En Hızlı Tarayıcı: Opera‘Yı Deneyin!
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------aksata bunu yazdı:
-----------------------------
şöyle hizaya gelin:)
-----------------------------takım tutar gibi browser tutuyorsunuz ya helal olsun.
hiç güleceğim yoktu bende yeni fark ettim:D -
BlackApple bunu yazdı:
-----------------------------chrmo 7 nerde :D neden o teste yok
Chrome 6 test ediliyor hep :) Chrome 7 ciktimi hem yahu? -
bırakın ie-ff-ch falan kullansınlar bizene ak... bigün süper bilgisayarım olursa(12391287318923 thz cpu 12381723891 tb ram falan) belki ff kurarım ki ondanda kasar saçmalar ve yavaş.aslında ie ile ff arasında pek fark görmüyorum
-
lalada bunu yazdı:
bırakın ie-ff-ch falan kullansınlar bizene ak... bigün süper bilgisayarım olursa(12391287318923 thz cpu 12381723891 tb ram falan) belki ff kurarım ki ondanda kasar saçmalar ve yavaş.aslında ie ile ff arasında pek fark görmüyorum
Firefox 4 iyice battı bence. Operanın çakması menüler yapmışlar. Aero desteği ilk opera'da vardı yine. Onuda eklemişler, birde reklam yapıyorlar ki sormayın :) -
Ben IE 6 kullanıyorum, hani testlere niye katmadınız :P
-
x3uqm4 bunu yazdı:
BlackApple bunu yazdı:
chrmo 7 nerde :D neden o teste yok
Chrome 6 test ediliyor hep :) Chrome 7 ciktimi hem yahu?
-----------------------------http://www.tahribat.com/Forum-Chrome-7-Yayinda-119072/
-
Şifre kaydetmesiydi, Turbo özelliğiydi, mouse ile kullanılabilen hızlı geçiş kombinasyonları ile birkaç yıldır Opera kullanıyorum. Diğer tüm browserlardan daha rahat geldi bana açıkçası şu ana dek.
-
Ashitaka bunu yazdı:
Şifre kaydetmesiydi, Turbo özelliğiydi, mouse ile kullanılabilen hızlı geçiş kombinasyonları ile birkaç yıldır Opera kullanıyorum. Diğer tüm browserlardan daha rahat geldi bana açıkçası şu ana dek.
helal lan.:D -
mozilla rulz :|
-
mozilla benim için fenomendir browserlar arasında.. macera aramaya gerek yok
Toplam Hit: 11744 Toplam Mesaj: 112