folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder En Hızlı Tarayıcı: Opera‘Yı Deneyin!

En Hızlı Tarayıcı: Opera‘Yı Deneyin!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek

-----------------------------
    Hocam Menü > Ayarlar > Tercihler > Sekmeler > Ek sekme seçenekleri > Sekme yerine pencere aç
    Böyle yaparsan olur sanırım. Tüm opera pencerelerini kapatıp denemen gerekiyor sanırım.
    . usta http://img265.imageshack.us/img265/8915/adsz332.png dedigin ayarlar bu sekilde heralde yaptım tum pencereleri kapatıp ama olmadı yine başlat cubugundan acınca yine yeni sekme açıyor sen nası kullanıyosun ? tam da ısınmıştım bu sebepten silmek istemiyorum :)

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    viveo bunu yazdı:

Hocam Menü > Ayarlar > Tercihler > Sekmeler > Ek sekme seçenekleri > Sekme yerine pencere aç
    Böyle yaparsan olur sanırım. Tüm opera pencerelerini kapatıp denemen gerekiyor sanırım.
    . usta http://img265.imageshack.us/img265/8915/adsz332.png dedigin ayarlar bu sekilde heralde yaptım tum pencereleri kapatıp ama olmadı yine başlat cubugundan acınca yine yeni sekme açıyor sen nası kullanıyosun ? tam da ısınmıştım bu sebepten silmek istemiyorum :)
    Sekmesiz pencerelere izin ver'e tıkladın mı? Vallaha win7 yok o yüzden tam çözümünü söyleyemiyorum ama opera'nın yardım bölümüne bakmak gerek.

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    viveo bunu yazdı:
    x3uqm4 bunu yazdı:
    OveRTaX bunu yazdı:
    hocam benide operacı yaptın helal olsun :D firefox'u temaları için kullanıyordum operanında öyle temaları mevcut mu ?
    Opera'dada temalar var. Win7 kullanıyosan müthiş temalar var özellikle :)
    http://my.opera.com/community/customize/skins/ burdan ulaşabilirsin.

@Viveo, win7 kullanmıyorumda, resimli bir şekilde gösterirsen yardımcı olabilirim sanırım.

şöyle şimdi operayı yükledim ve başlat çubuğuna sabitledim http://img824.imageshack.us/img824/154/adszpvs.png yani resimde gördüğün gibi bu programı görev cubuguna sabitle diyerek sabitledim ve yeni bir pencere acmak icin uzerine gelip sag tus yapıp actıgımda yeni pencere acmıyor yeni sekme acıyor ayarlardan da bulamadım yardımcı olabilirmisin

hoca operada pencere için ctrl+n kullan fazla pencereye önem vermemişler operada.çok önemliyse boş bi vaktimde menüsünü düzenlerim senin için.operanın bütün menüleri klasörünün içinde .ini li dosyalarda var
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    viveo
    viveo's avatar
    Erkek
    aynen ustalar arastırdım operanın forumlarında da genel bi problem heralde neyse artık ilginiz icin saolun (:

söylesem tesiri yok,sussam gönül razı değil
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    bloglarda yada forumlarda gezerken sonraki sayfaya gitmek için sol tık-sağ tık yapmanın verdiği zevk başka bi tarayıcıda yok.

ff'cilere ve cr'ciler: evet evet bu özellik operada ;)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Operada karizmatik metin editörü görünmüyor. Sorun sadece bende mi? Mozillada da açık tbt operada da mozilla gösteriyor, opera saklıyor hocalar.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

K-Meleon Kral budur !! hadi hayırlı traşlar,,

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    chelishky bunu yazdı:
    Operada karizmatik metin editörü görünmüyor. Sorun sadece bende mi? Mozillada da açık tbt operada da mozilla gösteriyor, opera saklıyor hocalar.
    önceden basit editör çalışıyodu, kurcalaya kurcalaya bozdular :D
    Tarayıcı kaynaklı degil yani, editör kaynaklı. Düzelteceğini söyledi holy

=)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

testin diğer sayfalarını da koysaymışsın ben de biliorum o incelemeyi...

çoklu sekme açıldığında en az ram tüketen firefox.

açılma kapanma daki milisaniyelere yatırım yapmak yerine ramleri az kullanan bi tarayıcıyı kullanmak bence daha mantıklı.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    scheitann bunu yazdı:

testin diğer sayfalarını da koysaymışsın ben de biliorum o incelemeyi...

çoklu sekme açıldığında en az ram tüketen firefox.

açılma kapanma daki milisaniyelere yatırım yapmak yerine ramleri az kullanan bi tarayıcıyı kullanmak bence daha mantıklı.

Birader okumadan niye yorum atıyorsun? Acid ve Sunspider testini ben yaptım orada. Başka sayfasımı oluyormuş? İlk resimdeki grafiği diyorsan, chipden aldım ve başka sayfası yok. Aksine firefox kötüleniyor.
    Operada 50 tane sekme açsan bile ram tüketimi firefox'un bir sekmeli haline falan gelir heralde :)

=)
Toplam Hit: 14598 Toplam Mesaj: 112