En Kaliteli Hosting ?
-
rene bi kaç örnek de vermiş yabancı host firmalarının hangilerinin profesyonel oldukları konusunda ama
adamlarla nası anlaşacaz ki:
1) arama şansımız yok
2)mail üzerinden haberleşsek bile anlamama veya derdimizi anlatamam sorunun var
eğer yabancı host firmalarıyla çalışırken hiç sorun çıkarmayan adamlar var diyosanız onları söleyinde ordan alak.
-
dragomilow bunu yazdı:
-----------------------------rene bi kaç örnek de vermiş yabancı host firmalarının hangilerinin profesyonel oldukları konusunda ama
adamlarla nası anlaşacaz ki:
1) arama şansımız yok
2)mail üzerinden haberleşsek bile anlamama veya derdimizi anlatamam sorunun var
eğer yabancı host firmalarıyla çalışırken hiç sorun çıkarmayan adamlar var diyosanız onları söleyinde ordan alak.
-----------------------------
rene hocam ingilizceyi bildiğinizi en azından derdinizi anlatacak kadar bildiğinizi varsayarak söylüyor bunları zaten :D -
arkdaşlar o kadar da ingilizce bilmiyorsanız siz nasıl web sitesi yapıyorsunuz ki. Frontpage demi amatör site yapıyorsunuz. Bu işlerden anlayan adamın az çok ingilizcesi vardır diye düşünüyorum
-
bizden alabilirsin istiyorsan ? ekle msn imi : kaide_06@msn.com yada pc-error@pc-error.org ... WebSehir Group ... Telefonumuz Adresimiz Herşeyimiz Mevcut...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------bizden alabilirsin istiyorsan ? ekle msn imi : kaide_06@msn.com yada pc-error@pc-error.org ... WebSehir Group ... Telefonumuz Adresimiz Herşeyimiz Mevcut...
-----------------------------Hata Denince AkLa Pc-ErrOr. Contact : Pc-Error@Pc-Error.Org
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------seLpak bunu yazdı:
bu ne aq turkıyeden alma turkıyeden alma paranızı nıe aq yabancıya verceksınız sızın es ınız dostunuz mıletınız kazansın aq nıe yabancı kazansın sonra tabi elin milleti zengin olr
-----------------------------O kadar saçma konuşuyorsunki sana anlatamam...
2000 yılından beri bu piyasanın içerisindeyim... Yurd dışındaki bir hostingden hizmet alıpda, abi böle böle yaptılar bana diecek en fazla 5 adam gösterebilirim sana...
Yurt içi dediğiniz serverlar tarafından dolandırılan sorun çıkan yüzlerce adam gösterebilirim öteki taraftan...
Ne dediğini bilmeden ahmakça konuşuyorsun çünkü, senin türk dediğin adamlarda, senden aldığın parayı yurt dışındaki ThePlanet Savvis Ev1 gibi dedicated firmalarına para bayılanlar... Ama bu işin nası yürüdüğü hakkında zerre kadar bilgin olmadığından dolayı bu tarz konuşmanı doğal karşılıyorum...
Burada bahsettiğim yabancı firmalardan al dediğim, bizim türkler gibi 3. sınıf yabancı firmalardan değil, www.yahoo.com www.securemate.com www.hostgator.com www.godaddy.com gibi onbinlerce hostu bünyesinde barındıran profesyonel firmalardır.
Peki, türklerden alırsan ne olur... Acaba kac yüz oldu, kanka muhabbetine senin gibi eziklerin Ftp passwordlerini, Domain panellerini Host sahibinden aldığımız? O kadar söyledim gene dinlemediler en son WebCrowu dolandırdılar işte... Al underzero aynı durumda... Daha sayayımmı?
Gene ismini vermek istedmediğim bi tanıdık server firması harddisk gitti die ortadan kayboldu isim değiştirdi... Veriler nerde? yok! Hani yedek vardı nerde? Yok! Karedeşim senin vergi levhan yokmu? Ne levhası lan manyakmısın YOK!
