En Kaliteli Hosting ?
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------bizden alabilirsin istiyorsan ? ekle msn imi : kaide_06@msn.com yada pc-error@pc-error.org ... WebSehir Group ... Telefonumuz Adresimiz Herşeyimiz Mevcut...
-----------------------------Hata Denince AkLa Pc-ErrOr. Contact : Pc-Error@Pc-Error.Org
-----------------------------nolmuş ?
-
ns leri fln deiştirmek için bi panel verilmedikten sora , o domainleri beleş werenleri bile gördüm.gidin adamın sitsine 100 post atin para baycaniza , yalvar yakar deişirsiniz ns leride : P
-
atat bunu yazdı:
-----------------------------f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------iide hocam, benim vergi levham var. vergilerimi ödüyorum. yurt dısında bi firmaya da bağlı değilim. Türkiye nin en büyük datacenterlarından Nixcon un yetkili bayisi konumundayım.ofis var. 24 saat destek var. problem oldugu zaman dc de makinalara güvenlik dahilinde erişimimde var. ben öldüğüm zaman bu iş durur mu diyosun yani :) he bahsettiğin konuda haksızsın diyemem. yurt dısından server kiralayıp , tr de reseller satıp, sonra bu reseller sahibine bişe olunca ya da yurt dısındaki firmayla baglantısı kesilince yalan olan müşteriler var. ama bütün herkesi aynı kefeye koymaman gerekir .
öyle bi yazmışsın ki seni bi anda ölümsüz zannettim.
-----------------------------ne alaka ??
-
Ben inanmıyorum yabancıların samimiyetine madem öyle neden amerıkanın bastırmasıyla domainlerimizi kapatıyorlar? ozellikle nsa nın demişiniz turk siteleri satıyor vs parasını verirsen öyle bir tutarlarki aklınız şaşar ona kalırsa godaddy de davs vardı :) 2-3 gun once kapadılar.. şu bir gerçek ki yabancılar bu işe bizden önce el attılar ve şu an o avantajı kullanıyorlar.. ama bence herşeye rağmen saglam firmalar sağlam şirketler mevcut Rene kardeşim abarttın gibime geldi ama ne yalan söyleyim daha once benimde domainim kaçan bi salagın ustundeydı.. zar zor aldım geri :)
-
arkadaşlar verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için sağolun hosting işinden fazla anlamıyordum ama sayenizde neyin ne oldugunu daha iyi anladım
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Rene kardeşim abarttın gibime geldi ama ne yalan söyleyim daha once benimde domainim kaçan bi salagın ustundeydı.. zar zor aldım geri :)
Hocam sütten ağzı yananın, yoğurdu üfleyerek yemesi lazım ama hala böle diosun :)
Belki abartıyor olabilirim, belki bahsettiğimiz sermayenin türkiye içinde kalması daha iyi olabilir, daha milliyetci olur ama o kadar çok problem gördümki nette, böyleyim kardeşim :)
Kimsenin boğazına basmıyoruz sonuçta türkiyeden almayın die...
-
7 aydır hizmet aldığım ve bir problem yaşamadığım,domain paneli kontrolünü bana bırakan,vergi lehvası,işyeri bulunan,telefonlara cevap veren,ilgili çalışanları
olan rodosweb'i tavsiye edebilirim..Rene hocam tabi ki bu işleri hepimizden iyi bilir,ancak bu firmayı sevdiğimi söyleyebilirim
-
rodosweb in resel pakiti yok sanirim :S yoksa ben mi göremiyorum :| eger yoksa neden resel satmiyorlar? Yoksa bunlarin 3ü bi çelişki mi? :D
-
sadecehosting güzeldir hoca..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Türklerden host almayın hıyarlık etmeyin :)
dilinmde tüy bitti artık...
yada alın alın...
-----------------------------Dogru Diyorsun Murid olsa bile türklerden bisey almayın derim ben yaptım bi kere ama istersen gel verem ne kadarlık bi host lazim pm at yeter