En Kaliteli Hosting ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    beyinsiz bunu yazdı:
    -----------------------------
    Pc-ErrOr bunu yazdı:

bizden alabilirsin istiyorsan ? ekle msn imi : kaide_06@msn.com yada pc-error@pc-error.org ... WebSehir Group ... Telefonumuz Adresimiz Herşeyimiz Mevcut...

Hata Denince AkLa Pc-ErrOr. Contact : Pc-Error@Pc-Error.Org 

nolmuş ?

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    ns leri fln deiştirmek için bi panel verilmedikten sora , o domainleri beleş werenleri bile gördüm.gidin adamın sitsine 100 post atin para baycaniza , yalvar yakar deişirsiniz ns leride : P

The king is bleeding.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    atat bunu yazdı:

f1kr3t bunu yazdı:

iide hocam, benim vergi levham var. vergilerimi ödüyorum. yurt dısında bi firmaya da bağlı değilim. Türkiye nin en büyük datacenterlarından Nixcon un yetkili bayisi konumundayım.ofis var. 24 saat destek var. problem oldugu zaman dc de makinalara güvenlik dahilinde erişimimde var. ben öldüğüm zaman bu iş durur mu diyosun yani :) he bahsettiğin konuda haksızsın diyemem. yurt dısından server kiralayıp , tr de reseller satıp, sonra bu reseller sahibine bişe olunca ya da yurt dısındaki firmayla baglantısı kesilince yalan olan müşteriler var. ama bütün herkesi aynı kefeye koymaman gerekir .
    öyle bi yazmışsın ki seni bi anda ölümsüz zannettim.

ne alaka ?? 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Ben inanmıyorum yabancıların samimiyetine madem öyle neden amerıkanın bastırmasıyla domainlerimizi kapatıyorlar? ozellikle nsa nın demişiniz turk siteleri satıyor vs parasını verirsen öyle bir tutarlarki aklınız şaşar ona kalırsa godaddy de davs vardı :) 2-3 gun once kapadılar.. şu bir gerçek ki yabancılar bu işe bizden önce el attılar ve şu an o avantajı kullanıyorlar.. ama bence herşeye rağmen saglam firmalar sağlam şirketler mevcut Rene kardeşim abarttın gibime geldi ama ne yalan söyleyim daha once benimde domainim kaçan bi salagın ustundeydı.. zar zor aldım geri :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    arkadaşlar verdiğiniz aydınlatıcı bilgiler için sağolun hosting işinden fazla anlamıyordum ama  sayenizde neyin ne oldugunu daha iyi anladım

onekine?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    fivestar bunu yazdı:

Rene kardeşim abarttın gibime geldi ama ne yalan söyleyim daha once benimde domainim kaçan bi salagın ustundeydı.. zar zor aldım geri :)

Hocam sütten ağzı yananın, yoğurdu üfleyerek yemesi lazım ama hala böle diosun :)

Belki abartıyor olabilirim, belki bahsettiğimiz sermayenin türkiye içinde kalması daha iyi olabilir, daha milliyetci olur ama o kadar çok problem gördümki nette, böyleyim kardeşim :)

Kimsenin boğazına basmıyoruz sonuçta türkiyeden almayın die...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

7 aydır hizmet aldığım ve bir problem yaşamadığım,domain paneli kontrolünü bana bırakan,vergi lehvası,işyeri bulunan,telefonlara cevap veren,ilgili çalışanları

olan rodosweb'i tavsiye edebilirim..Rene hocam tabi ki bu işleri hepimizden iyi bilir,ancak bu firmayı sevdiğimi söyleyebilirim 

Çekil,Önümden Çekil...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    rodosweb in resel pakiti yok sanirim :S yoksa ben mi göremiyorum :| eger yoksa neden resel satmiyorlar? Yoksa bunlarin 3ü bi çelişki mi? :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    sadecehosting güzeldir hoca..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aloryan
    Aloryan's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Türklerden host almayın hıyarlık etmeyin :)

dilinmde tüy bitti artık...

yada alın alın...

Dogru Diyorsun  Murid olsa bile  türklerden bisey almayın derim ben yaptım bi kere   ama istersen gel verem  ne kadarlık bi host lazim  pm at yeter 

Her zaman derim = Bilmemek Ayıp deil Ögrenmemek Ayıp
Toplam Hit: 17754 Toplam Mesaj: 74