En Kaliteli Hosting ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

seLpak bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu ne aq turkıyeden alma turkıyeden alma paranızı nıe aq yabancıya verceksınız sızın es ınız dostunuz mıletınız kazansın aq nıe yabancı kazansın sonra tabi elin milleti zengin olr

gundem yasaklarını okumadın sanırım?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

seLpak bunu yazdı:
    bu ne aq turkıyeden alma turkıyeden alma  paranızı nıe aq yabancıya verceksınız sızın es ınız dostunuz mıletınız kazansın aq nıe yabancı kazansın sonra tabi elin milleti zengin olr

O kadar saçma konuşuyorsunki sana anlatamam...

2000 yılından beri bu piyasanın içerisindeyim... Yurd dışındaki bir hostingden hizmet alıpda, abi böle böle yaptılar bana diecek en fazla 5 adam gösterebilirim sana...

Yurt içi dediğiniz serverlar tarafından dolandırılan sorun çıkan yüzlerce adam gösterebilirim öteki taraftan...

Ne dediğini bilmeden ahmakça konuşuyorsun çünkü, senin türk dediğin adamlarda, senden aldığın parayı yurt dışındaki ThePlanet Savvis Ev1 gibi dedicated firmalarına para bayılanlar... Ama bu işin nası yürüdüğü hakkında zerre kadar bilgin olmadığından dolayı bu tarz konuşmanı doğal karşılıyorum...

Burada bahsettiğim yabancı firmalardan al dediğim, bizim türkler gibi 3. sınıf yabancı firmalardan değil, www.yahoo.com www.securemate.com www.hostgator.com www.godaddy.com gibi onbinlerce hostu bünyesinde barındıran profesyonel firmalardır.

Peki, türklerden alırsan ne olur... Acaba kac yüz oldu, kanka muhabbetine senin gibi eziklerin Ftp passwordlerini, Domain panellerini Host sahibinden aldığımız? O kadar söyledim gene dinlemediler en son WebCrowu dolandırdılar işte... Al underzero aynı durumda... Daha sayayımmı?

Gene ismini vermek istedmediğim bi tanıdık server firması harddisk gitti die ortadan kayboldu isim değiştirdi... Veriler nerde? yok! Hani yedek vardı nerde? Yok! Karedeşim senin vergi levhan yokmu? Ne levhası lan manyakmısın YOK!

Şimdi buzulu senelerdir tanıorum tahribattaki eleman bi olayını görmedimde, Lan buzul, yarın sana otobüs carpsa ölsen kim bakacak abi bu işlere? Vergi levhan varmı? bilindik bi ofisin varmı? 24 saat teknik servisin varmı? Gerektiği durumlarda hostlara güvenlik dahilinde fiziksel erişimin varmı?

Paramız türkiyede kalsın diin en son elimdeki ekran görüntüsünde Aralık 2007 de destek istediğimiz Turkticaretin Ocak 2008 de verdiği cevabın ekran görüntüleri var :))

Tabi senin gibi üçüncü sınıf müşteriler olmasa, "kanka söz akşamki biralar benden, şu abudikgubidik.com un şifreleri versene bi" die kime diecezki :)

Senin gibi üçüncü sınıf müşteriler olmasa, bizim türkler nasıl kar edecekler :)))

Bu arada kuralları okuman için bi 24 saat verdim dinlende gel...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seLpak
    seLpak's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:

seLpak bunu yazdı:
    bu ne aq turkıyeden alma turkıyeden alma paranızı nıe aq yabancıya verceksınız sızın es ınız dostunuz mıletınız kazansın aq nıe yabancı kazansın sonra tabi elin milleti zengin olr

gundem yasaklarını okumadın sanırım?

gundem yasakları ne ? :S okmadm

ßiz İnSanLar Yemİn eTTik İmaNımız Var ÖzGürLük İçiN ÖzgÜrLük aŞkına.....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    cok guzel yazmıssın be rene :) kredı kartımız olsa alacagız ama :|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ha tamam nie gocunduğu belli oldu arkadaşın...

Kendisine merdiven altı hostçularındanmış....

Cevap ver o zaman,

Kaç makinan var?