Şimdi buzulu senelerdir tanıorum tahribattaki eleman bi olayını görmedimde, Lan buzul, yarın sana otobüs carpsa ölsen kim bakacak abi bu işlere? Vergi levhan varmı? bilindik bi ofisin varmı? 24 saat teknik servisin varmı? Gerektiği durumlarda hostlara güvenlik dahilinde fiziksel erişimin varmı?
Paramız türkiyede kalsın diin en son elimdeki ekran görüntüsünde Aralık 2007 de destek istediğimiz Turkticaretin Ocak 2008 de verdiği cevabın ekran görüntüleri var :))
Tabi senin gibi üçüncü sınıf müşteriler olmasa, "kanka söz akşamki biralar benden, şu abudikgubidik.com un şifreleri versene bi" die kime diecezki :)
Senin gibi üçüncü sınıf müşteriler olmasa, bizim türkler nasıl kar edecekler :)))
Bu arada kuralları okuman için bi 24 saat verdim dinlende gel...
-----------------------------iide hocam, benim vergi levham var. vergilerimi ödüyorum. yurt dısında bi firmaya da bağlı değilim. Türkiye nin en büyük datacenterlarından Nixcon un yetkili bayisi konumundayım.ofis var. 24 saat destek var. problem oldugu zaman dc de makinalara güvenlik dahilinde erişimimde var. ben öldüğüm zaman bu iş durur mu diyosun yani :) he bahsettiğin konuda haksızsın diyemem. yurt dısından server kiralayıp , tr de reseller satıp, sonra bu reseller sahibine bişe olunca ya da yurt dısındaki firmayla baglantısı kesilince yalan olan müşteriler var. ama bütün herkesi aynı kefeye koymaman gerekir .
-
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------iide hocam, benim vergi levham var. vergilerimi ödüyorum. yurt dısında bi firmaya da bağlı değilim. Türkiye nin en büyük datacenterlarından Nixcon un yetkili bayisi konumundayım.ofis var. 24 saat destek var. problem oldugu zaman dc de makinalara güvenlik dahilinde erişimimde var. ben öldüğüm zaman bu iş durur mu diyosun yani :) he bahsettiğin konuda haksızsın diyemem. yurt dısından server kiralayıp , tr de reseller satıp, sonra bu reseller sahibine bişe olunca ya da yurt dısındaki firmayla baglantısı kesilince yalan olan müşteriler var. ama bütün herkesi aynı kefeye koymaman gerekir .
öyle bi yazmışsın ki seni bi anda ölümsüz zannettim. -
Jiqsaw bunu yazdı:
Resel dusunuyorsan, htservers.net degebılırım..r10 da cogu uye referans olur Ufuk Gedık sanırım..
-----------------------------ben htservers.netde helpdesk elemanıyım isterseniz yardımcı olabilirim
pm atmanız yeterlidir.
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------http://www.r10.net/hosting-sirketleri/
http://www.r10.net/yabanci-hosting-firmalari/
r10 u incele kafana yatandan al.
http://www.hostgator.com/ ise benim tavsiyemdir.
sakın ola Turkiyen birinden alma parana yazık olur.
htservers.net destek kötü diye rivayet edilir.
-----------------------------kıskanıyorsun sanırım:)
-
Realist bunu yazdı:
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------http://www.r10.net/hosting-sirketleri/
http://www.r10.net/yabanci-hosting-firmalari/
r10 u incele kafana yatandan al.
http://www.hostgator.com/ ise benim tavsiyemdir.
sakın ola Turkiyen birinden alma parana yazık olur.
htservers.net destek kötü diye rivayet edilir.
-----------------------------kıskanıyorsun sanırım:)
-----------------------------htservers'in verdigi destegi sana annen baban bıle vermez bn onlarla çalsıorum gayet gusel tawsıye edrım..