En Kaliteli Hosting ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SPY-CX5
    SPY-CX5's avatar
    Savaş Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Rene doğru söylemiş.. Tüm güvendiğiniz Türk host ve domain firmaları risk altında :)

Nic.TR Deseniz bende, isimtescilde bendeydi inanmayanlara gerekli screen ve videoları verebilirim.

Karagen'i abluka hackledi, binlerce domain vardı DB'si hala mevcut.

Türk Ticaret deseniz, elin lameri hackledi tüm domainlere şuan erişimi var..

Omnis deseniz battı, tüm müşteriler mağdur edildi..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    SPY-CX5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Rene doğru söylemiş.. Tüm güvendiğiniz Türk host ve domain firmaları risk altında :)

Nic.TR Deseniz bende, isimtescilde bendeydi inanmayanlara gerekli screen ve videoları verebilirim.

Karagen'i abluka hackledi, binlerce domain vardı DB'si hala mevcut.

Türk Ticaret deseniz, elin lameri hackledi tüm domainlere şuan erişimi var..

Omnis deseniz battı, tüm müşteriler mağdur edildi..

Tipik türk mantığı, birisi kössünki bunlara ondan sonra akıllanacaklar...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

banka havalesi ile ödediğim sürece tr den host ve domain almaya mahkumum. bugüne kadar hiç dolandırılmadım , sitelerin hızlarından dolayı çok kez sitelerimi taşımak zorunda kaldım (: ama ondanda dolandırıldım diyemem. ucuz etin yahnisi hesabı yok öle 3 kuruşa 5 köfte (:  rh.com.tr veya vt.com.tr den tercih yapabilirsiniz. çok kaliteli firmalar , biri aspindirin hostunu sağlıyor biri donanımhaber.

renenin dediklerine katılmamak elde değil tabi. böle bişi işte . ama şunuda unutmayalım tr deki hız farkı ile yurt dışındaki hız farkı bir değil. kim ne derse desin. eğer hızlı olmasını istiyorsanız tr den GÜVENLİ ve BÜYÜK şirketlerden alışveriş  yapın ;)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Türklerden host almayın hıyarlık etmeyin :)

dilinmde tüy bitti artık...

yada alın alın...

Alın Alın.Valla alın.Rene kardesim haklı.Bi kere söylenir aslında dogru söz.1000+1000 kere soyleyince inanmıorlar.Alın alın :) 

Evlerinde lambaları yanıyor.Köz köz olmuş ciğerlerim kanıyor.Hay s*kem boyyle işi.Ne var sanki bişeyimizde iyi olsun lan.

Her şey delik deşik.Harbi Bu türk heykırlar güvenlikte cok harikalar ya...Hey yavrum heyyyy

copy
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Bi kere problem şu, BUZUL HOCAM NİE ELALEMİN DOMAİNLERİ SENDE :)))

Böle işmi olur ya???

godaddy de 7$ domain profesyonel panel ve herşeyi sahibinin elinde, domainler nie sende :) Böle işmi olur gözünü seviim?

Şimdi tahribatın hostunu senden alsaydık tahribat.com un domain passwordu holyde değil sendemi olacaktı :)

Varmı bunun mantığı :)

kesinlikle hakklısın bu konuda zaten awbs kurduruyorum bunun yüzünden :D gece 4 de msg geliyor a.q dns değiştir diye o yüzden biraz para bayılıp domain paneli kurduruyorum ondan sonra müşterilerde olacak şifreler domain güvenliği içinde gizli alan adı hizmeti şeysi var onuda vericem kilitleme militleme her bişeyi var haftaya kurtulucam bu derten zaten:)

SPY-CX5
    turkticaretten host alınmaz o konuda çok hakklısın kaymak gibi domainim gitti benim orda :S:S telefon açtım hepsine tek tek küfür ettim adamlar özürdiliyor domain gitmiş özürü ne yapıyım ben :S:S:S

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

boyle durumlardan dolayı Tahribat'a Bir şey olsun.Ne bilem satış matış.Ya da buna benzer bi bok işte.Haksızlıga ugrarsa diyelim.Bırakın sanalı Türkiye'yi.Dünya yerinden oynar.HolyOne,Rene vs diger arkadaslar dünyayı başlarına yıkarlar.Zaten bunlara gerek kalmaz diyorum ben.Şeyhimiz ve diger admin kardeslerimiz bu durumu en iyi şekilde ayarlamışlardır.Dilegimiz Tahribat'ımızın daha güzel günlerde,yasaksız özellikle :P,daha büyük platformlarda bu birliktelikle yoluna dewam etmesidir.Bi de ben bişey sorcam arkadaslar ..

Geçen Forumlarımızı gezerken gözüme takıldı. Tahribatın .NET kodlanması bitmedi mi.Ne zaman asp.net e geçiyor.ya da boyyle mi kalacak.Yoksa manyaq bir Sürprizle mi acacaklar admin arkadaslar Tahribat ı.Aslında boyle daha güzel ama iyisini bilirsiniz yine..bilmem gonlumden geçti birden yazayım dedim.

copy
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    spyrex bunu yazdı:

boyle durumlardan dolayı Tahribat'a Bir şey olsun.Ne bilem satış matış.Ya da buna benzer bi bok işte.Haksızlıga ugrarsa diyelim.Bırakın sanalı Türkiye'yi.Dünya yerinden oynar.HolyOne,Rene vs diger arkadaslar dünyayı başlarına yıkarlar.Zaten bunlara gerek kalmaz diyorum ben.Şeyhimiz ve diger admin kardeslerimiz bu durumu en iyi şekilde ayarlamışlardır.Dilegimiz Tahribat'ımızın daha güzel günlerde,yasaksız özellikle :P,daha büyük platformlarda bu birliktelikle yoluna dewam etmesidir.Bi de ben bişey sorcam arkadaslar ..