Verilerimin güvenliği nasıl sağlanıyor?

Aletlere herhangi bir saldırı durumnuda fiziksel erişimin ve kontrol imkanın varmı?

Kac mbit networke bağlısın?

Acil durumlarda network load balancing sistemin varmı host makinaları arasında (Tabiki profesyonel bir firma olarak birden fazla makinan olduğunu düşünüyoruz...)

Verilerin yedeklenmesi işlemini günlük ve online olarak fiziki olarak harici bir mekana yapılıyormu?

Sistem uptimeın nasıl?

Ping Süren ne?

Vergi levhan nerde?

Gerektiği zaman seni bulacağımız büron nerde

Kac eleman çalıştırıosun?

Kaç teknik servisin var?

Gerektiği durumda 24 saat ulaşabileceğimiz numara nedir?

Ha yokmu :) Yani 3. sınıf hostçusun...

Alın arkadaşlar, alın :)

Sizin bildiğiniz hostculuk gerektiği zaman msnden kanka mailime giremiyorum dediğin zaman adam hallederiz kanka akşama acelen ne diip akşam mail açmak... Kanka sen 5 milyonun üstünü ver ben 2 mail daha aciim denilecek site...

Ahh ahh :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Türklere Örnek :

-------------------------------------------------------------------------------------------------

tescilet.net den yaklaşık 20 civarı domain tescil ettim. Kredi kartı ile aldığım domainlerde sorun yok ancak eft ile domain almak başa bela son zamanlarda aldığım domainlerin aktif olması nerdeyse 1 haftayı buluyor müşterilerim benden domain web tasarımı beklerken ben yaklaşık 1 hafta domain almakla uğraşıyorum. Üstelik ne telefonlara cevap veriyorlar nede ticketlara dns değişmem gerektiğinde panelimden dns değiştirmeye giriyorum ve görüyorumki dns yazılan alanlar boş neden yazamıyoruz dediğimde siz bize ns leri verin biz değişiriz diyorlar. Sorunda neymiş? Kullandıkları sistem dns değişmelerinde sorun çıkarıyormuş yeni sistem pahalı olduğu için alamıyorlarmış. son aldığım domain 4 gün oldu halen tescil edilmedi 4 gündür telefon açıyorum üstelik her telefon açışımda bir domain parasi kadar daha telefon parası ödüyorum yurt dışında yaşadığım için eft ile ödeme yapabiliyorum. Ancak bekle ki domain aktif edilsinde müşterini memnun et sitesini kur veya projeni devreye sok.

Tavsiyem odur ki domain alacaksanız sağlam firma seçin bu firmadan kesinlikle ama kesinlikle uzak durun. Şimdi bütün auth kodlarımı alıp transfer edeceğim domainlerimi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Akmilhost'un şirket elemanları bu forumda ise bi an önce bana ulaşsın aksi takdirde mahkemeye bildiricem kendilerini haberleri ola.

Bu elemanların sunucularında barındırılan bir, iki site benim siteleri copy etmiş. Üstüne üstün adsense'm bile aynı orda
    Diğer sorun ise elemanların site akmilhost ulaşılamıyor.. İletişim falan hiçbirşey yok. Domain whois'ten aldığım telefon numaralarına başka birileri çıkıyor. Dolandırıcımıdır çözemedim

Ya beni bulsunlar, yada mahkeme'de görüşürüz.

Arkadaşlar 1 saate yakın süredir kebirhosttaki bütün sitelerim kapalı + kebirhost.net - Web hosting, Reseller hosting, İnternet hizmetleri de kapalı.

Mail gönderdim cevap gelmedi. Normalde böyle birşey olmaz, şikayet olsun diye de yazmıyorum, yanlış anlaşılmasın.

Sadece kebirhost kullanan ark.lar sitelerinin durumu hakkında bir bilgi verirse memnun olurum.

edit: bu arada ana sayfaları açılmış ama siteler kapalı hala. bilgisi olan varsa yazsın sevabına...

