En Ucuza E-Ticaret Sistemi Satacağım - Nasıl Satarım?
-
gkhn bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
**
İkasa baktım senelik 100K para istiyor bu dediklerin için. Kılı tüğü de vardır kesin.
Benim için bir ihtiyaçtı işimi görüyor bu hali ile. Ki küçük ölçekli bir iş se yapmıyorum. Başkasının da işini görecektir mutlaka. Başına bi teknik destek ekibi de bırakacağım 9-18 arasında.
Kargo indirimini her babayiğit alamaz önce boyumuzu görelim sonra ölçeriz.
Dediğim gibi senelik 50-100K paranız varsa ikasa vermeye tabiki onunla çalışın. Ben çok çok daha ucuza yapmayı planlıyorum.
Demoyu kurduk ssl i halledip test ekibine kısaca test ettirip yayınlayacağım birazdan.
Hocam, fikir/oneri sormussun, insanlar da yazmis. Kimse direk olarak sana da sallamamis.
Nedir bu hazimsizlik sizde, daha once de gordum bu tavrinizi. Sizi surekli pohpohlayacak cevaplar ariyorsaniz bence sadece ailenize sorun. obur turlu bu hayat sizi yorar.Son cümleyi değiştirecektim kalmış öyle şimdi sildim 🙏 Tabiki her fikre açığız... isteyen istediğini yazabilir elbette
zeybekustasi tarafından 25/Oca/25 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
r10a konu açtınız mı ucuzu ref olmayı sever orası...
-
akmarky bunu yazdı
Ya orasını düşündüm ama henüz girmedim oraya şimdilik buradan yokluyorum
-
zeybekustasi bunu yazdıakmarky bunu yazdı
Ya orasını düşündüm ama henüz girmedim oraya şimdilik buradan yokluyorum
Demo var mı?
-
kut bunu yazdı
Hocam işin rast gelsin, demo var mı? Bir de multivendor, c2c mümkün mü?
multivendor var mı hocam?
-
kelebeksim bunu yazdı
Konuya yazdıklarını yıllar önce hobi olarak yazmıştım, bedavaya dağıttığımda bile insanlar taleplerle geri geliyordu.
Bu işi ticarete dökeceksen, sağlam bir destek ekibin olmak zorunda. Satiyim kaçiyim ayağına anca insanların parasını cukkalarsın.
O da bir tık dolandırmak olur, çünkü bu insanlar bu sistem üzerinden satış yapıp para kazanmayı hedefliyorlar.
10 sene öncesinde değiliz ne yazıkki.
Gereksinimler:
xml ile veri girişin var mı?
kargo firmaları ile entegre misin?
hepsiburada, trendyol vs. api'leri ile entegre misin?
iade prosedürlerin var mı?
sanal ödeme yöntemlerinin tamamını destekliyor musun?
kapıda ödeme yöntemi ile ilgili desteğin var mı?
indirim sistemin var mı?
kupon sistemin var mı?
banner oluşturma yönetme sistemin var mı?
kampanya oluşturma sistemin var mı?
özel mail template'ler oluşturulabiliyor mu?
sms altyapın var mı?
rapolarama seviyen ne ölçüde?
kullanıcının alışkanlıklarını takip etme, onlara ürün önerme?
seo? sıralama alabilecek misin?
vs. vs. vs. vs.
değilsen yaptığın sistem (günümüz için) e-ticaret sistemi değil.
-- liste uzar gider, bir dünya isteri var. öyle 2 tane kategori koysun 2 tane ürün girip açıklamasını yazsın 10 sene önceki hikaye.Bold yaptığım şunlar bence şuan olmazsa olmazlar arasında en basit sistemde bencede günümüzde olması gereken şeyler
R10 piyasası değişiktir ucuzdan satmak istemiyorum diyorsun orası o zaman sana uymaz bence
-
jetstok gibi bişi yapsan hem stok takip hem xml güncelleme hemde satış yapsa mis gibi olur
bizim en büyük sıkıntımız ürün yüklemek.
-
zeybekustasi bunu yazdıgkhn bunu yazdızeybekustasi bunu yazdı
**
İkasa baktım senelik 100K para istiyor bu dediklerin için. Kılı tüğü de vardır kesin.
Benim için bir ihtiyaçtı işimi görüyor bu hali ile. Ki küçük ölçekli bir iş se yapmıyorum. Başkasının da işini görecektir mutlaka. Başına bi teknik destek ekibi de bırakacağım 9-18 arasında.
Kargo indirimini her babayiğit alamaz önce boyumuzu görelim sonra ölçeriz.
Dediğim gibi senelik 50-100K paranız varsa ikasa vermeye tabiki onunla çalışın. Ben çok çok daha ucuza yapmayı planlıyorum.
Demoyu kurduk ssl i halledip test ekibine kısaca test ettirip yayınlayacağım birazdan.
Hocam, fikir/oneri sormussun, insanlar da yazmis. Kimse direk olarak sana da sallamamis.
Nedir bu hazimsizlik sizde, daha once de gordum bu tavrinizi. Sizi surekli pohpohlayacak cevaplar ariyorsaniz bence sadece ailenize sorun. obur turlu bu hayat sizi yorar.Son cümleyi değiştirecektim kalmış öyle şimdi sildim 🙏 Tabiki her fikre açığız... isteyen istediğini yazabilir elbette
:D normalde bu mesaja kesin küfürlü , agresif cevap verirdin, konu satış olunca "tabi efendim" e dönmüşün
"ahh ! maskara düzen, satın alıp yıkardık ama cepte metelik yok."
-
o Değilde dün bi reklam ajansının internet paketini gördüm. Dandik temalı ikas site ve 3-5 tane grafik çalışmasını marka kimliği adı altında 150 bin liraya satıyorlardı. Kolay para..
-
hocam bi demo at bakalım nasılmış eticareti olan müşterilerim var beğenirsek alalım