folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder En Çok Nezaman Korktunuz?

En Çok Nezaman Korktunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    okyanus
    okyanus's avatar
    Erkek
    Bi kere arkadaşlarla akşam vakitlerinde mezarlıkta gezerken mezarlıkta çıkan sesleri takip etmiştik iki üç tane adam her birisi ayrı ayrı mezarların içine giriyor sanki adamlar namaz kılmak için kalmışlarda geri evine dönüyorlardı adamlar içine girince mezarlar kapanıyordu adamın birisi bizim üstümüze doğru gelmeye başlayınca çok korkmuştum o anı anlatamam sonrasını bende hatırlamıyorum orada kendimden geçmişim gözümü açtığımda mezarların üstünde yatıyordum kalktığımda üstüm başım bütün toprak toz felan olmuştu aklıma geldikçe hala korkuyorum 
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ben 17 ağustos depreminde ev sallanırken hiç korkmadım ama 3 günlük sünnetliydim abi çıplak yatıyordum ağrılardan gece balkon kapısı falan acık annem gelmiş kaldırmaya calısıyo neyse aşşa kaçtık lan bi baktım çıplaam ak büyük kızlar pipime bakıo o an lan ne kadarda küçükmüş deip gülcekelr die çok korktum ak ama geçti :D

bide banyo yaparken deprem olmustu havlu ile aşşa kaçmıstım :D o anda aynı duygulara kapıldım :D

edit : eksik yazmısım :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    malatyaya gitmiştik bi düğün wardı heralde 6-7 yasındaydım. evin önünde büyük bir arazi var boyle bissuru kuru ot ilerdede mısır tarlası war .benim kuzene dedim yakalım şunun ucundan. yok falan dedi,ben dayanamadım yaktım.. sonra bütüüün arazi alev aldı söndürmeye çalışıoz mümkün değil işe işe sönmüyor bi turlu. korktuk mısır tarlasının içine girdik. ama kkorkudan ölüoz napacagmızı şaşırmışız. gitsek sikecekler bizi. her tarafımız is falan olmuş zaten. neyse biz sönmesini beklioz . bu sefer de tarlanin arka tarafindan bi dayı kowalamaya başladı bizi. lan amına koduklarım mısırlarımı calıolar die zaten her taraf yangın yeri bide dayı kowalamaya  başladı bizi.dayıyıda görseniz zebani gibi bişey. ağlaya ağlaya ewe kactık  .arkadan dayı gelmiş . mısırlarımı caldırlar,sonra tarlamı aleve verdiler  falan demiş. neyseki  dedemden yedigimiz temiz bi dayakla kurtulduk

çocuktum,büyüdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek

1- Dialler Dalgasından Dolayı =) Telefon Faturasını 150 milyon :D gördüğümde

2- Babam Kalp Krizi Geçirirken :S

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

telefon faturasi 300 YLt geldiginde kız yuzunden geldi aklımı sıkm :D gerci onada  200 filan gelmişti :D
    babam trafik kazasi gecirdiginde :((
    Abim babam kaza gecirdiginde
    arabyla sürat yaparken ..
    kollarıma jilet attıgımda  bilarderle kavga ettımızde :((

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DemirKoc
    DemirKoc's avatar
    Erkek
    Bigün maç yaparken sırtüstü düşmüştüm 30 saniye falan nefes alamamıştım.Çok kötüydü .

Bu Dünya 2 Şeyden Yıkalacak 1 Binadan 1 de Zinadan Çağresi yok bunun....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    valla ben depremde korktum o gün dışardaydım aileme bise oldumu die koşa koşa eve gittim Allahtan bise olmamıs
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek

en çok 99 depreminde yerde yatarken vazo üstüme düşcek gibi olduğunda korkmuşdum

askeri lise mülakatlarında okul komutanı ile su içme konusunda kavga ederken iç laan die baırdığında korkmuştum.

kıbrısda kaçakçı mı ne öle bi herifin evini müze yapmışlar havuzda boş atlama dalgasına çıkıp aşağı bakarken ayağım kayınca çok korkmuştum... ayağımn kayması ile tutunmam arasında 1 sn bile yok ama nedense bütün kanıma adrenalin işlemiş, kafamdan binlerce fikir geçmişti.

daha hatırlamıom bi ara buluram inş :D

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

söylemesi ayıptır  3 4 arkadaş ot içiyorduk üstümüzdede yaklaşık 250 gram extradan bulunuyor içeceğimiz kadar içtiK , bizide şikayet etmişler tam ilerliyorduk önümüzde 2 ekip arabası belirdi arkadaşlardan biri işeme hesabıyla çimenlik bi alana gitti ve poşeti salladı sonra polis geldi üstümüzü aradı , çimenliğe bi iki göz attı kimliklere bakıp gönderdi o gün en korktuğum gündür polis bulsaydı otları belki içerdeydim şu anda olay 3 ay önce filan gerçekleşti o gün bugündür o korkudan dolayı bütün alakam kesildi ot'la ..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

17 ağustos depreminde uyyodum bi gözümü açtım koca dolap üstüme geliyo manyak tırsmıştım zor kurtuldum..

12 kasım depreminde de merdivenler vs gitmiş nasıl incez diye korktuydum :S ..

akciğer sorunu sebebiyle doktora gittiğimde direk ameliyat odasını hazırlayın ameliyata sokuyoruz demişlerdi 

babamda bende kaldık öyle yusuf çektiydik :D hele babamın halini unutamam :D

bi gün annemle kavga ettim sinirlendirdim annem sinir krizi geçirdi ağzındna kan köpük vs geliyo sonra tuttuk 

banyoya götürdük zaten ben korkmuşum iice bu arada babamda fenalaştı ne yapacağımı bilemedim en çok korktuğum an oydu  

:|
Toplam Hit: 12483 Toplam Mesaj: 50