Bunlar sadece birkaç küçük örnek :)

Özellikle 2. ye dikkat ediniz Mahkemeye verecekmiş :) Kimi vereceksin lan msn adresinimi :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

google amcaya yaz ' dolandırıldım host ' dıe dolandırıldım host için yaklaşık 1.530 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,30 saniye)

sonuc cıkıor (: 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Şimdi buzulu senelerdir tanıorum tahribattaki eleman bi olayını görmedimde, Lan buzul, yarın sana otobüs carpsa ölsen kim bakacak abi bu işlere? Vergi levhan varmı? bilindik bi ofisin varmı? 24 saat teknik servisin varmı? Gerektiği durumlarda hostlara güvenlik dahilinde fiziksel erişimin varmı?

abi söylediklerine aynen bende katılıyorum ben sunucuyu aldığım yer büyük bir firma bir sorunda anında müdahele edebiliyorlar.Bana otobüs çarparsa diye domain panelini falan ayarlatıyorum şimdi :) o riski bende düşündüm o yüzden domain panellerini vericem müşterilere önümüzdeki hafta bana bişey olursa senin dediğin gibi zorda kalmasınlar ha kolay kolay bişey olmaz bana ama olsun risk risktir :D
    ofis var vergi levham host üzerine yok ama onuda önümüzdeki aylarda ne gerekiyorsa yapmayı düşünüyorum sabit telefon vs. olayı yapıcam işyerine sadece bu işe ait 24 saat olmasada 18 saat var :D Hostlarda bir sorun olduğunda veya hdd ye bir sorun olduğunda yedek sunucuyu bulunduruyorum onada ayrı ücret kösülüyorum riske karşılık zaten serveri komple haftada 1 ayrı harici ve girişi şifreli bir hdd ye yedekliyorum günlükte sunucu üzerine yedek alıyorum biliyorsun benim hdd gitti acayip bi para bayılmak zorunda kaldım :SS:S:S o yüzden sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer :)
    fiziksel erişim olayıda zaten sunucuyu aldığım yere bir telefon,ticket vs. etmemle anında müdahele ediyorlar hacklenme olayım oldu telefon açtım inan 5 dk sürmedi sorunu çözmeleri.

ayrıca trilyon verseler yine kimsenin şifresini vermem.bunu teklif eden olmadı değil adam 700 ytl teklif etmişti 2 ay önce bir domaine :D önüne gelen reseller alır host satarsa olay bu durumlara kadar gelir zaten :)
    şu yasa çıksada hostçular rahat etse..çünki bu tür olaylardan hep ağzı yanan adamlar denk geliyor banada...

dediğim gibi söylediklerine aynen katılıyrum çünki eline reselleri alan hostçu oluyor adam kastırıp site yapıyor bi bakıyor 1 ay sonra aynı site başkasında :D bende zamanında iyi bir firmadan host almıştım ve adamlar resmen para koparmaya çalışıyorlardı bana ve illaki elin gavuru bizden daha iyi yapıyor bu işi orda kesinlikle şüphe yok mesela benim domainleri aldığım yer yabancı firma ve gerçektende çok iyi bir firma ellerinde milyonlarca domain var.

şuan değil ama önümüzdeki aylarda zaten sunucuyu yurt dışına taşımayı planlıyorum bende.illa gelip bir sorunu beklemek zaten aptallık olur işi en iyi neresi yapıyorsa ordan almak en güzelidir.

bu işi yapacaklar ilk önce güvenlik ve anında hizmeti yapmaları lazım.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Jiqsaw bunu yazdı:

google amcaya yaz ' dolandırıldım host ' dıe dolandırıldım host için yaklaşık 1.530 sonuçtan 1 - 10 arası sonuçlar (0,30 saniye)

sonuc cıkıor (: 

zuhauhauah :D abi üşenmeden birde aradınmı yav :)))

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Bi kere problem şu, BUZUL HOCAM NİE ELALEMİN DOMAİNLERİ SENDE :)))

Böle işmi olur ya???

godaddy de 7$ domain profesyonel panel ve herşeyi sahibinin elinde, domainler nie sende :) Böle işmi olur gözünü seviim?

Şimdi tahribatın hostunu senden alsaydık tahribat.com un domain passwordu holyde değil sendemi olacaktı :)

Varmı bunun mantığı :)

Toplam Hit: 17752 Toplam Mesaj: 74