Geçen Forumlarımızı gezerken gözüme takıldı. Tahribatın .NET kodlanması bitmedi mi.Ne zaman asp.net e geçiyor.ya da boyyle mi kalacak.Yoksa manyaq bir Sürprizle mi acacaklar admin arkadaslar Tahribat ı.Aslında boyle daha güzel ama iyisini bilirsiniz yine..bilmem gonlumden geçti birden yazayım dedim.

biter abü ya acelen ne :D yenisini görmeden buna iyi deme bence bende görmedim ama özellikleri bir ara yazmışlardı yok devenin nalı diyecek oldum :D baya bişey koymuşlar yeni versiona çıkar bakalım acele etmemk lasım :) önemli olan forum değil ortamdır bence.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    spyrex bunu yazdı:

boyle durumlardan dolayı Tahribat'a Bir şey olsun.Ne bilem satış matış.Ya da buna benzer bi bok işte.Haksızlıga ugrarsa diyelim.Bırakın sanalı Türkiye'yi.Dünya yerinden oynar.HolyOne,Rene vs diger arkadaslar dünyayı başlarına yıkarlar.Zaten bunlara gerek kalmaz diyorum ben.Şeyhimiz ve diger admin kardeslerimiz bu durumu en iyi şekilde ayarlamışlardır.Dilegimiz Tahribat'ımızın daha güzel günlerde,yasaksız özellikle :P,daha büyük platformlarda bu birliktelikle yoluna dewam etmesidir.Bi de ben bişey sorcam arkadaslar ..

Geçen Forumlarımızı gezerken gözüme takıldı. Tahribatın .NET kodlanması bitmedi mi.Ne zaman asp.net e geçiyor.ya da boyyle mi kalacak.Yoksa manyaq bir Sürprizle mi acacaklar admin arkadaslar Tahribat ı.Aslında boyle daha güzel ama iyisini bilirsiniz yine..bilmem gonlumden geçti birden yazayım dedim.

biter abü ya acelen ne :D yenisini görmeden buna iyi deme bence bende görmedim ama özellikleri bir ara yazmışlardı yok devenin nalı diyecek oldum :D baya bişey koymuşlar yeni versiona çıkar bakalım acele etmemk lasım :) önemli olan forum değil ortamdır bence.

taaa 1-2 yıl önce kaptan bi resim koymuştu  tbtnin yeni sürümünün captcha sı (: köklü sayılı filan bişeydi böle garip bi matematik sorusuydu :) bi an aklıma geldi :)

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek

Hosting işi felan yapmam ama bu işte gördügüm kadarını size söyliyim aşagıda yazdıgım adamlar bir yerden msn'imi bulup bana abi yardım et diye gelen tipler....
    -Abi Linux server Windowstan daha mı güvenli?
    -Permisionlarını yaparsan ikiside aynı
    -O ne?(Ban ve sil)

-Hacım server'a DDos için koruma kurucazda ne önerirsin
    -mod_evase apf vs vs kurulumları normal linux programı gibidir dert etme
    -Abi ben linux kullanmayı bilmiyorumki

-Abi linux serverda .net uzantılı siteler acılmıyor
    -nasıl sorun lan o?
    -Valla bende anlamadım müşterinin biri .net site actım servera attım çalışmadı dedide(mal+ban ve sil)

- Abi çok zor durumdayım çözemedim şu işi
    -Hayırdır?
    -Abi 3 gündür servera remote desktop ile ulaşmaya çalışıyorum olmuyor çıldırıcam
    (Linuxta remote desktop yok ssh vardır)

Eleman hacklendikten sonra yalvar yakar msn'e gelir tanıdık biride araya girer ver bakalım deyip adamdan root şifresini alıp bakılır sorun neymiş diye
    -Hacım bu ne aynı işi yapan 3 program 10 kütüphane milyondanede gereksiz mod var bu ne...Cups'ın işi ne(printer yöneticisi)
    -Abi Linux ögrenmeyi çok istiyorum evdeki pcye kuramadım serverda denedim bende
    -Hay allahım sen bana sabır ver...... 

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    atat
    atat's avatar
    Erkek
    ben kaç yıldır dreamhost erverleriyle çalışıyorum, mutluyum. rebe nin dediği gibi türk hostingleri bazen isteklere karşılık veremiyor ve pahalı. Mesela ben Türk host şirketlerinden yada ondan bundan 2 yıllık bile host yada domain almam. Kardeşadmaların geleceği parlak deil ki. Bazı insanlarda ucuza maal etmek için 3-5 ytl için yeni kurulmuş arkadşalarını tercih ediyorlar. Kardeşim git al güvenilir bir yerden. Domainde en iyi şirket ile en kötü domainci arasında 3,5 ytl değişiyor. Değermi her an için sorun olacakmı korkusuyla yaşamak için. Gerekirse 50 lira fazla veririm ama güvenilir köklü markaları tercih ederim

eski bir dost mu aradınız?
Toplam Hit: 17751 Toplam Mesaj: 74