
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------1- Dialler Dalgasından Dolayı =) Telefon Faturasını 150 milyon :D gördüğümde
2- Babam Kalp Krizi Geçirirken :S
-----------------------------
Baban telefon faturasını goruncemi kalp krizi gecirdi ? :D -
askerdeyken uludere taraflarında tökez teline takıldım ( tökez teli,ucuna elbombası,mayın vs patlayıcı baglanmış misina atrzi gerilime bagli bi duzenek gerilimin belli derecede artmasıyla patlayıcı harekete gecio) kaval kemiimde o ipin gerginliini hissetmeye basladiimda iş işten geçmişti:( nasıl sıcak bişiler aktı varya içimden dedim herhalde bu ruhun vucuttan çıkışı,dizlerim kaynadi ama varya amk,patlama sesi geldiinde ben reflex zaten yerdeyim baktım amk aydınlatma mayınıymış,hepimiz aciga ciktik ama skimde bile diildi olmemiştim ya,ama varya yok bole bişi ya o nasıl uzun bi sure varya o ipin gerginligini hissetmek etrafa bakmak yavas cekim gibi hersey yere yatmak ve SEVİNÇÇÇ hala hayyatayım.
-
kücükken tornavidalarla falan oynarken fişi sökim derken elimde tornavidaların ikiside oradaki deliğe girdi ve büük bi elektirik enerjisi daldı bana:S çok korktum ...belki bi gün çişe gidemedim:)
bi keresinde de laptop klavyesinin içine ayran dökmüştüm ...çok tırsmıştım babam görcek die:D ama annemle beraber silmiştik :) .....
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------kücükken tornavidalarla falan oynarken fişi sökim derken elimde tornavidaların ikiside oradaki deliğe girdi ve büük bi elektirik enerjisi daldı bana:S çok korktum ...belki bi gün çişe gidemedim:)
bi keresinde de laptop klavyesinin içine ayran dökmüştüm ...çok tırsmıştım babam görcek die:D ama annemle beraber silmiştik :) .....
-----------------------------hoja tornavidanın arkasında plastik kısım var elektrik çarpmaması lazım nasıl tornavida o öle ?
-
küçükken maket bıcagıyla kabloyu soyarken elimi feci şekilde kesmiştim..Doktorda hangi manyak bu poşedi eline sardı.. poşette ne poşet ama :D
takla atarken boynum incilmişti.. 2 gün yan yan baqıyodum :)