En Çok Nezaman Korktunuz?
-
asansör 4 kişilikmiş 7 kişi bindik 6. kattan ve 10. kattanda çağırmışlar, 7 ye garip sesler eşliğinde zor şer çıktık çıkmadık ışıklar gitti sigortaları atmış asansörün. sonra aşağı doğru hızlanarak inmeye başladık iyice hızlandı tuşlara sarıldım hiçbiri işlemiyor. saniyeler sürdü tık tık tık katları nasıl hızlı geçiyoz ve herkes çaresiz ölüme gittiğimizi sandık. erkes birbirne sarıldı bianlık sessizlik ve küttt die bi sesle 0. kata çakıldık . gözlerimi açtım bacaklarıma baktm ilk kılıldıklarını ve sıcağı sıcğına hissetmedğimi sandım ama fak eklem ağrıları ve kas yırtılmları ve içeren kılcal damar yırılmalrıyla kurtulduk
-
O zmnlar küçüğüm..:D İst'deyiz Dayımın ogluyla aldık 1 poşet kestane bombası torpil falan elimde tutuyom dayı oglu bi atese verdi korktum. 5 kattayız aşşağıdada samalık var ve 3 tarafı bina :D bi salladım asagıya anammm bina kadar alev yukseldı salandım amk düşündüm hoplaya zıplaya indim atladım alevlerin ortasına tas atıyom sonmuyo :D saolsun komusular kovalarla su verdiler ama sacım basım kasım yandıydı cok korkmustum:D
-
emir_69 bunu yazdı:
-----------------------------
asansör 4 kişilikmiş 7 kişi bindik 6. kattan ve 10. kattanda çağırmışlar, 7 ye garip sesler eşliğinde zor şer çıktık çıkmadık ışıklar gitti sigortaları atmış asansörün. sonra aşağı doğru hızlanarak inmeye başladık iyice hızlandı tuşlara sarıldım hiçbiri işlemiyor. saniyeler sürdü tık tık tık katları nasıl hızlı geçiyoz ve herkes çaresiz ölüme gittiğimizi sandık. erkes birbirne sarıldı bianlık sessizlik ve küttt die bi sesle 0. kata çakıldık . gözlerimi açtım bacaklarıma baktm ilk kılıldıklarını ve sıcağı sıcğına hissetmedğimi sandım ama fak eklem ağrıları ve kas yırtılmları ve içeren kılcal damar yırılmalrıyla kurtulduk
hocam şey diye duydum asansorlerde alta yay sistemi varmş yani düştüğünde yavaşlyormuş.Bende asansorden çok tırsıyorum vallahi normal 4 kişlik asansore 4 kişi binne osla böyle bir durum gerçekelşse bir daha asansore binmem sıkışık kapalı dar yere.Abicim her bindiğimde çatur çutur ses geldiğinde irkiliorum yaw. -
Dün..
Babamdan İzmir'e gitmek için izin istedim..
Hem çok heyecanlandım hem de izin vermeyecek diye çok korktum..
Bu bildiğimiz korku değil bir nevi kuşku ama sonucu da olumsuz olduğu için daha da korktum..
-
OpeRasyon'a Çıkarken Yanımdaki tertibim , arkadaşım vurulacak diye çok korkuyorum . kendimi hiç'e sayarak onları korudugum olur ama en çok korkutan beni arkadaslarimin vurulacagı korkusu.. haLen de askerim izinde olmama ragmen korkuyorum birine birşey olacak diye..
-
spitfire_1905 bunu yazdı:
ben bi ara cünüptum.gece yarisi uykumdan kaktim bizim edebiyat hocasini gordum bole adam zaten kara bisey.... sanki bizim odadaydi adam pc basinda bana bakti sora yat evladim yat dedi a.q bende yattim hic unutmuyorum o günü.Bi daha hic cünüp yatmadim :D
Kardes o ne bicim ruya oyle :D Yarildim gulmekten valla -
lisede uzun eşşek oynarken elemanın tekinin .öt kemikleri sırtıma battı bi süre nefes alamadım.
dedim abbas yolcu , sonra yawaştan nefes almaya başladım.
işin garibi atlayan adam gülüodu lan bu nefes alamıor die -
Gece yatagimdan kalktim, isig yaktim tuvalete dogru gidiyorum, birden bire isik bi gitti. Sanirim ceyranlar kesilmis ama ben tuvalete gitmeden geri yataga döndüm :D
-
ben oyle yok yabancı bısey gordum yok tek basıma ıssız yerde kaldım korkusunu hıc yasamadım benım hayatımda basıma gelmesını en cok ıstemedıgım sey babamın guvenını kaybetme korkusudur cunku o benım tek dostumdur ! bı ara boyle bı korkuyla yuzlestım kı neyse kı toparlayabıldım onun dısında korku gıbı malesefkı bı durumum olmadı o adrenalını yasamak ısterdım
Toplam Hit: 12485 Toplam Mesaj: 50